لطفا مدل دقیق مادربردتون را بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سیستم مشکلی نداشت
بایوس رو دستکاری کردم و سپس سیستم فقط یک خط رو نشون میداد و بالا نمیومد
میخواستم بایوس رو ریست کنم که فکر کردم با بیرون کشیدن اون دوسر بغل باطری و سپس دوباره جا زدن بایوس ریست میشه
اما با اینکار سیستم روشن نشد و حالا
سیستم رو وقتی روشن میکنم هی خاموش و روشن میشه و با دکمه پاور جلوی کیس مینونم خاموشش کنم
اما وقتی دوباره روشن میکنم سیستم هی روشن خاموش میشه هر چند ثانیه
همه اتصالات جز سی پی یو رو در اوردم
یک کیس قدیمی دیگه هم دارم ولی ترسیدم پاور دیگه ای تست کنم
q9550
530 green
dg33fb
|
|
لطفا مدل دقیق مادربردتون را بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برق رو از سیستم بکش . باطری رو به مدت 10 دقیقه بر عکس جا بزن و بعد از 10 دقیقه به حالت اول برگردون . اگر تصویر نداد . تمام کابل های مربوط به هارد و رایتر رو در بیار .
مادربردت این هست ؟
نتیجه گیری من / احتمال خرابی بایوس هست . باید فایل بایوسش رو از سایت اینتل بگیری و ببری برات پروگرام کنند
Intel® Desktop Board DG33FB
https://downloadcenter.intel.com/Det...17930&lang=eng
*MoJtAbA* (02-07-14), n0body (02-07-14), overclock990 (02-07-14)
کاربر شهرسختافزار
بله همون هست
کجا ببرم پروگرام کنند؟ ادرس پخ میکنید؟ شخصا شما اینکار رو انجام میدید؟
دقیقا باید بگم پروگرام کنید؟
چندتا کار دیگه انجام دادم
پاور رو روی یک سیستم دیگه تست کردم تصویر داد اما در داس یک اررور سلکت دیوایس داشت که دقت نکردم
سی پی یو یک سیستم دیگه رو هم رو مین خودم تست کردم همون روند خاموش روشن شدن داره
تمام قطعات رو هم جدا کردم باز مشکل پابرجاست
باطری رو هم کلا چند ساعت در اوردم و زدم
فقط برعکس نزدم که الان اینکاررو میکنم
بایوس رو دانلود کنید . فایل بایوس و فایل اجراییش رو روی فلاپی بریزیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باطری رو هم برعکس زدم و بعد از ده دقیقه درست زدم و همچنان خاموش روشن میشه
نکته: وقتی پاور سی پی یو رو در میارم فن ها یکسره میچرخند و خاموش نمیشوند
فلاپی باید بخرم
iso و exe رو هم میریزم
خب بعد از اینکار باید چه کنم؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر atx سی پی یو رو نزنیم و فنها یکسره کار کنند و خاموش نشوند و اگر بزنیم و فن ها خاموش روشن شوند نشونه چیه؟
با این اوصاف امکان داره با پروگرام کردن مشکل برطرف بشه؟
آخرین ویرایش توسط n0body در تاریخ 02-07-14 انجام شده است
پاور رو تست کنید . ولی 90% از بایوس هست . متن اون پیغامی که رو میداد رو برام بنویسی بهتون میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من به فرمایشات اساتید گوش بدید لطفا!اینطور که من برداشت کردم شما دارید به اشتباه مادربرد رو شخم میزنید برادر من.لطفا فقط کارهایی رو میگند انجام بدید تا بدتر نشده
مسلح شو به آنچه در توان داری!
n0body (02-07-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی پاور رو در یک سیستم دیگه تست زدم یادم رفته بود برق هاردشو بزنم و اون ارور پدیدار شد
الان دوباره تست کردم پاور مشکل نداشت و ویندوز اون سیستم اومد بالا
کلا مشکل همچنان پابرجاست وقتی کلید پاور رو میزنم فن سی پی یو با سرعت کم خودش روشن و خاموش میشه
دوستان من با موبایل اومدم دکمه تشکر نمایان نیست شرمنده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks