Hooshi (31-05-07), KING (31-05-07), M A H R A D (31-05-07)
कभी हार
سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران عزیز انجمن های PC Network ...
ویرایشگر WYSIWYG برای کلیه گروه های کاربری و برای ویرایش سریع ، ویرایش کامل و ارسال پاسخ و ... ( در تمامی قسمت های انجمن ) فعال شد ! از خصوصیت های این ویرایشگر می توان به نمایش ندادن کد ها اشاره کرد که نتیجه ی آن راحتی در استفاده از انجمن و پست دادن می باشد . این ویرایشگر به صورت پیشفرض فعال شده اما چنانچه کاربری توانایی استفاده از این ویرایشگر را ندارد و نمایش داده نمی شود می توان به رفتن به کنترل پنل کاربر و در قسمت تنظیمات شخصی و در بخش امکانات متفرقه این ویرایشگر را فعال کرد . در ضمن برای فعال و غیر فعال کردن سریع آن در هنگام پست دادن می توان با کلیک بر روی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این کار را انجام داد .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Hooshi (31-05-07), KING (31-05-07), M A H R A D (31-05-07)
|
|
ايول شهريار جان حرف نداره من چند دفعه ميخاستم پيشنهاد بدم بهت
Administrator
توی Opera 7.6 کار نمیکنه :دی
कभी हार
مهراد !!! تو هنوز از آپرا 7.6 استفاده می کنی ؟
در ضمن در آپرای 9.0 هم تست کردم باز کار نکرد !
مرورگر پیشنهادی برای استفاده از انجمن Mozila Fire Fox هست ... ( نه به خاطر طرفداری به خاطر اینکه همه ی امکانات روش تست میشه ) و البته سازگار ترین هم برای استفاده IE 7.0 هست...
اما حیف این امکان هست که نداشته باشی ، به نظر من نصب کن...
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
این اپرا 7.6 نفس من بیده !
اگه به من بگی فایرفاکس نصب کن مثل اینه که بگی گیگا رو بی خیال شو ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دیگه شاخ و دم نداره ! ( شوخی!)
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
|
چي تو طرفدار گيگابايتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تنها مادبرد كه بدم مياد گيگابايتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
2 دو بار رفتي خدا وكيلي من يه بار خريدم 3 بار رفتم آواژنگ
البته مال من مدل تا جاي كه يادم مياد Giga 8ipe 1000 بود اون سري مادربرد هاي گيگا خيلي زود دود ميشد
Administrator
خب دیگه بحث رو به انحراف نکشونید ...
اگه جرئت دارید مین های گیگا از 2006 به این ور رو بخرید تا بفهمید مین یعنی چی ...
( من نفهمیدم ادیتور Wysiwyg چه ربطی به گیگا داره)
بگذریم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks