ripek (06-12-09)
SSA Leopard
با سلام خدمت بچه هاي گل فروم
من قصد خريد مادربرد حرفه اي براي اور كلاك رو مد نظر دارم بودجه هم300-400 هزار هست ( فكر نمي كنم مادربردهاي حر فه اي مبتني بر اين پلتفرم بيشتر از اين قيمت داشته باشن )
در ضمن خواهشن متعلقات داخل جعبه رو هم بگيد .
اگه قيمت جهانيش رو هم لطف كنيد كه ديگه چه بهتر
اهداف هم كه معلوم ديگه :
1. اوركلاك
2. گيمينگ
البته نظر من اين هست ولي فكر مي كنم مادر برد بهتري هم وجود داشته باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (06-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این مدل از گیگا بیات هم می تونه خوب باشه
مادر برد بالا برق 8 پین داره و 10 فاز رو تامین می کنه اما مادر برد شما برق 4 پین داره و 5 فاز داره هرچند من اهل اورکلاک نیستم اما فکر کنم تامین برق پردازنده مهم باشه برای این کار در عوض مادر برد msi برای اورکلاک رم از فرکانس های بالاتری هم پشتیبانی میکنه.
قیمت جهانی این قطعات مادر برد msi که مد نظر تون حدود 190 دلار قیمت داره اما توی ایران این مدل MSI حدود 210 هزار تومان و و مادر برد گیگا بایت 10 تا 15 هزار تومان گران تره
HWBOT SSA Member
این مین رو هم که توی hw من گشتم واقعا عالی کار کرده بود. اگر پیدا بشه واقعن عالیه.
Asus Crosshair III Formula
صاف بگم این واقعا چیز دیگه هستش.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
سلام شرکت Gigabyte جدیدا 2 عدد MB تمام حرفه AM3/DDR3 معرفی کرده که از USB3/SataIII هم پشتیبانی میکنند و همچنین یک SLot PCI Express برای 3Way CrossFire اضافه شده.+ از DDr3 تا فرکانس 1866 پشتیبانی میکنه..... در واقع مدل آپدیت شده MA790FXT-UD5P هستند که یکیشون از چیپ 790X دیگری که مثل مادربرد ذکر شده هست از 790FX استفاده میکنه.......
مدل جدید فقط یک حرف a به آخر FXT اضافه شده :
MA790FXTA-UD5P
HTML Code:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3258
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
SSA Leopard
ب نظر مادر برد قوي مياد
MA790FXTA-UD5P
قيمتش چنده ؟
اصلا تو ايران هست
ripek (06-02-10)
فعلاً وارد بازار ایران نشده ولی اگر وارد بشه قیمتش حول و حوش 260 الی 280 تومن در میاد ولی نسبت به Crosair III Formula خیلی به صرفه تر هست چون قیمت این برد اسوس الان 310 هزار تومن هست .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
|
|
SSA Leopard
ايا مادر برد بيشتر از 8 فاز برا اين پلت هست اصلا؟
در ضمن اگه راندمان و پتانسيل برد ايسوز بيشتر باشه ايسوس رو مي گيرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز تعداد فاز مادربورد ربطی به قدرت اورکلاکینگ مادربورد نداره بلکه کیفیت تجهیزات استفاده شده در مدار تغذیه قدرت برد رو مشخص میکنه .
برای اطمینان از بهترین انتخاب میتونید نتایج ثبت شده در سایت hwbot.org رو نگاهی بندازید برد های خوب نتایج بهتری ثبت میکنند .
ولی من با شرایط قیمت ها در بازار فعلی Gigabyte 790FXT-UD5P رو بهتون پیشنهاد میدم با قیمت 220000 تومن .
یا Asus M4A79T Deluxe به قیمت 220000 تومن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
foxconn A79A-S
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید . بردهائی دیگه که دوستان معرفی کردند هم خوب هست .
http://www.overclock.net/amd-motherb...therboard.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks