M3RS4D 50062 (20-12-14)
کاربر شهرسختافزار
باسلام: من برای خرید گوشی بین Samsung Galaxy S5 ، Samsung Note 3 و LG G3 32GB ماندم ، از شما می خواهم با در نظر گرفتن اولویت های زیر کدامش را بخرم؟
1- سخت افزار قدرتمند
2- دوربین عالی
3- باطری قوی
4- صفحه نمایش عالی
5- پشتبانی از به روز رسانی آندروید 5
6- پشتیبانی از شبکه 4G
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان به نظر شما کدامیک از مدل های گوشی های فوق را بخرم؟
باتشکر از راهنمایی شما
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 20-12-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (20-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به نظرم با توجه به اولویت های شما خصوصا دوربین و سخت افزار ،
و شبکه 4G هم جزء آن است .
گزینه SM-G900F اس5 را پیشنهاد می کنم . البته برای من زد آب بودنش هم گزینه خوبی است .
NOTE 3 قدیمی شده دیگه ، الان هم ANDROID Lollipop براش ریلیز شده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-12-14), kazaroonishahrsakhtafzar (20-12-14), seyed mamali (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما ، ولی مدلی که شما معرفی کردید در سایت زیر زده فاقد 4G است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورود به سایت
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که شما لینک گذاشتین دیجی کالا
Samsung Galaxy S5 SM-G900H - 16GB
است .
این مدل را ندارد دیجیکالا.
kazaroonishahrsakhtafzar (20-12-14), seyed mamali (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
مجدداً ممنون ، حواسم به H و F نبود ، می تونید سایتی برایم قرار بدهید که بروم مشخصات مدل SM-G900F را ببینم. (تشکر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم دوست عزیز
این لینک مقایسه مشخصات مدل H با مدل F کوالکام از GSMARENA
سایت MOBILE.IR فارسی
AMD>INTEL (20-12-14), kazaroonishahrsakhtafzar (20-12-14), seyed mamali (21-12-14)
|
|
من نظر خیلی خیلی خوبی رو نوت 3 دارم
هم استایل مهندسی داره و هم معمولا سامسونگ اول از خانواده S معرفی میکنه بعد که وارد بازار شد و باز خورداش های خودش رو داشت ,سری Note رو میزنه که کمترین باگ نرم افزاری و بهترین عمل کرد رو داشته باشه
همیشه هم شاهد این بودیم که Note یه سر و گردن از برادر خودش S ,بالاتره
(هر چند Note 3 هم رده S4 هست و Note 4 هم رده S5 ,ولی باز اونقدی که Note 3 به دلم نشسته ,Note 4 نشسته ,این نظره شخصیه)
I M A N (20-12-14), kazaroonishahrsakhtafzar (21-12-14), seyed mamali (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا روی هم رفته S5 بهتره یا Note 3 ؟
Note 3 نسبت یه S5 بهتره چون:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Note 3 سه گیگابایت RAM داره ولی S5 دو گیابایت
Note 3 باتری قوی تری نسبت به S5 (البته این بیشتر بودن باتری با بزرگ تر بودن صفحه نمایشش خنثی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و فقط S5 دوربین قوی تری نسبت به Note 3 داره
اینم مقایسه هر دوشون
Samsung Galaxy S5 Duos vs. Samsung Galaxy Note 3 - GSMArena.com
و قیمت
Samsung Galaxy Note 3 N9005 :این رو هم اضافه کنم که هر دو مدل از پردازنه کوالکام استفاده میکنه و تو بازاره موجوده (که پشتیبانی از 4G رو هم داره)1,705,000
Samsung Galaxy S5 Duos :1,690,000
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 21-12-14 انجام شده است
kazaroonishahrsakhtafzar (21-12-14), mehrdad_ab (21-12-14), seyed mamali (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز البته 4g حالا حالاها تو ایران کاربردی نیست ولی چون براتون مهمه نوت 3 n9005 رو بگیرید. البته این گوشی بدون گارانتیه تو ایران و باید از جای مطمئن بگیرید. من خودم نوت3 n900 دارم و قبل از این 6 تا گوشیه اندرویدی داشتم از جمله نوت 2 و نکسوس 4. نوت 3 سخت افزارش عالیه . دوربینش هم حرف نداره. کیفیت ساختش معمولیه و بهتره از کاور iface استفاده کنین. با اطمینان میگم تا 2-3 سال دیگه همه بازیها رو جواب میده. بحث آپدیت هم خیلی بحرانی نیست. چون اولا به lolipop آپدیت میشه ثانیا همین 4.4.2 هم خیلی پایدار و روونه. کلا تو رنج قیمتی خودش به نظرم بی رقیبه و ارزش خرید بالایی داره. اگر هم بالاتر میتونید هزینه کنید و البته کمی هم صبر دارید نکسوس 6 تا یکی دوماه دیگه میاد و البته زیر 2200 نخواهد بود.
kazaroonishahrsakhtafzar (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks