سلام دوستان
من تا حالا طی چند سال اخیر دو بار پرینتر جوهر افشان ارزون قیمت یکی Canon IP4840 و یکی HP Deskjet 2510 رو هر کدوم به قیمت 120 هزار تومان خریداری کردم اما مشکل من با هزینه های کارتریج و شارژش هستش.
مدل Canon که 5 تا جوهر رنگی می خوره هر کدوم قیمت اصلش بالای 100 هزار تومانه و یعنی برای هر بار تعویض کارتریج باید بیشتر از 500 هزار تومان بدم شارژش هم کارتریجی 10 - 15 تومان میگیرن و برام نمی صرفه.
مدل HP هم دو تا کارتریج مشکی و رنگی داره که اونم متاسفانه اصلش خیلی گرونه و شارژی هم همش دردسر داره و نرم افزار HP بار ها کارتریج های شارژ شده منو خالی نشون میده و میگه شارژ نشده در صورتی که کارتریج شارژی شفاف و شیشه ای هم گرفتم و معلومه شارژ شده اما قبول نمیکنه خود دستگاه سالمه چون کارتریج اصلی قبول میکنه ولی شارژ که میکنم قبول نمیکنه.
کلاً خیلی برام دردسر شده سر همین موضوع خواستم یه پرینتر بهم معرفی کنید که آینده دار باشه و فقط بعد ها بشه با قیمت ناچیزی شارژش کرد یا کارتریج اصلش رو خرید.
دیگه رنگی یا سیاه و سفید هم برام فرقی نمیکنه فقط می خوام بتونم چهار تا اسناد Word پرینت بگیرم لیزری و جوهر افشان هم مهم نیست فقط شارژش تا حد ممکن ارزون ارزون در بیاد و دردسر نداشته باشه چون استفاده خونگیه و مغازه ندارم.
یکی از فامیل بهم گفته لیزری سیاه و سفید HP بگیرم شارژش ارزون در میاد اما خواستم با شما مشورت کنم و بدونم چی بگیرم.
تنها معیار من فقط شارژ ارزونش هست و بس.

Bookmarks