حمید جان مشکل برطرف شد ؟ ...
مرورگر شما چیه ؟ - در حال حاضر مشکلی وجود نداره .
Just Look at the picture ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حمید جان مشکل برطرف شد ؟ ...
مرورگر شما چیه ؟ - در حال حاضر مشکلی وجود نداره .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
عضو VIP شهرسختافزار
من قبلا اینو مطرح کردم.شهریار عزیز مشکل رو برطرف کرد. الان چند وقته که مشکل برطرف شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Security برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدممنون دوستان ولی مشکل همچنان پا بر جاست ... IE7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
حمید جون عزیزم پیشنهاد میکنم فایرفاکس نصب کن. سرعت بسیار بالا + کارائی + دقت +صمیمیت و ... تازه مشکلت هم مطمئنا بر طرف میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقتش من همین الان تست کردم مشکلی نداشت
اگه ممکنه یه تست با فایر فاکس هم بزن ببین چطوره اگه مشکلت حل نشد حتما" تو همین تاپیک اعلام کنید تا دوباره بررسی بشه
ممنون
|
|
कभी हार
مشکل فقط با Internet Explorer هست که انجمن های شهر سخت افزار اصلا با IE و تا حدودی Opera سازگار نیست !
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
OK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شهریار جون فکر نکنم فقط با IE و Opera مشکل داشته باشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چند روز پیش همین مشکل را با موزیلا 3.0.2 داشتم که ظاهرا با 3.0.3 بر طرف شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید هم مشکل سایت بوده و حالا بر طرف شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (05-10-08)
با google chrome هم درست اجرا می شه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks