سلام
لطفا میزان بودجه مورد نظرتون را بفرمائید
آیا سیستمها آورکلاک خواهند شد؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من دو پردازنده ی i7 3770k و هینطور i5 3570k موجود دارم و می خواهم از این پردازنده ها روی دو سرور استفاده کنم
روی هر دو سرور هم 32 گیگ رم قرار هست گذاشته بشه . خواستم بدونم به نظر شما چه مادربوردی برای این کار مناسب هست ؟
لود پیش بینی شده برای سرور ها هم همیشه بالا هست
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
تشکر از شما
آخرین ویرایش توسط wiunix در تاریخ 06-05-13 انجام شده است
|
|
سلام
لطفا میزان بودجه مورد نظرتون را بفرمائید
آیا سیستمها آورکلاک خواهند شد؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از پاسخ شما
من قصد اورکلاک پردازنده ها را نداشتم . اما حالا که فرمودید , با توجه به فشاری که دائما روی سرور ها خواهد بود و همینطور ما چون از کیس های دو یونیته استفاده می کنیم و فضا برای کولینگ مناسب محدود هست . از فن های اورجینال استفاده می کنیم
با توجه به این موارد اورکلاک این پردازنده ها از نظر حرارت مشکل ساز نخواهد شد ؟ اگر نه , در حد ا گیگاهرتز کلاک کنیم به نظرتون مناسب است ؟
رم هایی هم که برای این سرور ها موجود داریم چهار جفت Corsair XMS3 Dual Channel 16GB bus 1600 هست
در مورد هزینه هم مشکلی نیست . فقط شما اگر ممکن هست دو حالت در نظر بگیرید . اول بدون اورکلاک و دوم با اورکلاک . در هر حالت به نظر شما چه بردی مناسب است ؟
ممنون از لطفتون
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wiunix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های مورد نظر شما در حالت دیفالت هم مشکل دما دارند ( دمای باائی دارند )
یکی از خوش قیمت ترین مادربردها که برای کاربری شما مناسب باشد asrock z77 pro3 به قیمت حدود 340 هزار تومان میباشد
با توجه به مصرف پائین این سری پردازنده و کاربریتون بنظر من شما به مادربرد با مدار تغذیه قویتر نیاز ندارید و هیت سینک این بخش با فن استوک پردازنده کاملا خنک خواهد بود
کاربر شهرسختافزار
سلام
خیلی ممنون بابت پاسختون
مشخصات بردی که معرفی کردید دیدم . اما فقط به یک مشکلی برخوردم . پاورهایی که ما برای این سرور ها موجود داریم فقط یک خروجی برق 4 پین برای تغذیه پردازنده دارند و بردی که شما معرفی کردید دو عدد برق 4 پین نیاز دارد
این باعث ایجاد مشکل نمی شود ؟
ضمنا من این پردازنده ها رو قبلا روی برد های GIGABYTE Z77-XUP4 و GIGABYTE Z77-XUP5 برای سیستم های شخصی خودمون استفاده می کردم .
آیا امکان فروش این برد ها هست ؟ چون به نظرم برای استفاده روی این سرور ها خیلی زیادی هست ؟
تشکر از شما
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks