فن پردازشگرم بعد از چند دقیقه وای میسه بعد دوباره باید با دست تکونش بدم تا راه بیفته بعدشم دوباره همین طوری میشه (cpu=E4500) حالا باید چکار کنم؟؟؟
فن پردازشگرم بعد از چند دقیقه وای میسه بعد دوباره باید با دست تکونش بدم تا راه بیفته بعدشم دوباره همین طوری میشه (cpu=E4500) حالا باید چکار کنم؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب فنو عوض کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
K A S R A (04-04-08)
دو روز بیشتر نیست انداختم
اولا دوست خوبم یه زحمت بکش نوع مادربردت رو اینجا ذکر کن
چون برخی از مادربردها سیستم کولینکش در تنظیمات بایوس بصورتی است که وقتی دمای Cpu از حدی پایین تر است فن میاستد و سپس وقتی از حدی بالاتر برود برای خنک کردن روشن میشود.
بعد این علت هم که امکان ایراد در فن باشد بعید نیست که باید هر چه سریعتر اون رو عوض کنید.
ولی فعلا نوع مادربردت رو مشخص کن تا ...
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
PCminister (04-04-08)
کاربر شهرسختافزار
درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما دما پردازنده پایینه که فن بی حرکت میشه
دما که بره بالا دوباره حرکت میکنه
مدلش:GA-945GCM-S2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
تقریبا مطمئن شدم که همونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بری از تو بایوس دیزیبل کنی
کاربر شهرسختافزار
برای مطمئن شدن از اینکه فن سالمه میتونی فن CPU را به صورت دستی را بندازی (یعنی به مادربرد وصلش نکن از طریق یکی از کابلهای molex پاور به فن برق بده) ببین راه میوفته. البته به یک تبدیل برای این کار نیاز داری این تبدیل را من همراه tuniq3 دیدم از یک طرف بهش مولکس 4 پین میخوره از اون طرفش میتونی خروجی 12 ولت بگیری برای فن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
K A S R A (05-04-08)
ببخشید کدم گزینه رو باید دیزیبل کنم؟؟؟
نگفتید کدم گزینه رو باید دیزیبل کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks