seyed mamali (30-11-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
برای نصب مادربرد روی سینی كیس باید زیر پیچهایی كه مادربرد رو به سینی كیس وصل میكنن باید از واشر عایق استفاده كرد یا نباید از واشر عایق استفاده كرد یا اصلا فرقی نمیكنه؟
من واشر عایق زیر سر پیچ میذارم و بعد مادربرد رو به اسپیسر كه به سینی كیس وصل هست پیچ میكنم اما الان مطلبی دیدم كه متوجه شدم سوراخهای مادربرد رو به 2 نوع متالیزه (كه در واقع دور سوراخ لحیمكاری شده ) و نوع غیر متالیزه كه فقط در مادربردهای قدیمی دیده میشه تقسیم بندی كرده. و ظاهرا برای سوراخهای متالیزه نباید از واشر اسفاده كرد آیا برای ما كه برقمون سیم ارت نداره هم نباید واشر زیر سر پیچهای مادربرد بذاریم؟
این لینكو ببینید
How to Install a Motherboard | Hardware Secrets
با تشكر
seyed mamali (30-11-14)
|
|
یه پایه های پلاستیکی هست...من با اون مادربرد رو بستم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vcvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 30-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vcvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واشر لازم نیست پیچها را مستقیما روی مادربرد ببندید ولی آنقدر محکم نکنید که برد آسیب ببیند
AMD>INTEL (30-11-14), hamed 111 (30-11-14), mehrdad_ab (30-11-14), SOHR@B (01-12-14), مهدی بهادرفر (30-11-14), vcvb (30-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks