با نرم افزار زیر بصورت بوتیبل میتونید بکاپ بگیرید
Clonezilla - Downloads
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان اگه ميشه كمكم كنيد چطوري ميتونم بدون استفاده از محيط ويندوز يا لاگين كردن كل اطلاعات هاردو بكاپ بگيرم طوري كه بعدا اگه هارد اصلي رو فرمت كنم و جاش هارد بكاپ رو بزارم همه چي مثل قبل باشه(برام خيلي مهمه حتي كوچك ترين فايل ها و تك تك بيت ها مثل قبل باشه)
با نرم افزار زیر بصورت بوتیبل میتونید بکاپ بگیرید
Clonezilla - Downloads
pro man (03-12-15)
کاربر شهرسختافزار
خيلي ممنون دوست عزيز
کاربر شهرسختافزار
يه سوال داشتم اين برنامه موقع بكاپ تغييري در اطلاعات نميده؟
خیر گرامی . تغییری نمیده . برنامه بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pro man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید از برنامه acronis true image هم استفاده کنید .ولی همین برنامه به نظر من کافی و کاربردی هست .
pro man (03-12-15)
کاربر شهرسختافزار
دوباره سلام
اگر امکان دارد اموزش استفاده از نرم افزاری که ذکر کردید(همون اولی) رو بگید و یا اگر لینک فارسی دارید بزارید.خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این برنامه فقط مخصوص لینوکس نیست؟
Clonezillaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pro man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر برای لینوکس نیست .
آموزش ویدیویی کار با Clonezilla | طرفداران فدورا
pro man (03-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ویدیو رو از سرور برداشتن
می تونید یه لینک دیگه بدید؟
pro man (03-12-15)
کاربر شهرسختافزار
اینطور که من از سایتش دیدم این برنامه تنظیمات پیشرفته و حساس زیادی داره من هم که اصلا در این موارد وارد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks