Lenovo IdeaPad 510 - A
2.560
کاربر شهرسختافزار
یه لپتاپ میخوام واسه کار های مهندسی و یه کمی هم بازی بودجه هم تا ۲.۵ چی پیشنهاد میکنید؟
کاربر شهرسختافزار
دوستم که میخواد لپتاپ بخره ترجیح میده ایسوس بخره ایسوس تو این رنج کدوم مدلش خوبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
با این بودجه از اسوس نمیتونه با این کانفیگ ها بخره . برای اسوس باید 500-700 تومن بودجش را بالا ببره . که از نظر من منطقی نیست .
میتونه
ASUS - K556 UB
2.788
کاربر شهرسختافزار
ممنون که جواب دادین
خواهش میکنم . اگر بتونی 2.780 هزینه کنی اون اسوس مورد مناسبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط merlin.mto برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یه سوال دیگه نظرتون در مورد مدلlenovo ideapad 310-c چیه در مقایسه با ideapad 510 پردازنده قوی تری داره که واسه کار های مهندسی بهتره ولی در ازاش کارت گرافیکش ضعیفترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صفحه نمایش مات و IPS FULL HD مدلی که معرفی کردم قابل قیاس نیست با این مدل . پردازنده هم اختلافشون کمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط merlin.mto برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks