مشكل ايراد برد hp تمومي نداره . اونطور حدس ميزنم براي gpu لپتاپ مشكل ايجاد شده .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یه دستگاه 6c55 دارم با گرافیک Radeon (TM) HD 7690M XT. مشکل من اینه که زمانی که این گرافیک فعال هستش گاهی خوب کار میکنه و گاهی هم سیستم فریز میشه تا چند ثانیه بعدش یا صفحه آبی رو نشون میده یا اینکه سیستم از فریز در میاد و میگه که درایور این کارت گرافیک راه اندازی شد در ضمن وقتی از کارت گرافیک intel این دستگاه استفاده میکنم این مشکل پیش نمیاد آخرین درایور رو از سایت hp و radeon هم گرفتم بازم مشکل باقی هستش برای همین من سویچ اتوماتیک گرافیک رو غیر فعال کردم و intel رو به عنوان گرافیک فعال انتخاب کردم لطفا کمکم کنید چون این دستگاه رو به خاطر همین گرافیک خریدم و الان هم کار نمیکنه.
*MoJtAbA* (28-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (28-01-14)
*MoJtAbA* (28-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (28-01-14)
کاربر شهرسختافزار
و اگر این جواب نده راه دیگه ای هست یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (29-01-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز سایت hp رو چک کردم کلا هیچ کدوم از درایورهای این دستکاه رو نداره که هیچ حتی product number هم میگه وجود نداره
کاربر شهرسختافزار
این لینک رو موقع اسکن اتوماتیک سایت اچ پی میده
HP Pavilion dv6-6c55se Entertainment Notebook PC | HP® Support
که هیچ درایوری نداره
قبلا زمانی که product number رو وارد میکردم لینک پیج دستگاه میداد که درایورها هم بودن ولی الان هیچی نیست
*MoJtAbA* (29-01-14)
کاربر شهرسختافزار
مدل دستگاه همونی هست که تو لینک بالا گفتم و لینکش رو هم گذاشتم prodect number هم اینه A7P20EA#ABV
کاربر شهرسختافزار
لطفا لینک درایور بایوس رو اگر میتونید برام پیدا کنید این مشکل واقعا داره دیوونم میکنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks