Bahador (01-08-09), D J V A H I D (12-09-08), Keih@n.G (07-07-08), Persiastore (03-10-08), Quick (07-07-08), saeed25 (07-07-08)
برادرم تو را دوست دارم ، هر که می خواهی باش ، خواه در کلیسایت نیایش کنی ، خواه در معبد، و یا در مسجد . من و تو فرزندان یک آیین هستیم ، زیرا راههای گوناگون دین انگشتان دست دوست داشتنی "یگانه برتر " هستند ، همان دستی که سوی همگان دراز شده و همه آرزومندان دست یافتن به همه چیز را رسایی و بالندگی جان می بخشد
متاسفانه یه مدت کار دارم نمی تونم به انجمن سر بزنم ان شالله در اولین فرصت و اینده نزدیک سعی میکنم بیام اگه نتونستم پست بدم دیگه......................با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم کار ای بنای و ساختمانی دارم.دلم طاقت نیارود گفتم یه چند دقیقه توی انجمن بیام.سر بزنم.ان شالله دوباره بر می گردم.تمامی شما بجه های گلی هستید .شرمنده همتون هستم.(یکم چاشنی ادیبات من زیاده باید یکم کمترش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Bahador (01-08-09), D J V A H I D (12-09-08), Keih@n.G (07-07-08), Persiastore (03-10-08), Quick (07-07-08), saeed25 (07-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم مشکلتون هر چه سریعتر برطرف بشه و باز هم مثل گذشته در خدمتتون باشیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
A-Ahmadi (07-07-08), Bahador (01-08-09), D J V A H I D (12-09-08), Labyrinth (07-07-08), Trance (08-07-08)
آخه چرا ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خوب بعد از صحبت کردن با محمد عزیز و جویا شدن علت کمی متاسف شدم که چند روزی محمد جان در کنار ما نیستند اما همان طوری که صحبت کردیم مشکل خاصی نیست ! امیدوارم محمد جان بتونی هر چه زود تر بیای عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه موفق باشی توی همه کار هات
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (08-07-08)
همکار سابق انجمن
فقط میگم موفّق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (08-07-08)
کاربر شهرسختافزار
Trance (08-07-08)
|
|
خدانگهدار نمیگم چون قراره زود برگردی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدوارم موفق باشی و هر کاری داری با موفقیت انجام بشه و زود برگردی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
حق آب و گل داره
Trance (08-07-08)
Administrator
محمد جان امیدوارم مشکلاتت زودتر رفع بشه و زودتر برگردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (08-07-08)
محمد جان منتظرت بازگشتت هستیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (08-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks