به نظر من سراغ سری Q اینتل بری بهتره ( البته با اینکه من خودم AMD Fan هستم این حرف رو میزنم ) ، مثلا یدونه Q6600 از آخرین مدل موجود Phenom بهتر جواب میده .
حالا نظر سایر دوستان هم حتما خوندنی خواهد بود .
میخواستم بدونم آیا این 4 هسته ای های فنوم که محصول AMD هست آیا موفق هست و آیا قدرتشون به پردازنده های 4 هسته ای اینتل میرسه یا نه ؟
دوست دارم یه بحث کلی و تخصصی در مورد این پردازنده ها بشه اگه ممکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
به نظر من سراغ سری Q اینتل بری بهتره ( البته با اینکه من خودم AMD Fan هستم این حرف رو میزنم ) ، مثلا یدونه Q6600 از آخرین مدل موجود Phenom بهتر جواب میده .
حالا نظر سایر دوستان هم حتما خوندنی خواهد بود .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Overclocker (24-07-08)
عضو VIP شهر سختافزار
بحث جالبی میتونه باشه اگه دوستان بیان و تو بحث شرکت کنن تا به نتیجه برسیم
کاربر شهرسختافزار
من هم قبول دارم که تکنولوژی 4 هسته ای اینل خیلی قوی تره ولی Q6600 از همه فنوم ها قوی تر نیست ولی با توجه به قیمتش مناسب و بهتربن انتخاب هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (24-07-08)
عضو VIP شهر سختافزار
Q6600 با کدوم مدل از فنوم برابری میکنه ؟ (قدرت و سرعت) ؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما بیخیال این شو که کدوم از Q6600 قوی تره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه شما یه اوره کوچو به این Q6600 بری دیگه کل Cpu های AMD را له میکنه !
اینو تجربه کردم !
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
منم اینتل رو انتخاب میکنم .چون در زمینه 4 هسته ای اینتل خیلی باتجربه تره و cpu هاش از نظر کارایی خیلی خوبه...
:My Nickname®ângê®
Overclocker (24-07-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشی که 2 هسته ای های AMD هم حرفی واسه زدن ندارن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم 9850 از 6600 خیلی قویتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بحث روی 4 هسته ای بود نیازی ندیدم بحثو به 2 هسته ای بکشونم! بله من قبلا تحقیقامو کردم! 2 هسته ای های اینتل عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks