در این تاپیک به سوالات و مشکلات کاربران درباره محصولات MSI پاسخ داده میشود :
فقط کاربران عزیز توجه داشته باشند . بهتر است برای مشکلهای سخت افزاری خود تاپیک دایر کنند .
با تشکر
Printable View
در این تاپیک به سوالات و مشکلات کاربران درباره محصولات MSI پاسخ داده میشود :
فقط کاربران عزیز توجه داشته باشند . بهتر است برای مشکلهای سخت افزاری خود تاپیک دایر کنند .
با تشکر
با سلام خسته نباشی
اسفند ماه بود که یکی از پیج های msi تو اینستاگرام مسابقه ای برگزار کرد که چندین برنده داشت و من جز برندها بودم و ادرس و اطلاعتم رو فرستادم و به دلایلی بسته تا شهرستانم اومده و برگشته و چون روز های اخر سال بود مدیر بازاریابی ام اس ای گفتند که 14 فروردین برمیگردیم اما تو این مدت هرچه پیام میدم کسی جواب نمیده و اصلا پاسخگو نیستند.لطفا اگه اون قسمت از ام اس ای با شما مرتبط است ،ارتباط باهاش برقرار کنیند که چه خبره ؟چرا جایزه من رو ارسال نمی کنند؟
اینم لینک مستقیمش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم ادرس اون پیج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]_mb_vga
اینطوری پاسخگویی نکردن خدای نکرده ممکنه باعث بشه که بیشتر فن هاتون ناراحت بشن.از شما تقاضا دارم که به این موضع رسیدگی کنید و مرا با خبر سازید.در ضمن ببخشید که سوالم در مورد سخت افزار نبود .مجبور بودم که بیام تو این انجمنتون و مشکلم رو بگم.
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
پیگیری می شود و به شما اطلاع داده میشود . شما محبت کنید مشخصات خود را PM کنید تا پیگیری کنیم .
با تشکر
اپدیت : جایزه شما آمادست فقط مشخصات و شماره تماس را اعلام کنید . تا از دفتر با شما تماس گرفته شود .
از شما بابت پیگیریتون خیلی خیلی سپاسگزارم.و خیلی خوشحالم که کمک کردید.
مشخصاتم رو دوباره تو قسمت پیغام خصوصی براتون فرستادم.
با تشکر
البته مشخصات شخصی خودتون را کاش عمومی اعلام نمی کردید . به هر حال من مشخصات شما را منتقل میکنم و براتون ارسال میشود .
با تشکر
واقعا خیلی خوش حالم که شهر سخت افزار این انجمن ام اس ای رو راه اندازی کرد.حرف نداره
مگه اشکالی داره؟اگه شما مشخصاتم رو کپی کردید تا حذفش کنم؟منم حواسم به این نبود.راس میگید ممکنه مشکل برام درست کنه.
سلام مجددنقل قول:
بله حذف شود . من مشخصات را منتقل کردم .
با سلام مجدد.
من حذفشون کردم.
با سلام مجدد.فراموش کردم اسمم رو بگم.من یاسین صیادی نیک هستم.
سلام.
از کمک دیروزیتون مچکرم.
ببخشید که دوباره مزاحم شدم .یه درخواستی داشتم.اینکه من تو شهرم تیپاکس ندارم و اگر میشه لطفا جایزه ام رو با پست ارسال کنید.
با تشکر
نقل قول:
سلام مجدد
دوست عزیز . بله زمان ارسال را به شما اعلام می کنیم .
با سلام
ینده یک مادر بورد MSI-990FXA Gaming دارم که درجه حرارت VRM ها در زمان اجرای بازی یا بارگزاری روی سی پی یو به 80 درجه میرسه، در حالت Idle هم دما روی 45 الی 50 درجه هستش می خواستم بدونم این طبیعی هست یا نه؟
در ضمن سی پی یو اورکلاک نشده.
مشخصات سیستم اینه:
M.B: MSI-990FXA Gaming
CPU: AMD FX9590 Eight-Core
Ram: Apacer 2133 OC DDR3 32GB(4x8GB)
VGA: MSI GTX980 Gaming 4G
PSU: Green GP1600B OC
البته اینم بگم این دما ها با یک کولینگ دستساز کاملا کنترل شده و بیش از 30 درجه سانتی گراد اومده پایین! فقط میخواستم ببینم خصوصیت این برد ها اینجوریه یا اینکه بوردی که دست منه ایراد داره!
ناگفته نماند که دمای سی پی یو بیشتر از 60 درجه بالا نمیره در سخت ترین شرایط کاری!(روی سی پی یو یه واتر کولینگ گلاسیر 240 گرین نصب شده که خیلی عالی عمل میکنه) البته وقتی اون سیستم کولینگ دست سازم رو روشن میکنم، سی پی یو بیشتر از 50 درجه رو تجربه نمیکنه).
سلام دوست عزیزنقل قول:
این دما مشکل ساز نحواهد بود و مشکلی نخواهید داشت . اگر مشکلی در قسمت VRM مادربرد شما بود . دمای پردازنده به شدت بالا می رفت . پس با این وضعیت حرارت مطلوب CPU جای نگرانی نیست .
با تشکر
سلام
نمایندگی فروش قطعات کامپیوتر Msi در تهران کجاست ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما از لیون کامپیوتر و سایر نمایندگان شرکت گرین امکان تهیه دارید .
با تشکر
سلام - کارت گرافیک msi gtx1070 gaming-x دارم - چند روزی میشه بدون لود ودر حالت بیکاری دمای کارت بدون علت بالا میره - درایور های مختلف رو امتحان کردم - مادربوردمو عوض کردم - بایوسش را هم اپدیت کردم ولی کارساز نشد . لطفا راهنمایی کنید . باتشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیز
با نرم افزار GPU-Z صفحه دوم در هر دو حالت اسکرین شات قرار دهید . تا بررسی کنیم . در کارتهای Gaming X دما تا 62 درجه بالا میرود و بعد فن شروع به کار می کند . اگر به این شکل است کاملا طبیعیه
البته با برنامه Gaming APP میتونید دور فن را دستی کنترل کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر
عرض کردم هنگام بیکاری دماش بالا میره و تا 55-57 میرسه قبلا در حالت سایلنت (بیکاری) دماش بین 36 تا 38 بود در ضمن پاور هم به شدت داغ میشه
دوست عزیز مشکلی نیست . کارت گرافیک طبق پروفایل بایوس و تکنولوژی فن تا 62 درجه فن را روشن نمی کند . افزایش دما کلی ایران هم در این مسئله تاثبر گذار هست . ابدا جای نگرانی نیست . شما میتونید با GAMING APP دور فن را تغییر دهید .نقل قول:
با تشکر
پس داغ شدن پاور ربطی به کارت گرافیک نداره
در پی افزایش درجه حرارت هوا در فصل های بهار و تابستان دمای قطعات به شدت افزایش و تنها کیس هایی که دارای گردش هوایی استاندارد و همچنین کابل کشی منظم دارند این مقدار افزایش کمتر مشاهده خواهد شد .نقل قول:
استاد من میگم کارت و پاور به صورت غیر عادی داغ میکنه اگه از پاور باشه حرارت cpu هم باید بالا بره - نخیر درب کیس باز و هوا کاملا درون کیس جریان داره - اتفاقا محل ما هوا کاملا خنک هستش - معلومه که vrm کارت داره از پاور جریان میکشه
دوست عزیز باز گذاشتن در کیس غیر استاندارد در این حالت فرایند گردش هوا را مختل میکنید . البته دیده شده پاور نامناسب باعث بالا رفتن حرارت قطعات داخل کیس شده است .نقل قول:
پاور گرین 850 overclocking evo هست من دارم طبق تجربه قبلی میگم الان 6 ماهه همچین مشکلی نبوده -الان مشکل من جریان کشیدن کارت از پاور هستش که به شدت پاور داغ میکنه
خوب دوست عزیز از نظر ما این کارت مشکلی ندارد . چناچه از نظر شما کارت ایرادی دارد با مراجعه به گارانتی کارت را برای بررسی دقیق تر تحویل دهید . در گارانتی کارشناسان گارانتی این موارد را با دقت آزمایش می کنند .نقل قول:
با تشکر
تشکر از راهنماییتون
خواهش می کنم . اگر باز سوالی بود در خدمت شما و دوستان دیگر هستیم .نقل قول:
با تشکر
سلام چند سوال داشتم اگر ممکنه
اولش اینکه شما نماینده رسمی msi هستید ؟ از طرف شرکتش ؟ با چه مجوزی ؟
بعد من قصد خرید کارتGTX+1070+SEA+HAWK+X دارم از کجا میتونم خرید کنم ؟ تو چند سایت خوندم که واترکولرش معیوبه و صدای خرخر میده میخوام بدونم اگه معیوب باشه تعویض میکنید ؟
یه سوال دیگه ببخشید کارتو حداقل روزی 8-10 ساعت زیر فشاره اگه خدای نکرده خراب بشه مثل گارانتی همسایه که گفت به علت استفاده نادرست گارانتی قوب نیست شما همچین موردی دارید؟
ببخشید دیگه همه سوالاتو یه جا پرسیدم مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
ما دفتر رسمی شرکت MSI در ایران هستیم . مدیران انجمن ها هم در جریان هستند .
سلام هر مشکلی در کارت های MSI باشه . توسط گارانتی های ما در ایران تحت پوشش قرار می گیرد و مشکل کارت برطرف می شود .
خیر مشکلی برای این کارت ها حتی در سخت ترین شرایط پیش نمیاد . با خیال راحت خرید کنید
با تشکر
خوشحالم که ساپورتر شرکت بزرگی به این قاطعیت پاسخگو هستنقل قول:
بنده تهران نیستم امکان خرید از دفتر شما به صورت اینترنتی هست ؟ شما کارتو موجود دارید؟ (بندرعباس نمایندگی فروش ندارید؟)
سلام مجددنقل قول:
خواهش می کنم . دفتر MSI فروش مستقیم ندارد . شما می توانید از نمایندگان شرکت هایی که کار گارانتی محصولات MSI را انجام می دهند تهیه کنید .
با تشکر
سلام
لطفا چند تا مادربورد با کیفیت که بتونن 24/7 کار کنن رو معرفی کن برای ماینینگ و اینکه 8 تا گرافیک RX 470 رو بشه همزمان استفاده کرد هم اینتل سوکت 1151 و هم am4
بعد اینکه برای ماینیگ این مادربرد ها اگه 365 روز سال روشن باشن چقدر عمر می کنن و به نظر شما چه کاری می شه انجام داد که عمرشون طولانی تر بشه مثلا هر 10 ساعت یک ساعت خاموششون کنیم یا کارهای دیگه مثل استفاده از خنک کننده ها
اصلا اگه 24/7 روشن باشن و اتفاقی براشون بیفته از گارانتی خارج میشن
چون الان مهمترین مساله در ماینیگ طور عمر قطعاته و روش هایی که بشه عمر این ها رو طولانی کرد مثلا 5 سال دووم بیارن
من چون تا الان مادربرد msi نداشتم بنابراین هیچ اطلاعی از کیفیت اون ندارم
درباره کارت گرافیک RX 470 هم کدوم مدلش از msi عمر طولانی تری داره و مقابل کار زیاد مقاومت بیشتری داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مادربرد های مناسب ماینینگ در تاپیک راه اندازی ماینینگ معرفی شدند . با مراجعه به آن تاپیک مادربردهای پیشنهادی MSI را ملاحظه فرمائید
برای 8 عدد کارت هم جدول پایین آموزش لیست مادربردها را قرار دادیم
عمر مادربرد را نمیشه تخمین زد . ولی هر چه در شرایط کاری مناسبتر مثل دمای کمتر کار کنند روی طول عمر قطعات تاثیر خواهد داشت . پاور مناسب هم مهم است .
قطعات روی مادربردهای MSI از کلاس نظامی هستند .این قطعات باعث افزایش طول عمر و پایداری مادربردهای MSI می شوند .
سری GAMING X گزینه مناسبی هست به دلیل کولینگ و کیفیت ساخت PCB
ممنونم از پاسخگویی شمانقل قول:
دیروز که اون پست رو گذاشتید من خوندم ولی وقتی روی عکس اون مادربردها کلیک می کردم بزرگ نمی شد می رفت توی یک سایت دیگه
خدمت شمانقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست گرامی با این کلمه نظامی خیلی حال کردم اصلا من دنبال یه همچین چیزی بودم چون من لپ تاپ نظامی شنیده بودم ولی مادربرد با قطعات با کیفیت و نظامی نشنیده بودم
الان من کارت زیر رو باید تهیه کنم 8 عدد
MSI RX 470 GAMING X 4G
قیمت این کارت حدودا چنده و بهترین گارانتی اون مال چه شرکتیه
خوب حالا می مونه مادربرد نظامی msi سوکت 1151 یا am4 کدوم رو پیشنهاد می کنید که قرص و محکم باشه و روش خنک تر نگه داشتن مادربرد رو هم یه توضیحی بدید
حالا برای پاور شما چه پاوری پیشنهاد می کنید که عمری باشه و 8 تا کارت رو بکشه
(آخرین سوالاتم بود که اذیتتون نکنم بقیه راه رو خودم میرم)
سلام مجددنقل قول:
درباره کارتها قیمتشون فعلا مشخص نیست . باید دوباره موجود بشوند تا قیمت گذاری شوند . تمام گارانتی های جدید MSI مورد تایید هستند .
برای 8 تا کارت باید مادربردهایی که تو جدول از 8 عدد کارت پشتیبانی میکنند تهیه کنید . 6 تا کارت با رایزر PCIE و دو کارت هم با تبدیل M.2 به PCIE متصل می شوند .
پاور GP1600B-OC از شرکت گرین
سلام مرسی از مطلبتون
من دوست دارم کارتم aura sync داشته باشه خیلی زیباتره msi برنامه ای نداره براش؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اون نور پردازی شرکت ASUS است . MSI دارای نور پردازی اختصاصی MYSTIC LIGHT RGB که قابلیت های بسیاری دارد .
با تشکر
سلام عزیزنقل قول:
این قابلیتو داره که با تغییر دمای کارت رنگش عوض بشه ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم