سید جان نقد خودت رو هم بگو ...
بالاخره پیداش کردی این لعنتی رو ؟! :d
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ورود روی تصویر کلیک کنید
در صورتی که تصویر را نمی بینید اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
سید جان نقد خودت رو هم بگو ...
بالاخره پیداش کردی این لعنتی رو ؟! :d
کاربر شهرسختافزار
سید این خوشگله واقعا از ip35pro بهتره (البته نمیخواستم اینو بگم اما حقیقتو باید گفت)
حیف که مشهد نبود اگه بود حتما به جای p5k اینو میخریدم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
الان که دارم جواب شما رو میدم روی سیستمم نصبه و تازه ویندوز عوض کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گقتم پیداش میکنم پیداش هم کردم ( دادم کسی برام آورد )
قبلا هم گفتم اگر کسی خواست میتونم براش جور کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی خود من مهراد جان فقط میتونم توی یک جمله بگم اگر یک واتر داشتم باهاش رکورد میزدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
حالا این با p5ke بدون wifi جز تفاوت هیت سینک فرق دیگه ای هم داره؟ قیمتش چقدر بشتره از p5ke معمولی؟
هیچ فرقی نداره ( معمولیش توی اور قوی تره + سیستم هیتسنگ جالبتری داره )
تفاوت قیمتش حدود 21 هزار تومان که اصلا نمیصرفه چون الان Wifi جدا ارزونتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولیش در بیشتر موارد قوی تر عمل میکند + اینکه بایوس قوی تره
البته توی تست تنها یکم با هم اخلاف دارن ولی معمولیش سیستمش مثل سری دابلکسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
be careful (19-02-08), Feoris (24-04-09)
|
|
عجیبه ! هیت سینک wifi :ه بهتره پس چرا گفتی معمولی هیت سینک جالبتری داره؟! اگه p5ke معمولی بایوس بهتری داره و... پس چرا رفتی wifi دار گرفتی؟حالا دقیقا چقدر پول دادی براش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط be careful در تاریخ 19-02-08 انجام شده است
من این مدل رو معرفی کردم
من خودم مدل ساده گرفتم و یک نمونه تست هم گذاشتم که میتونید برید اینجا ببینید
بعد درسته هیتسنک Wifi دار به چیپ متصل هست ولی هیچ تاثیری ندارد ولی در مدل ساده این قسمت ها جدا هست + اینکه چیپ های بالای پردازنده هم خنک میشود
این دو تا رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 19-02-08 انجام شده است
Feoris (24-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks