با سلام خریدارم . قیمت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K4M6N3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BenQ FP202w
20.1"
1680x1050
* Display (projector) image aspect ratio 16:10
* Image brightness 350 cd/m2
* Max horizontal view angle 170
* Max vertical view angle 170
* Signal Input DVI-D, VGA
* DVI-VGA Switcher
تمیز و بدون پیکسل سوخته یا مرده و کم کارکرد
با کارتن + کابل DVI + VGA
ویرایش : بعضی از دوستان P.M دادن از شهرستان بنده تهرانم و فقط شرایط فروش حضوری در تهران رو دارم
آخرین ویرایش توسط K4M6N3 در تاریخ 20-08-09 انجام شده است
با سلام خریدارم . قیمت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K4M6N3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K4M6N3 (20-08-09)
قیمت 142.000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مهندس خودت چند خريدي ؟ چقدر كار كرده و هدفت از فروشش چيه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K4M6N3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K4M6N3 (20-08-09)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
260.000 تومن
حدود 4800 ساعت
خرید مانیتور 22 یا 24
کاهش قیمت به 136.000 تومان
کاربر شهرسختافزار
من 100 خريدارم قيمت نو 230 تومان هست اما من تهراني نيستم و شهرستانيم! تازه قيمتم زير قيمت فروشندست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با 100 نومن یه 17 سی آر تی بخرید بهتره
matoos (22-08-09)
جهت بالا اومدن تاپیک
خریدار باشید تخفیف هم میدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks