من سری جدید اپسون رو بیشتر میپسندم . خیلی راحت شارژ میشه . چون با جوهر کار میکنه و مخزن داره نه کارتریج
من میخوام یه پرینتر خوب بخرم که بین 2 گزینه گیر کردم
مقایسه کالا :: Epson L355 Multifunction Inkjet Printer با HP LaserJet Pro MFP M177fw Multifunction Laser Printer
1- میخوام کیفیت چاپ بی نظیر داشته باشه
2- شارژ کردن اون سخت نباشه و خودم بتونم اون رو شارژ کنم
3- اگه 1 هفته ازش استفاده نکنم خراب نشه
4- بتونه کاغذ های خیلی نازک و ظریف رو هم بدون مشکل چاپ کنه
|
|
سیدرضا بازیار (03-07-15)
واسه چاپ کردن کاغذ های خیلی نازک A4 مشکل نداره؟ (کاغذ هایی که تقریبا پشت اون معلوم باشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال رو فقط کسی میتونه جواب بده که با این کاغذ با این پرینتر تست گرفته باشه . با کاغذهای استاندارد a4 مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (03-07-15), سیدرضا بازیار (03-07-15)
هزینه مخزن از کارتریج کمتره؟ (با توجه به مصرف!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مخزن حدودا چند برگه رو میتونه پرینت بگیره و لیزری چند تا رو میتونه پرینت بگیره؟ هزینه هر کدام چقدر میشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks