بله دوست عزیز بردتون ساپورت میکنه.
کاربر شهرسختافزار
با سلام.من یه مادریورد gigabyte ga p55 ud6 دارم و میخوام کارت گرافیک سیستم رو ارتقاء بدم میخواستم بپرسم کارتهای گرافیک جدید که pci expres 3 و نسل جدید هستن و directx 12دارن رو ساپورت میکنه یا نه؟ و اینکه نوع directx وpci expres کارت گرافیک به مادربورد بستگی داره یا خیر؟ممنون میشم دقیق توضیح بدین
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله دوست عزیز بردتون ساپورت میکنه.
کاربر شهرسختافزار
سوال بعدی اینکه توی توضیحات بعضی سایتها نوشته usb3داره اما بعضیا نوشتن نداره حالا داره یا نه؟پورت usbرو نگاه کردم اما رنگش آبی نبود و با فلش usb3 اطلاعات رو روی سیستم انتقال دادم با سرعت 35 mbانتقال داد اما از روی سیستم به روی فلش در حد 9 mbسرعت داشت!!!؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
عذر میخوام سوال اول من رو کامل پاسخ ندادین.خواستم بدونم directx12و pci expeessربطی به مادربورد و پشتیبانی توسط مادربورد داره یا فقط مختص کارت گرافیکه؟
کاربر شهرسختافزار
سوال شما کلی هست دایرتکس 12 مربوط به تکنولوژی کارت گرافیکی میشه و pci ex مربوط به اسلات مادربورد ومحل اتصال آن .در مورد پورت usb برد شما از usb 2 پشتیبانی میکند
|
|
کاربر شهرسختافزار
اسلات مادربورد من pci exچند هست ؟ و تفاوت pci exp 1 و 3 در چیه؟
کاربر شهرسختافزار
تکنولوژیcross fire هم پشتیبانی میکنه یعنی میتونم 2نوع گرافیک مختلف رو باهم استفاده کنم یا فقط 2 گرافیک از یه نوع؟
کاربر شهرسختافزار
برد شما pci ex 2.0 هست و تفاوت اون تو میزان سرعت نقل و انتقال دادها هست .
بله از کراس فایر هم پشتیبانی میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط llvllojtaba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tik tak (01-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks