I M A N (10-05-08), M A H R A D (10-05-08), Overclocker (14-08-08), Quick (19-05-08), Ramin_Zero1818 (10-05-08), Shahryar (10-05-08), Trance (19-05-08)
سلام دوستان گفتم توی یک تاپیک این امر رو اطلاع بدم تا همه بدونن و نظر بدهند
من در حال حاضر دو عدد از این الگو رو ساختم یکی برای خود سایت و دیگری برای تیم شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این دو طرح رو اینجا قرار می دهم تا شما هم نظر بدید
طرح برای کلیه کاربرهای HWBot :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرح برای تیم شهرسخت افزار :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر یادتون نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (10-05-08), M A H R A D (10-05-08), Overclocker (14-08-08), Quick (19-05-08), Ramin_Zero1818 (10-05-08), Shahryar (10-05-08), Trance (19-05-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
برای یوزر بار زیاد بزرگ نیست؟؟؟؟
जीवन एक धोखा है.
कभी हार
رامین جان بگذارید یک توضیح مختصر بدم در مورد Userbar یا بهتره بگیم امضای HWBOT :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این امضایی هست که اسکریپت سایت HWBOT به هر فرد متناسب با افتخارات و رکورد هاش توی دیتابیسش میده و سایر همینه و بیشتر حالت امضا داره تا یوزربار .
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (10-05-08)
कभी हार
بسیار زیباست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آفرین امیر جان خیلی خوبه هر دوش فقط یک خواهش برای شهر سخت افزار هم مثل HWBOT.ORG طراحی کن خیلی زیباست حیفه برای شهر سخت افزار نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (10-05-08)
رنگ طرح تغییر داده شد + بزودی شاهد مدلهای مختلف این طرح خواهید بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام امیرجان
عالیه به نظرم اگه بچه ها درست کنن تو امضاشون بزارن قشنگ میشه.....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
دوستان میگم چطوره واسه پی سی نتورک یکی توی این سایت درست کنیم نه؟
واقعا عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Feoris در تاریخ 20-05-08 انجام شده است
ببین هدف این است که همه تیم یک شکل و یک طرح رو استفاده کنن پس نیازی نیست همه درست کنن بعلاوه شما و بقیه کاربرها میتونید با نظر دادن باعث بهتر شدن این طرح بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم دارم روش کار میکنم باید ببینم نظر شهریار در این مورد چیه ؟ آیا پس یس نتورک رو هم طراحی کنم یا همین شهرسخت افزار بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم متذکر بشم اگر دوست دارید در این امر سهیم بشید یک ایمیل به من بزنید تا بگم چکار کنید و خصوصیات رو براتون بفرستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تاکید میکنم من رو از نظرات خودتون بی بهره نگذارید
با تشکر فراوان امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (20-05-08)
والا من که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم پس نمی تونم در این طرح سهیم باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اگه کاری از دستم بر میومد بگید انجام بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks