سلام حالت فن رو تو بايوس رو چه گزينه اي گذاشتي؟
سلام
من یه CPU Corei5 4670 دارم ، خیلی دوسش میدارم.
آقا این پردازنده ما موقع بازی کردن دماش به 70 درجه میرسه در حالی که 50درصد CPU در حال استفاده است من از هدسینگ وفن خود پردازنده درون باکس استفاده کردم تو مشخصات CPU من نوشته
T Case: 72.72°C
این دما بعد از روشن شدن سیستم درصد استفاده 0:
35
اینم دما حین بازی NFS Rivals درصد استفاده 50
68-70
کیسمم هم 5 تا فن داره.
به نظرتون این وضع طبیعیه باید چیکارکنم؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 03-12-13 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام حالت فن رو تو بايوس رو چه گزينه اي گذاشتي؟
تغییر ندادم رو چه گزینه ای باید باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
All Swit3 مال خود مادربرد Asus رو نصب کردم توش Fan expert داره با اونم میشه؟
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
سلام،
آیا فقط دمای Cpu بالاست ، قطعات دیگه طبیعی اند ؟
به هر حال این میتونه دلایل زیادی داشته باشه که اونها رو یکی یکی باید چک کنید :
1- بالا بودن Cpu usage
2- گردگیری سیستم به ویژه فن ها و Cpu
3- محکم کردن پایه های فن ها ؛ در ضمن برید داخل بایوس اگه smart fan فعاله غیرفعالش کنید که فن با حداکثر دور بچرخه
4- زیادی کهنه بودن خمیر سیلیکون که بهتره عوض بشه (یه خمیر خوب بگیرید مثل tx4 چون قیمتها و مارکها کاملا متفاوت هستند)
5- کم کردن دمای محیط و ایجاد تهویه مناسب
6- اگه دما اونقدر بالاست که سیستم خودش ریستارت میشه بهتره فن Cpu رو کلا عوض کنید و یه چیز مرغوبتر بزارید.
کاربر شهرسختافزار
روي گزينه Performance باشه بهتر عمل ميكنه -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن از چه آنتي ويروسي استفاده ميكنيد شايد تو عملكرد سيستمتون رو مخصوصاً Cpu بالا ميبره
از آنی ویروس Eset Smart 5 استفاده میکنم کارت گرافیکم هم GTX 650 Ti boost که تا 60 درجه میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل کیسم هم X3-Gaming هست l که 5 تا فن داره.
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 04-12-13 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين مشكل بعيد ميدونم سخت افزاري باشه (چون نديدم)
آنتي ويروستون رو خاموش كنيد تو دوتابازي تست بگيريد ونتيجه رو اعلام كنيد -دماي كارت گرافيكتون عاديه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks