به چه دلیل مادر بورد های جدید Pci کمتر نسبت به مادر بوردهای قدمی تر داره؟منظورم Pci بای نصب قطعات اضافی بر روی مادر بورد هستش؟با خسته نباشید خدمت مدیران سایت و کار بران سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به چه دلیل مادر بورد های جدید Pci کمتر نسبت به مادر بوردهای قدمی تر داره؟منظورم Pci بای نصب قطعات اضافی بر روی مادر بورد هستش؟با خسته نباشید خدمت مدیران سایت و کار بران سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
به به محمد جان ! یه مدت نبودی نگرانت شده بودم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علت اصلی کم شدن تعداد شکافهای PCI اینه که امروزه اکثر قطعات جانبی توسط پورتهای دیگر مثل USB & FireWire به مادربرد متصل میشن ... به همین دلیله که تعداد PCIها در مینهای جدید اغلب 2 تاست ( البته بسته به نوع مین داره)
وسایلی مثل مودم و کارتهای TV و ... همه و همه کم کم دارن اکسترنال میشن
سپاس
Trance (08-05-07)
سلام .مهرداد جان یک مدت مسافرت بودم البته چند روزی؟متشکرم از نظر لطفی که به من داری.با ارزوی موفقیت شما و و تمامی بروبچه سایت.پس اگه اینجوری باشه که گفتی pci هم با ورود تکنولوزی های جدید برداشته می شه؟
عضو VIP شهر سختافزار
البته روی مادربردهای جدید سوكتهایی هست كه تقریبا یك چهارم اسلات پی سی آی هست كه مثل اینكه میخواد جای پی سی آی رو بگیره و البته هنوز سخت افزارهاش نیومده
اگه توضیحی هست ممنون میشم
Trance (08-05-07)
Administrator
کدوم شکافها منظورتون هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCI-E 1x آیا ؟
कभी हार
دوست عزیزم محمد جان ببین عزیزم من کامل متوجه گفته ی شما نشدم اما به نظرم چرا اسلات های Pci کم شده بله ؟ ببین عزیزم برای اضافه شدن Pci-e و ... هست ...
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (08-05-07)
|
|
بله
من هم با شهريار موافقم
در كل قطعات جديد رو به توليد شدن دوي اسلات Pci Ex 1x و... قرار ميگيرند و كم كم Pci از مادربردها حذف ميشه
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks