Lenovo ThinkPad E570 پردازنده گرافیکیش بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لنوو برند جهانی و خوبیه
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخوام لپ تاپ بخرم برای کاربری های معمولی و برنامه نویسی و بازی .
.
بودجه 2.5-3 تومن ولی میتونم بیشترش کنم اگه ارزش داشته باشه.
.
انتخاب خودم lenovo idea pad 510
.
,ولی نمیدونم کارت گرافیک 940mx که روی این لپ تاپ هست میتونه کافی باشه برای بازی یا نه؟
.
.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید.
شنیدم میگن لنوو کیفیتش خوب نیست و این حرفا ولی باور نکردم دوستان اگه تجربه استفاده از لپ تاپ های لنوو رو دارن نظر بدن ممنون.
کاربر فعال انجمن سختافزار
Lenovo ThinkPad E570 پردازنده گرافیکیش بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لنوو برند جهانی و خوبیه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 20-10-17 انجام شده است
Afshar.m.n (21-10-17), AMD>INTEL (20-10-17), sfmth (20-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
با سه میلیون ASUS X550V بخرین با گرافیک 950M پردازنده 4 هسته ای 6700HQ
To improve is to change. To perfect is to change often
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (20-10-17), sinagood (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
الان نظرم رو asus fx 553 vd هست. چطوره؟ کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟
خیر پنلش tn هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
x550v هم پنلش tn هست
e570 فقط نسخه فول اچ دیش پنلش ips هست
ideapad 510 پنلش ips هست
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (21-10-17), sinagood (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من بشما لپتاپ های ideapad رو پیشنهاد نمیکنم:) کیفیت بدنه خیلی پایینی دارن:)
Afshar.m.n (21-10-17), sinagood (21-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
مگه asus fx 553 vd قیمتش از 3 تومن پایین تره؟
Afshar.m.n (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
نوشته ارزش داشته باشه میتونه بیشتر هم خرج کنه و این مدل لپتاپم زیر ۴تومنه:)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (21-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
منم از همین تعجب کردم چون آخرین قیمتی که گرفته بودم fx553 قیمتش 3.400 بود، اگه الان زیر 4 تومن باشه که اصلا نمیصرفه چون x550 یه تومن ارزون تره تقریبا با همون کانفیگ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ۷۸۵۱ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (21-10-17), DOOM999 (21-10-17)
کاربر شهرسختافزار
fx553 vd خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یذره دیر جواب دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
ولی خوبه
تو مشخصات صفحه نمایش wide view زده بود و زاویه دید رو محدود نمیکرد . واقعا هم همینطوره .
بیشتر به خاطر گرافیکش خریدم 1050 هست.
IMG_20171021_202456[1].jpg
ولی الان درایور کارت گرافیکم نصب نمیشه نمیدونم چیکار کنم .
اینو راهنمایی کنید .
Capture.PNG
این درایور رو دانلود کردم برای سری 10
387.92-notebook-win10-64bit-international-whql
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks