MicroSystem (20-10-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام بر اساتید و دوستان عزیز
بنده میخوام یه Cpu بخرم ولی میخواستم قبل از خرید از اساتید عزیز سایت هم استفاده کنم
خودم نظرم روی Core2 Quad Q8200 2.33GHz هستش. قیمتش هم حول و حوش 140 الی 150 تومنه فکر کنم
نمیدونم دوستان این سی پی یو رو تایید میکنید یا اگه مدل بهتری سراغ دارید در همین قیمتها که بهتر باشه .
لطفا کمک کنید
آخرین ویرایش توسط dalirMS در تاریخ 20-10-09 انجام شده است
MicroSystem (20-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
amd athlon II X4 620 رو بخر هم بهتره هم ارزونتر حتي قابليت اوركلاكش هم بهتره
dalirMS (20-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
البته اگر شما فقط به دنبال اینتل هستید این پردازنده ای که انتخاب کردید خیلی خوبه اگر بیشتر بتونید هزینه کنید Q9400 تا حدود 190 میتونید بگیرید بهتر هست
اما در مورد AMD منظور ایشون این بود که این پردازنده قابلیت اورکلاک به یک 4 هسته ای رو دارد و البته با مین هایی که این کارایی رو دارا باشند و با هزینه خرید یک 2 هسته ای شما صاحب یک پردازنده 4 هسته ای AMD خواهید بود
Going To Change New HardWare Soon
dalirMS (20-10-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود قیمت چنده ؟
MicroSystem (20-10-09)
حدود 120 یا 130 هست .
dalirMS (20-10-09)
کاربر شهرسختافزار
amd athlon II X4 620برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين سي پي يو مگه دو هسته اي است ؟
من شنيده بودم که در سري هاي سه هسته اي که يکي از هسته ها غير فعال شده مي توان با يک سري خاص از مادربرد هسته چهارم را نيز فعال کرد ؟
Comodo Internet Security
dalirMS (20-10-09)
|
|
این پردازنده ذاتا 4 هسته ای هست .
کاربر شهرسختافزار
دقيقا 116 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dalirMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dalirMS (20-10-09)
بحث الان روی p/p هست . یعنی با این قیمت بهترین انتخاب ممکن رو میکنید .
dalirMS (20-10-09), MicroSystem (20-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks