با سلام خدمت!
سال نوی شما هم مبارک باشه!
به طور كلی برنامه ی هایی كه در قالب tar عزضه می شوند باید build شده و بعد مورد استفاده قرار بگیرند. تا اونجایی هم كه من می دونم چنین برنامه هایی روی اکثر توزیع ها قابل اجرا هستن.
شما باید با ترمینال اوبونتو به مسیری برید كه فایل firefox-4.0.tar.bz2 توش قرار گرفته و بعد دستور زیر رو اجرا كنید:
این جوری محتویات از حالت فشرده در میاد و بعد می تونید با اجرای ~/firefox/firefox توی ترمینال یا با یك Launcher مرورگر رو اجرا كنید. فرضا باید چنین فرمانی رو برای launcher تعریف كنید:کد:tar xjf firefox-4.0.tar.bz2
/home/username/firefox/fireoxتنها مشكل این روش اینه كه باید به اینترنت وصل باشید تا حدود 14 مگابایت از اینترنت دانلود بشه و پس از دانلود نصب به طور خودكار انجام میشه.
مراحل زمانی با موفقیت تموم میشه كه كتابخونه های لازم رو سیستم عامل نصب باشه!
البته من تمام این كار ها رو كردم ولی firefox گرامی نصب نشد! حالا شاید مشكل از من بوده. اگر می خواهید بدون دردسر فایرفاكس رو نصب كنید می تونید دستور زیر رو توی ترمینال وارد كنید و اگه ازتون رمز عبور خواست باید پسورد root رو وارد كنید:
کد:sudo apt-get install firefox
شرمنده كه حروف كمی به هم ریخته....به خاطر بسته ی زبانی همین اوبونتو این جوری شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks