من تا حالا همچين مشكلي رونشنيده بودم
اين مشكل به ويندوز بر ميگرده نه به مادربورد .
البته اگر اين مشكل جديدا به وجود امده باشه و ما بي خبر باشيم
|
|
من تا حالا همچين مشكلي رونشنيده بودم
اين مشكل به ويندوز بر ميگرده نه به مادربورد .
البته اگر اين مشكل جديدا به وجود امده باشه و ما بي خبر باشيم
Trance (04-06-07)
कभी हार
من تا حالا نشنیدم اما در کل فکر نمی کنم کاری به چیپست داشته باشه . اگه میشه بگین این حالت همیشه اتفاق میافته یا بعضی از وقت ها ؟
معمولا این ماله تنظیمات و ویندوز هست و ممکنه به چیز های دیگه ای ربط داشته باشه ولی به چیپست مادربورد نداره...
ممنون
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (04-06-07)
منظور من چیپست مادر بورد نبود می خواست بگم مثل این سری مادر بورد ها (giga-m55-s4) موقع خاموش کردن ریستارت می کنه ؟من خودم احتمال می دم چون ویندوز سریع خاموش می شه باید تنظیمات ویندوز درست بشه ولی جای این تنظیمات رو نمی دنم کجاست؟همون جای که تنظیمات سریع خاموش روشن کردن ویندوز رو می شه دست کاری کرد؟با سپاس
نه اصلا ربطي به سرعت نداره
يه ويروسي هست كه فولدر آپشن رو حذف ميكنه و يه سري از تنظيمات ويندوز رو هم به هم ميريزه يكي از كارهاش هم اينه كه نميزاره شما سيستمتون رو شات دان كنيد و به محض كليك بروي دكمه Turn off Computer سيستم شما ري استارت ميشه
به احتمال زياد شما به اين ويروس مبتلا شده ايد.
اگه همين طوره تا راه پاك كردنش رو هم بگم
Trance (05-06-07)
دوست عزیز موارد زیادی هست که مشکلاتی از این قبیل ایجاد می کنه و ربطی به چیپ با مدل خاصی نداره.
موفق باشی.
Trance (05-06-07)
|
|
कभी हार
یک سوالی همیشه این اتفاق میفته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
يه ويروسي هست كه فولدر آپشن رو حذف ميكنه و يه سري از تنظيمات ويندوز رو هم به هم ميريزه يكي از كارهاش هم اينه كه نميزاره شما سيستمتون رو شات دان كنيد و به محض كليك بروي دكمه Turn off Computer سيستم شما ري استارت ميشه؟
برای پاک کردن این ویروس چکار باید کرد؟چه انتی ویروسی می تونه اونو پاک کنه؟را ه حلش چی؟ با سپاس
حق آب و گل داره
Trance (20-06-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks