کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من مدتی است آنتی ویروس ناد 32 ورژن 8 را نصب کردم و لایسنس قانونی تریال گرفتم و اکتیو کردم . حال مشکلی که هست اینه که بیشتر مواقع آپدیت نمیشه و ارور میده :
Virus signaturre database update ended with an error
undocumented serious error (0x1106
در ضمن لایسنس هم معتبر است چون از ایران ستاب گرفتم و سالهاست که از این سایت خریداری میکنم و مشکلی نیست .
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 05-11-14 انجام شده است
mehrdad_ab (06-11-14), Rezasam1 (05-11-14), unlimited (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام رفیق کدوم کارها رو ؟
از سرعت اینترنتتوتن مطمئنید؟
دایالاپ هستین؟
Rezasam1 (05-11-14)
لینک رو باز کنید و تمام کارها بصورت تصویری توضیح داده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ای دی اس ال دارم و سرعت 265
کاربر شهرسختافزار
تنظیمات را هم دقیق انجام دادم ولی باز هم تا حدود 24000 کیلو بایت از حدود 34000 کیلو بایت آپدیت می شه ولی دوباره ارور 0x1106 را میدهد .
پیشنهاد میکنم یکبار کاملا انیستال کنید و دوباره نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
یکبار اینستال کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت شد اما برای یک بار یعنی 1/11/2014 و دوباره از آن تاریخ دیگر آپدیت نشده
ساعت کامپیوتر شما با ساعت جهانی تنظیم شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-11-14), mehrdad_ab (06-11-14), Rezasam1 (06-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks