TP-LINK ADSL2 Plus TD-W8901N Wireless N150
قیمت الان بالاست ولی این دستگاه خوبه
سلام به دوستان گرامی .
من یه مودم وایرلس میخوام با قیمت مناسب .
میخوام آنتن دهیش قوی باشه ولی بردش زیاد نباشه , یعنی طوری نباشه که همه در و همایسه بهش وصل شن .
و 100% غیرقابل هک باشه .
خیلی وقته که از دنیای سخت افزار اطلاعات ندارم و الان هم که لحظه به لحظه قیمت ها بالا میره و نمیدونم دقیقا چه بودجهای رو اعلام کنم ولی تو رنج 200 تومن یا یکم بیشر باشه عالی .
و اگه موردی رو معرفی میکنید لینک خرید اینترنتیش رو بدید .
تشکر.
alibahman47 (10-09-18), DOOM999 (09-09-18), Mohammad-RI (09-09-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر بابت پیشهادتون.
من یک مودم معمولی(وای فای نیست) دارم که کیفیت خیلی خوبی داره و فقط دو ماه کارکرده بنظرتون میتونم از همین مودم استفاده کنم و مودم رو به PC وصل کنم و با یک روتر وای فای USB اینترنت رو به اشتراک بزارم ؟
روتر وای فای کوچک USB شیائومی
مبدل ( دانگل ) USB به وایفای - USB WIFI FAST 150Mbps
و آیا میشه همزمان با 4 تا روتر به این USB ها وصل شد ؟
و میتونه کل طول روز روشن باشه ؟ و این مدل روتر ها زود خراب نمیشن ؟
و یا یه همچین روتر هایی :
روتر دوبانده بیسیم شیائومی مدل Mi Wi-Fi Mini
من زیاد اطلاع ندارم , اگه ازین روتر ها مورد باکیفیت سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم .
آخرین ویرایش توسط alibahman47 در تاریخ 11-09-18 انجام شده است
شما یک اکسس پوینت بخرید بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (12-09-18), Mohammad-RI (11-09-18)
تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرچ کردم .تنوع این مودل ها خیلی زیاده .
مودم بنده مارک Tenda هست .میشه لطف کنید یک مورد سازگار در رنج 200 تومن رو لینک بدید که من خرید کنم .
alibahman47 (12-09-18), Mohammad-RI (13-09-18)
دم شما گرم مهندس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیجی کالا این محصول رو 150 میفروشه :
مشخصات، قیمت و خرید روتر بیسیم 300Mbps تندا مدل F3 | دیجیکالا
و بامیلو 250:
فروشگاه اینترنتی بامیلو
بنظرتون علت این اختلاف قیمت چیه ؟آیا موردی که دی جی کالا میفروشه کمبودی داره ؟
و یک سوال دیگه برای استفاده ازین دستگاه فقط باید با پورت Lan به مودم وصلش کرد و بعوان وایفای مودم کار میکنه و یا باید به کامپیوتر هم وصل بشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
بله را از طریق یک پورت لن وصل میشه و به شما اینترنت وایرلس میدهد.آموزش راه اندازیش هم هست تو منوالشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (13-09-18), Mohammad-RI (13-09-18)
مودم D-Link DSL-2740U ADSL2 امکانات خوبی داره
یه نگاهی بهش بنداز
من تازه فهمیده ام که این چشم ها برای ندیدن،این گوش ها برای نشنیدن،این زبان برای سکوت ،و این دل برای صبوری خلق شده،تا ثانیه های آخری که هستی...(اللهم صلی علی محمد وال محمد)
Mohammad-RI (13-09-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks