پارس کامتل گارانتی مزخرف به تمام معنا
از روی تجربه فراوانی که از مراجعات مکرر به شرکت گارانتی پارس کامتل به دست آوردم فهمیدم که خرید گوشی با این گارانتی، اشتباه محضه. اینو از سایر مشتری های این شرکت که به اونجا مراجعه میکردند و داد و بیدادهایی که رخ میداد میشد فهمید.
به عنوان مثال من خودم گوشیم مشکل تخلیه شارژ پیدا کرده بود وقتی گوشیو بهشون میدادم میگفتند یک هفته تا 10 روز طول میکشه (اینو به همه مراجعه کننده ها میگفتند حتی اگه گوشی مشکلی داشته باشه که در عرض یک دقیقه حل بشه) جالب اینجاست که به حرف خودشون هم پایبند نبودند من گاها نزدیک یک ماه در هر مراجعه معطل میشدم! و هرچی تماس میخواستم بگیرم که با مسئولی چیزی صحبت کنم یا اشغال بود یا برنمی داشتند و تازه بعد اینکه موفق به تماس میشدم باز هم مشکلی رو حل نمیکرد.
به هرحال جالبتر اینجاست که بعد از کلی علاف کردن در هر مراجعه و پرداخت هزینه نامعقول در مراجعه اول که دلیلشو سخت افزاری و تعویض قطعه ذکر کرده بودند باز دقیقا همون مشکل رخ میداد (تخلیه شارژ زودهنگام). من نمیدونم اگه تعویض قطعه کردند پس چرا باز همون مشکل رخ داده؟! شاید اصلا این ببوگلابی ها مشکلو درست تشخیص ندادند یا شاید فقط کارایی که هلو بپر تو گلو باشه و واسشون وقت زیادی نبره رو نگاه میکنند نمیدونم ولی هرچی هست حسابی من و امثال منو مچل میکنند.
اینه که دوستان توصیه میکنم از یه شرکت گارانتی استفاده کنید که پدرمادر دار باشه نه مثل این کلاهبردارهای حقه باز.

Bookmarks