دوست عزیز .شما اول این کد رو بزن : *140*3*6# البته از راست به چپ.
یه اس ام اس واست میاد که باید save کنی.بعد میری تو وب گوشی و به راحتی می تونی به اینترنت وصل شی.سوالی بود در خدمتم.
کاربر شهرسختافزار
سلام شرمنده می دونم شاید تکراری سوال کردم اما هر چی گشتم پیدا نکردم خواستم طریقه وصل شدن به اینترنت رو با ن73 رو با ایرانسل بهم یاد بدین چه جوری باید وصل شد ایا باید از طریقه کامپیوتر این کارو کرد یا نه ممنون می شم کمک کنید ایا کدهی هست لطفا اگه می شه درست راهنمایی کنید تازه ایرانسل گرفتم تنظیماتش رو بلد نیستم انجام بدم
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز .شما اول این کد رو بزن : *140*3*6# البته از راست به چپ.
یه اس ام اس واست میاد که باید save کنی.بعد میری تو وب گوشی و به راحتی می تونی به اینترنت وصل شی.سوالی بود در خدمتم.
عضو VIP شهرسختافزار
اولا برنامه Nokia Pc Suite رو نصب کن بعد قسمت Networking برو و دیتای GPRS رو انتخاب کن و در قسمت APN بنویس mtnirancell و کانکت شو (اطلاعات اتوماتیک از ایرانسل گرفته میشهNext ها رو هم خودت بلدی دیگخ!!)و دیگر هیچ !سلام شرمنده می دونم شاید تکراری سوال کردم اما هر چی گشتم پیدا نکردم خواستم طریقه وصل شدن به اینترنت رو با ن73 رو با ایرانسل بهم یاد بدین چه جوری باید وصل شد ایا باید از طریقه کامپیوتر این کارو کرد یا نه ممنون می شم کمک کنید ایا کدهی هست لطفا اگه می شه درست راهنمایی کنید تازه ایرانسل گرفتم تنظیماتش رو بلد نیستم انجام بدم
منم یه بار هوس کردم وصل بشم که شدم 4500 تومان که توش بود با 4 مگابایت دریافت شد 60 ریال جالبه نه!!!!
بهت پیشنهاد می کنم هیچ وقت وصل نشو که سرعتشم هون Dial-Up هست.
عضو VIP شهرسختافزار
omid0120 (04-05-08)
کاربر شهرسختافزار
واسه وصل شدن از خود گوشی خیلی خوبه.من که خیلی استفاده می کنم.با برنامه operamini
omid0120 (04-05-08)
حق آب و گل داره
من خودم ازین روش استفاده میکنم وقتایی که خظم قطع میشه. سرعت خیلی بهتر از دیال اپه ولی هزینش کمی گرون.
اموزشش رو قبلا گذاشتم. این مال نوکیاش
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=8835
omid0120 (04-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازم ببخشی دوستان عزیز من تنظیماتو از طریق اس ام اس به ایرانسل تنظیم کردم یعنی هنوز مطمین نیستم که تنظیم شده یا نه ولی بعد از اینکه اس ام اس رسید از طرف ایرانسل اونو سیو کردم و حالا در قسمت connection وaccecc points گزینه های به این نام اظافه شد irancell-gprs2.0
irancell-gprs2.0(01
irancell-mms2.0
irancell-mms2.0(01
خواستم بدونم حالا که اینارو تو بخش تنظیمات دارم مشگل حله یا نه باید دستی هم تنظیم کنم چون تو بخش services اینا هستن
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز ممنون از راهنماییت اما من تنظیمات و انجام دادم و این ارورو می دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://i25.tinypic.com/nosn5f.jpg
کاربر شهرسختافزار
این ارور یعنی گوشیتون رو نشناخته.اول کانکشنش رو درست کنید بعد از راهی که سعید جان گفته استفاده کن.
omid0120 (05-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks