سلام ببخشید چرا مادربردای ای ام دی ساپورت abit single chipset هستند و یعنی چی اصلا و آیا مشکلی ایجاد میکنه چون بقیه دو چیپ دارن اصلا چیپ یعنی چی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید چرا مادربردای ای ام دی ساپورت abit single chipset هستند و یعنی چی اصلا و آیا مشکلی ایجاد میکنه چون بقیه دو چیپ دارن اصلا چیپ یعنی چی؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود جوا منو بده سوال سختی کردم؟
عضو VIP شهرسختافزار
ترجیحا این مادربوردهایی که شما ذکر کردید ، چیپستشون nVIDIA nforce هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
بله فکر میکنم nvidia باشه
عضو VIP شهرسختافزار
خب ، این خصیصه در مادربورد هایی nFORCE Platform ، برای همه برند ها ثابت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی تمام مادربور های حال حاضری که چیپست nforce دارند ، برای کنترل حافظه و دستگاه های ورودی و خروجی فقط از یک چیپ که اصطلاحآ MCP نامیده میشه استفاده می کنند .
.
.
....
......
PCminister (15-09-08), ramine1 (14-09-08), Stream (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
خب اونوقت این مزیت حساب میشه یا عیب یعنی چه تاثیری داره؟اصلا چیپست یعنی چه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بستگی داره با چه دیدی بش نگاه کنی از یه طرف مزیته از یه طرف ایب اما شما چرا مارک ابیت رو مورد بررسی قرار دادی ضمننا لطف کن مدل دقیق رو ذکر کن
New Season
کاربر شهرسختافزار
چون abit از همه بهتره برای amd چیپستشم nvida 8200 بود حالا برای اینکه سرعت بیشتر باشه یه چیپستی بهتره یا دوتایی ؟ فکر کنم اصلا کسی ندونه چیپست یعنی چی و چیکار میکنه ظاهرن اینطوریه متاسفم
عزیزم شما چرا توهین میکنی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که شاگرد همه این اساتیدم از این چیزا سر در میارم بعد شما میگی...استغفراللهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما عرض کنم که در مادربردهای با سوکت اینتل با هر چیپستی دو بخش وجود داره یکی North Bridge که هماهنگ کننده اصلی در مادربرده و دیگری South Bridge که کنترلگر حافظه هست.
ولی در سوکت های AMD این کنترلگر در خود CPU قرار داره در نتیجه احتیاج چندانی به South Bridge نیست!به همین دلیل انویدیا برای AMD چیپ دوم نمیذاره!
این مادربردی که شما میگی احتمالا AN78GS هست که مادربرد خوبیه و ویژگی های خوبی از جمله گرافیک Unboard داره که این گرافیک میتونه با گرافیک اصلی SLI بشه...تک چیپی بودنش هم هیچ مشکلی نداره.
D J V A H I D (15-09-08), ramine1 (15-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
درست می گی عزیز من هیچ چی نمی دونم و حالا حالا ها باید یاد بگیرم اما چند سوال در مادربورد های amd 2000 mts یا 3600 یعنی چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما قبلا این بحث ها رو کردیم تکنولوژی اینتل با amd فرق می کنه در اینتل سریال حافظه رم ها روی پل جنوبی خونده میشه اما در amd سریال تنها شاخه فرعی روی پل شمالی است و یکی از دلیل های بالا بودن اینتل نسبت به amd در فشرده سازی و برنامه هاست
اما این کار در یک جا به درد می خوره اونم در گیم هست چون شما تمامی قطعات در گیم بر روی یه سیگنال (منظور دسته های سیکل) که از cpu به سمت چیپ هدایت میشن رو در کنترلر های پل شمالی قدرت اضافه خالی در رم ها به cpu فضای باز میده اگر در اجرای بازی سنگین task maneger رو باز کنید و performance بروید استفاده رم ها رو بیشتر از حد معمول که مورد نیاز هست خواهید دید و این مزیتیست که amd نسبت به اینتل در بازی بالا تر است (اینتل فان ها لطفا cpu های oc خود رو مثال نزنند هر cpu اینتل در حالت stock از مدل مشابه amd در حالت stock کم میاره اینو من نیمیگم تمام اوستادها میگن)
بنده هنوز اطلاعاتی بیشتر رو کسب نکردم کاش نمایندگان در ایران حد اقل به جای اینکه فقط به فکر پول باشند کمی اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار می دادند تا ما در یاری دوستان سریع تر عمل می کردیم ضمننا بهتره همیشه با همه خوب باشی و تند نری تا مثل بعضی ها از طرف admin ها ban نشی
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks