کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بایاس مین را اپ دیت کن بعد دوباره تست کن.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز،درود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس مین من آپیدیت هستش!
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:AMD athlon 64 4800 x2 dual core
M.B:MSI k9n ultra2f
سپاس
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا یکی نیست به ما کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یه عکس از صفحه اول CPU-z بذار ..
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز متاسفانه من این برنامه رو ندارم!از همون nvidia monitor نمیشه فهمید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با اون چک کردم !
سپاس
Administrator
از اینجا دانلود کنید سعید جان ( با حجم کم ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.cpuid.com/cpuz.php
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سپاس از شما دوست گرامی!اگه ورژن برنامه مهم نیست من سی دو شو خریدم!تو اولین فرصت تست میکنم میذارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks