هیچ نرم افزاری دمای پاور رو نمیتونه نشون بده . احتمال هست از دما cpuباشه . دما روی 70 بذارید .اگر دیدید مشکل باقی هست یک فن کولر مستر hypertx3 بگیرید قیمتش هم مناسب حدود 30 تومنه .
کاربر شهرسختافزار
وقت بخیر
من 2 تا مشکل بعد از اسمبل کردن قطعات سیستم پیدا کردم.
اول اینکه دمای پاور 78 درجه هست.نرم افزار pc wizard 2009 دمای پاور رو 78 نشون میده.پاور من هم گرین مدل 535a هست.این نرم افزار دمای سی پی یو 620 سیستمم رو 32 میزنه در حالی که در تنظیمات بایوس خود سیستم 42 میزنه.
آیا پاور مشکل داره؟من نو خریدم.یا این نرم افزار اشتباه میزنه؟
همین نرم افزار دمای پاور قبلی من رو بیشتر از 55 نمیزد.آیا نرم افزر دیگه ای هست که تست کنم؟
و یا پاور مشکل داره؟
من دستم رو که روی کیس قسمتی که پاور نصب هست میزارم پاور حنک خنک هست.به بقل خود پاور هم که میزارم سرد هست.فنش هم کار میکنه و باد سردی رو به بیرون کیس خارج میکنه.
مشکل دوم این که وقتی ویندوز اکس پی نصب میکنم بعد از مرحله کپی فایل ها که نوار زرد رنگ پر میشه.بعد از این مرحله در قسمتی که 5 تا دایره سمت چپ میاد و به ترتیب تیک میشن.به این مرحله که میرسه سیستم بوق ممتد میزنه.
از پریروز تا الان 2 بار ویندوز نصب کردم.که وقتی به این مرحله میرسه بوق ممتد میزنه.
من هم سیستم رو از برق کشیدم و بعد از 2 دقیقه ادامه ویندوز رو نصب کردم.
مشکل چی هست؟
من دمای سی پی یو رو هم در حالتی گذاشتم که اگر به 60 رسید بوق بزنه.آیا ممکن هست به خاطر اون باشه؟
یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟
اگه اینطوری باشه که با این سی پی یو نمیشه بازی کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
هیچ نرم افزاری دمای پاور رو نمیتونه نشون بده . احتمال هست از دما cpuباشه . دما روی 70 بذارید .اگر دیدید مشکل باقی هست یک فن کولر مستر hypertx3 بگیرید قیمتش هم مناسب حدود 30 تومنه .
alli2010 (30-11-09)
کاربر شهرسختافزار
من دمای سی پی یو رو هم در حالتی گذاشتم که اگر به 60 رسید بوق بزنه.آیا ممکن هست به خاطر اون باشه؟
بله می تواند
یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟ بهتر است از خمیر سیلی******** یا خمیر حرارتی که بر روی سی پی یو می ریزند جهت خنک کردن آن استفاده کنی این هم نام نرم افزاری برای نشان دادن دمای سی پی یو 100 تست شده نرم افزار کنترل دما سی پی یو CPUCooL 8.0.6 -
http://forum.patoghu.com/attachments...cool-8.0.6.rar
قابليتهاي كليدي نرم افزار CPUCooL 8.0.6:
- نرم افزاری برای نشان دادن
- گرمای پردازنده ها و میزان سرعت فن سیستم شما
- همچنین نشان دادن ولتاژ مادر بورد شما
- سازگاري با تمامي چيپستهاي Intel , ALI , AMD و SIS 5595
- با تمامی چیبست های مادر بورد های زیر سازگاری دارد
- و...
تذكر : سريال در داخل فايل اصلي موجود مي باشد .
آخرین ویرایش توسط kiyarash_online در تاریخ 30-11-09 انجام شده است
alli2010 (30-11-09), mohammad1985 (30-11-09)
کاربر شهرسختافزار
اگه خمیر سیلی ک و ن نزده بودم که سی پی یو آتش میگرفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kiyarash_online برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به غیر از خمیری که روی فن خودش داشت من خمیر سیلی ک و ن گرفتم و به اندازه کافی به سی پی یو زدم.
من خیالم راحت باشه که پاور مشکلی نداره؟در آینده نزدیک باعث خرابی خودش یا مین بشه؟
و اگر قرار باشه که این سی پی یو اینقدر داغ بشه که دیگه نمیشه با این سیستم بازی کرد..درسته؟
و یا کارهای سنگین نرم افزاری مثل تبدیل فرمت فایل ها هم نمیشه کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک لینکی میزاشتین که عضویت نخواد
HWBOT SSA Member
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش اول قطعاتت رو کامل معرفی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نرم افزار هم خیلی ها هستن که نشون می دن اما در کل اختلاف بین 1 تا 5 درجه رو نشون می ده نه دیگه 40 رو نشون بده 70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درجه.
کیس هم بگید چیه
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم چه حرفی رو قبول کنم.جای دیگه هم پرسیدم.یکی میگه مشکلی نیست.یکی میگه نرم افزار اشتباه میزنه.یکی میگه مشکل داره.
خوب من کدوم حرف رو قبول کنم؟
من تمامی قطعاتم رو نو خریدم.همه اتصالات هم درست هستند.پس مشکل چیه؟
قطعات من :
سی پی یو 620
گرافیک 4670
رم 2 گیگ
کیس گرین vine 1
پاور گرین 535 a
هارد سامسونگ 500 گیگ
مادربورد گیگابایت 770t-ud3p
خوب مشکل چیه حالا؟
لطفا یکی از اون نرم فزارهایی که میگید دمای پاور را نشون میده بزارید تا با اون هم تست کنم.
مشکل بوق زدن حین نصب ویندوز هم حل شد.مشکل از همون 60 درجه و سی پی یو بود.
گذاشتم روی 70 درجه و در اتاق رو باز کردم دیگه بوق نزد.
در بازی ها هم اینطوری داغ میشه؟
امیدوارم این همه گرین گرین کردین تو زرد در نیاد.
در مورد سی پی یو: در شرایط عادی دماش مثل یک تک هسته ای اینتل هست ولی...
میترسم نشه با این سی پی یو بازی و کاارهای سنگین کرد.
امیدوارم من که برای اولین بار amd بستم پشیمون نشم.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه حرفا میزنید 620 و گرما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مفلوک گرماش کجا بوده
مینتون هم که میت خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۲ احتمال وجود داره یا ولتاژ cpu روی حالت نرمال نیست و یا اینکه فن درست به ihs متصل نشده
این پردازنده فوق العاده خنک ، بی آزار و خوش دسته اگر مشکلتون حل نشد و تهران هستید پرایوت پیغام بدین تا هماهنگ کنیم به نگاهی بهش بندازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیالتون راحت باشه ، این پردازنده رو روی سرور زیر فشار بسیار سنگین قرار دادم آخ نگفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
alli2010 (30-11-09), Hamid2547 (23-12-09), mohammad1985 (02-12-09)
کاربر شهرسختافزار
مشکل سی پی یو نیست.1 ساعت قبل به این نتیجه رسیدم که سی پی یو عالی هست.
یک فیلم یک و ساعت و نیمی را به دی وی دی تدیل کردم برای تست گرمای سی پی یو.در 20 دقیقه تبدیل کرد و یک درجه هم دمای سی پی یو بیشتر نشد در حالی که 55 درصد فعال بود.مدام با نرم افزار چک کردم.
من مشکلم با پاور هست.نمیدونم چرا دماش رو 78 و 79 میزنه.
از دوستانی که پاور گرین دارن میتونن با نرم افزار pc wizard 2009 چک کنن و نتیجه رو بگن.حجم این نرم افزار 3 مگابایت هست.
دستم رو که بقل پاور میزارم و یک انگشتم رو به زور روی پاور میبرم دماش طوری نیست که به این حد ها برسه.
ولرم هست بعد از یک ساعت و نیم کار کردن سیستم.
فنش هم که کار میکنه.دفترچش هم که گفته اگه دما زیاد بشه اتوماتیک برق رو قطع میکنه.
کسی میدونه دمای استاندارد پاورهای گرین برای قطع برق چند هست؟چون خودش گفته بالاتر از دمای استاندارد تعریف شده .
راهی..علامتی..چیزی هست که من مطمئن بشم که پاور مشکل داره یا نه؟
این نرم افرار در حالت معمولی دمای مین رو 40 تا 42 میزنه و وقتی تبدیل فرمت میکردم تا 48 هم بالا رفت و بعد از تمام شدن تبدیل فرمت باز به 41 رسید.
دمای مادربورد مناسب هست؟
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما در حالت معمولی و در کانورت کردن دمای این سی پی یو بسیار پائین هست.مثل یک تک هسته ای اینتل و شاید هم خنک تر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی موقعی که ویندوز نصب میکردم در حین نصب سیستم بوق ممتد میزد چون دماش به 60 درجه میرسید و من هشدار دما رو روی 60 فعال کرده بودم.
مگر نصب ویندوز چقدر روی سی پی یو فشار میاره؟برای من عجیب هست.
و من اون نرم افزار cpu cool رو قبول ندارم.دمای سی پی یو رو 58 میزنه و حین کانورت کردن هم اصلا فرقی نمیکرد.فکر کنم خود سیستم درست ترین دما رو میزنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks