یکی با نرم افزار webcam max تست کن
یکی هم اگه برنامه media player classic رو داری بازش کن و کلید های ترکیبی زیرو فشار بده(اگه سالم باشه وبکم رو باز میکنه )
Ctrl+V
کاربر شهرسختافزار
ابتدا فکر میکردم وبکم خاموشه و دنبال راهی برای روشن کردنش بودم اما فهمیدم اصلا نصب نیست
چه طور میتونم در سریعترین زمان وبکم را راه بندازم؟
یکی با نرم افزار webcam max تست کن
یکی هم اگه برنامه media player classic رو داری بازش کن و کلید های ترکیبی زیرو فشار بده(اگه سالم باشه وبکم رو باز میکنه )
Ctrl+V
مدل لپتاپ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI GE60
مدل لپ تاپ
الان قطعه ناشناخته ای در دیوایس منیجر دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شناسایی نمیشه ماجول وبکم قطع شده باید ببرید گارانتی .
M3RS4D 50062 (12-03-15)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه شناسایی نمیشه و گارانتی هم تموم شده
با مواردی هم که گفتم تست کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله تست کردم.فکر میکنم کابلش قطع شده باشه یا لنزش سوخته چون تو دیوایس منیجر هم اثری ازش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (13-03-15)
احتمال کابل ماجول قطع شده . تعمیرکار وارد باشه در عرض 2 دقیقه براتون درستش میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (13-03-15), tanshat (13-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks