مشخصات قطعات رو بنویسید . سیستم رو با memtest تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.memtest.org/
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یک مشکلی بوجود اومده. کامپیوتر خودبخود ریستارت میشه
البته اول مانیتور خاموش میشد و می نوشت HTMI 2 No Signal اما ریستارت نمیشد
گفتم شاید مشکل از ویندوز هست. عوضش کردم. اما الان اول مانیتور خاموش میشه و بعد ریستارت میشه.
زمان مشخصی هم نداره. بعضا هر یک ساعت یکبار، بعضا نیم ساعت یک بار
لطفا راهنمایی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 02-10-14 انجام شده است
|
|
مشخصات قطعات رو بنویسید . سیستم رو با memtest تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.memtest.org/
*MoJtAbA* (02-10-14), fernaspe (04-10-14), Mr.Mohamad (02-10-14), Rezasam1 (02-10-14)
کاربر شهرسختافزار
من تست رو انجام میدم اما تریبا وقتی به 50 درصد میرسه، اینبار فقط مانیتور خاموش میشه و مجبور میشم ریستارت کنم تا دوباره تصویر بیاد. سه بار تست رو انجام دادم هر سه بار این اتفاق افتاد و نتونستم نتیجه تست رو بدونم چی میشه. اما تا 50 درصد خطایی وجود نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور: GLT ATX1000
مادربورد: ASUS P5P41T LE
کارت گرافیک: GeForce 210
سی پی یو: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz 3/00 GHz
رم: دو تا دو گیگ نصب کردم
سیستم عامل : 32 بیت
به نظر میرسه مشکل از کارت گرافیک سیستم شما باشه . با یک کارت دیگه سیستم رو تست کنید .پاور سیستم هم بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-10-14), mehrdad_ab (03-10-14), Rezasam1 (02-10-14)
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک رو آژدیت کنم مشکل حل میشه بنظر شما؟
پاورم ملش معمولیه. مارک معروف نیست : GLT ATX1000
وقتی تو صفحه بوت هم تصویر و سیگنال قطع میشه با اپدیت حل نمیشه . پاور شما هم میتونه عامل این مشکل باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول با تست با یک کارت گرافیک دیگه تست کنید . اگر مشکل باقی بود پاور رو تست کنید .
حتما به فکر یک پاور استاندارد باشید مثل 330 گرین .
*MoJtAbA* (02-10-14), mehrdad_ab (03-10-14), Mr.Mohamad (02-10-14), Rezasam1 (02-10-14)
|
|
سلام.
شما اول کارت گرافیک رو در بیار تمیز کن هم خودشو هم اسلاتشو بعد چک کن.
در ضمن مشکل از مانیتور نمیتونه باشه؟!
اول گرافیک تست باید بشه بعد مانیتور.
موفق باشید.
*MoJtAbA* (03-10-14), Admiral_Hunter (07-10-14), Mr.Mohamad (03-10-14), Rezasam1 (03-10-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک رو عوض کردم با یه گرافیک دست دوم
و این دفعه به جای کابل HTMI از کابل vga استفاده کردم
حدو دو ساعت میشه استفاده می کنم اما ریستارت نشده
پس میشه گفت مشکل از رم، مانیتور و پاور نیست. درسته؟
آیا احتمالش هست مشکل از کابل HTMI بوده باشه؟ چون الان ازش استفاده نمی کنم و مشکل ریستارت حل شده. البته کارت گرافیک رو هم عوض کردم الان
پاور شما استاندارد نیست . به هر حال من هم گفتم مشکل کارت گرافیک هست . ولی برای پاور یک فکر اساسی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A_M_D (15-10-14), Mr.Mohamad (04-10-14), Rezasam1 (04-10-14)
کاربر شهرسختافزار
بله ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هربار که اینجا مشورت کردم و شما پاسخ دادید واقعا به نتیجه رسیدم
از خدا بهترین هارو برای شما آرزو دارم
----------
پاوری که شما گفتید، 330 وات گرین رو خریدم
این کارت گرافیک من قابل تعمیر هست بنظرتون؟ مدت گارانتیش تموم شده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks