سلام
من یه مادربورد کوفتی DFI x48 گرفتم و مثل .... پشیمونم
راستش ویندوز رو عوض کردم و سی دی مادربورد رو هم نصب کردم ولی صدای سیستم بالا نمیاد
نمیدونم باید چه کنم
به نظرتون مشکل از کجاست؟
احتمال داره از مادربورد باشه؟
سلام
من یه مادربورد کوفتی DFI x48 گرفتم و مثل .... پشیمونم
راستش ویندوز رو عوض کردم و سی دی مادربورد رو هم نصب کردم ولی صدای سیستم بالا نمیاد
نمیدونم باید چه کنم
به نظرتون مشکل از کجاست؟
احتمال داره از مادربورد باشه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سرويس پك سه نصب كردي ؟؟؟
تا دیروز که ویندوزم XP sp2 بود ولی دیشب ویستا ریختم شاید که درست بشه ولی نشد که نشد
میشه کمک کنی که از کجا بفهمم مشکل از بایوسه یا نه؟(آخه همین 2 هفته پیش بایوس رو آپدیت کردم)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز دستکاری شده که دارای درایور صدا هست نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balak2424 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ها
ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟
|
|
اگه مشکل از بایوس باشه که باید در بایوس به دنبال Onboard Device بگردی و ببینی که کارت صدای آنبرد فعال هست یا نه
بعضی وقت ها مشکلی هم که پیش میاد اینه :
control panel > sound and audio device > advanced > performance که در این قسمت حتما دقت کنید که Hardware Acceleration در حالت Full باشه
کاربر شهرسختافزار
ببين تو device manager در قسمت system devices گزينه اي هست كه كنارش علامت صداي زرد باشه اون مربوط ميشه به bus driver كارت صدا كه معمولا نصب نميشه و بايد دستي نصبش كني
کاربر شهرسختافزار
سلام
با حوصله و خون سرد از دیوایس منجر صدا رو uninstall کن وبعد دوباره از همون جا نصب کن
اگه دیدی نشد ویندوز هوشمند معروف رو نصب کن در ضمن مدل مینت رو دقیق بگو ..مطمین شو سی دی درسترو تو درایو میزاری منظورم اینکه مین های جدید دو تا سیدی دارن یکی مال ویستاس یکی مال ایکس پی
فردا بر میگردم
آخرین ویرایش توسط ..... در تاریخ 09-09-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks