سلامنقل قول:
در مورد سوالات مربوط به لپتاپ باید با شرکت ماتریس تماس بگیرید . ما دپارتمان مادربرد-کارت گرافیک و لوازم جانبی گیمینگ هستیم .
Printable View
سلامنقل قول:
در مورد سوالات مربوط به لپتاپ باید با شرکت ماتریس تماس بگیرید . ما دپارتمان مادربرد-کارت گرافیک و لوازم جانبی گیمینگ هستیم .
باسلام.مدل مادربرد بنده msi B350 Gaming pro carbon هستش.این برد دارای چهار کانکتور ساتا هستش.از اول من کابل هارد رو وصل کرده بودم به ساتا 1 و رایتر رو به ساتا 2.تا اینکه یک عدد ssd خریدم و وصلش کردم به ساتا 3.اصلا ویندوز روی این نصب نشد که نشد.هر کاری که فکرشو بکنین انجام دادم.از تغییر ترتیب بوت در بایوس گرفته تا عوض کردن جای کابل ها.آخرش کابل رایتر رو دراوردم و با قرار دادن ssd در ساتا 1 و هارد در ساتا 2 تونستم ویندوز رو روی ssd نصب کنم.دیگه من نمیتونم از دی وی دی رایتر استفاده بکنم چون باعث تداخل میشه.اگه مثلا رایتر رو هم در ساتا 3 قرار بدم در قسمت boot override اونو همراه با ssd به عنوان ساتا 1 میشناسه.میخواستم بدونم ایا مشکل از برد هستش یا اگر نیست چرا من نباید بتونم از دو اسلات دیگه استفاده بکنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونجا نوشته external device current mode بالایی نوشته onboard device current mode.یعنی اسلات 3 و 4 برای اکسترنال هستش؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
به نظر میرسد که رایتر شما مشکلی داشته باشد که باعث چنین مشکلی میشود .تمام 4 پورت ساتا دستگاه قابل استفاده هستند مگر یکی از دستگاهای متصل دچار مشکل باشد . شما میتوانید با اتصال دو هارد ساتا دیگه این مورد را آزمایش کنید .
با تشکر
تست شده.رایتر مشکل نداره.وقتی ssd رو در شماره ۱ و هارد رو در شماره ۳ یا چهار که مجاور اون هست قرار میدم.باز هم موقع لودینگ ویندوز هنگ میکنه.ویندوز هم سالمهنقل قول:
دوست عزیز چیزی که بیان میکنید برای اولین بار که میشنوم . رایتر شما مشکل داره . اگر باز هم فکر میکنید به خاطر مادربرد هست به گارانتی مراجعه کنید تا مادربرد شما را بررسی کنند .نقل قول:
تبریز خدمات گارانتی کجاست.شما میدونین؟نقل قول:
با گرین تهران هماهنگ کنید. آدرس را به شما اعلام میکنند ولی این مشکل از رایتر شماست اگر اصرار دارید برای بررسی ارسال کنید به گارانتی گریننقل قول:
ببینید بنده اصرار ندارم.مشکل از رایتر نیست.چون رایتر رو هم قطع میکنم و با اون دوتا هم باز مشکل برقراره.یعنی اتصال به شماره ۳ رو هم با عنوان ساتا ۱ میشناسه.باز هم ممنون از شمانقل قول:
یکبار clear mos نموده و کابل ها را با دقت متصل نموده . رایتر معیوب رو جدا کنید مشکل حل میشه . در منوی بایوس انتخاب کنید از کدام دیوایس بوت شود .نقل قول:
طبق اسکرین شات بایوس هم ساتا پورت 1 و 2 درست شناسایی شده است .
سلام
وقت بخیر
مادربورد بنده Z370 Tomahawk و سی پی یو 8400 هست میخواست رم 2 کاناله براش بخرم (یا دوتا 1 کاناله)
توی سایت msi توی قسمت سازگاری رم چنتا از مدل های پایین رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم احتمال دادم که دارم اشتباه سرچ میکنم.
میخواستم بدونم کدوم از این رم ها با مادربورد بنده سازگاری کامل رو دارن.
TEAM GROUP T-FORCE DELTA RGB 16GB 8GBX2 3000Mhz CL16
Kingston HyperX Predator 8GB 3000Mhz CL15 DDR4
Ballistix 8GB Sport LT 3000MHz CL15
HP 8GB V6 3000MHz CL16
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3200MHz CL16
HP V6 8GB DDR4 3200MHz CL16
Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB 8GB x 2 3000MHz CL15
KingSton HyperX FURY DDR4 8GB 2400MHz CL15
Team Group T-ForceTUF GAMING DDR4 2400MHz CL14
Geil Super Luce RGB lite DDR4 2400MHz CL16
Crucial Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16
Team Group T-Force Dark DDR4 2400MHz CL14
Skill Ripjaws V 8gb 3200mhz cl16
Geil Super Luce 8G×2 RGB DDR4 3000MHZ CL16
نقل قول:
سلام
اکثرا رم ها با این مادربرد سازگاری دارند این رم رو میتوانید تهیه کنید و بدون مشکل استفاده کنید
EAM GROUP T-FORCE DELTA RGB 16GB 8GBX2 3000Mhz CL16
همچنین در لیست زیر لیستی از رم های مورد پشتیبانی رو مشاهده خواهید کرد .
ممنون میشم اگر لطفا کنید از مدل هایی که نام بردم اون هایی که کاملا ساپورت میشن همه رو لیست کنید.نقل قول:
تو همین قسمت رفته بودم دفعه قبل هم ولی متوجه مدل ها نمیشم واضح نیست که الان مدلی که توی سایت msi امد به اسم HX436C17PB3A/8(Profile2) میشهKingston HyperX Predator 8GB 3000Mhz CL15 DDR4؟
این در لیست بود که در پست بالا قید نمودم .نقل قول:
TEAM GROUP T-FORCE DELTA RGB 16GB 8GBX2 3000Mhz CL16
میتوانید دو ماجول از رم Ballistix 8GB Sport LT 3000MHz CL15 تهیه کنید .
سلام خسته نباشین. من ی مانیتور msi g27c2 گرفتم . الان با کارت گرافیک gt430 1g ddr3 128 bit دارم که نمیتونم رزولیش 1920 .1080 با 144 هرتز بگیرم . شما چ کارت گرافیکی پیشنهاد میدین بگیرم .
مادربرد asus p8h77-vle
cpu pentium g620
ram 8 gig ddr3 pawer 380 gerin ,
ممنون میشم کمکم کنید....
الان ب صورت خیلی ریز وسط صفحه نمایش مانتورم خط هایی شبیه نویز از راست ب چپ معلومه ابا این ها بخاطر ضعف کارت کرافیکمه؟ دومی چیز نگران کنه که برا پیش امده اینه که بالا صفحه نمایش مانیتور که خمیدهس حس میکممنم ک صفحه ب پنل نچسبیده با فشار انگشت میره داخلو بر میگرده خواستم بدونم تمام مانیتور های خمیده ام اس ای اینجوریت یا مشکل جدی ک باید بدم نمایندگی؟
نقل قول:
سلام
کارت گرافیک شما ضعیفه باید کارت گرافیک بهتری تهیه کنید . البته برای خرید کارت گرافیک قویتر باید پاور هم تعویض شود .
حداقل گرافیک که برای شما مناسب هست : MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC
مانیتور جزو محصولات پشتیبانی شده توسط ما نیست . پشتیبانی و گارانتی مانیتور با شرکت ماتریس هست باهاشون تماس بگیرید .
ما بخش مادربرد و کارت گرافیک و لوازم جانبی هستیم .
ممنونم از راهنمایی شما . فقط میخواستم بدونم این کارت گرافیک که شما معرفی کردین با این کارت گرافیک
MSI GeForce GT 1030 2G LP OC Graphics Card چ فرقی داره. وکدومشون بازدهی خوبی را میده .
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدل LP نسخه Low Profile است . بیشتر برای کاربرانی هست که گیمر نیستند و کیس کوچکی دارند .اگر محدودیت بودجه ندارید کارتی که من توصیه کردم تهیه کنید .
بسیار ممنون از راهنمایی شما . بودجه من تا 1.600 است.فقط میخوام کارت گرافیک که میگیرم برای بازی زولا عملکرد خوبی داشته باشه با کارت گرافیک GT 430 80 تا FPS میگرفتم کافی بود الان میخوام حداقل با مانیتور جدیدی ک دارم تصویر بهتری بگیرم از پورت دیسپلی استفاده کنم ک رزولیشن ددر حالت FULL HD
144 هرتز بگیرم . ممنون میشم بازم راهنماییم کنید
سلام مجددنقل قول:
سیستم شما به دلیل پردازنده و پاور ضعیف و قدیمی بودن مادربرد امکان استفاده از کارت گرافیک قویتر را نخواهد داشت . مدلی که معرفی شد بهترین گزینه برای شماست .
با تشکر
درود و خسته نباشی ب شما ادمین عزیز. در صورت تهیه پاور خوب ایا این
کارت گرافیک ام اس آی مدل Radeon RX 560 AERO ITX 4G OC ب درد سیستم من میخوره .
سلام دوست عزیزنقل قول:
پست قبل توضیح دادم . سایز قطعات شما ضعیف هستند . اگر قصد ارتقا قطعات دیگر هم دارید این کارت گرافیک را تهیه کنید .
سلام
ببخشید ، میگم چرا مادربردها و کلا قطعات (مثل گرافیک) برندهایی جز ایسوز ، توی بازار خیلی کم هه؟
مخصوصا مادربردها .
الان شما تنوع برندها (مخصوصا توی مادربرد) در بازار را ببینید ، بیش از 70 درصد فقط برند ایسوز موجود هست .
msi و gigabyte بسیار نادر هستند بین شون مخصوصا در مادربردهای AMD (مخصوصا در چیپست TRX40 که فقط یه دونه مدل اون هم ایسوز هست) . در انتخاب مادربردهای AMD ، دست پیشنهاد دهنده کاملا بسته هست با این تنوع بسیار کم بازار .
یه کسی به گارانتی های گرین و آواژنگ توصیه کنه فعال تر باشن ، به نفع همه مخصوصا در تنوع مادربرد میشه .
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوشبختانه در حال حاضر موجودی محصولات ام اس آی در وضعیت مناسبی قرار دارد .
درباره تیتراژ و تعدد مدل های شرکت های دیگر امکان اظهار نظری نمیتوانیم انجام بدیم .
مادربردهای AMD به جز مادربردهای TRX 40 در بازار موجود هستند . این مادربرد هم احتمالا در اوایل سال 99 موجود میشود .در کل مجموعه ام اس آی با همکاری شرکت گرین در تلاش است که بهترین شکل ممکن محصولات MSI را به دست مشتری ایرانی برساند .
با تشکر
سلام
من لپ تاپ MSI GS73VR 7RF دارم اخیرا health باتری اش خیلی کم شده بود برای همین باتری خریدم و عوضش کردم ولی الان سیستم بعد از روشن شدن سیستم بعد از گذشتن چند دقیقه یک بوی پلاستیک سوزی از سمت فن CPU میاد ولی سیستم کار میکنه
بعد از باز کردن سیستم متوجه شدم از باتری و CPU یک بوی پلاستیک سوزی میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
این قسمت از پشتیبانی شرکت ام اس آی مربوط به لپتاپ نیست . شما برای پشتیبانی لپتاپ باید با شرکت ماتریس تماس بگیرید .
ممنون بابت توضیحنقل قول:
ولی چون ماتریس پنج شنبه ها ساپورت نداره میخواستم احتمالات ممکن رو بدونم و شنبه لپ تاپ رو ببرم ماتریس
متاسفانه باید شنبه صبح با خودشون هماهنگ کنید . من هم به خاطر عدم ارتباط با پشتیبانی پیغام دادم .نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم این مادربرد MSI PRESTIGE X570 CREATION که شما قبلا معرفی کردی کی وارد بازار ایران می شه چون دقیقا بر اساس کار من طراحی شده و چشمم رو گرفته و از همین الان انتخابش کردم. مثل اینکه قراراه تا 3 ماه دیگه پردازنده های نسل 4 رابزن وارد بازار بشن که یک ماه هم می کشه وارد ایران بشن. می خواستم بدونم این مادربرد تا اون موقع وارد بازار ایران می شه که با یک پردازنده 8 یا 12 هسته ای ببندم یا باید به صورت تکی سفارش بدیم برامون بیارن
نقل قول:
سلام دوست عزیز
پارت اول این مادربرد زمستان سال 98 توزیع شد . پارت جدید هم به احتمال زیاد اواخر خرداد وارد بازار کشور شود .
با تشکر
من اکثرا پیگیری می کردم ولی سایت های اینترنتی زده بودن ناموجود. پس شما که با مدیران MSI در ارتباط هستی می شه ازشون بخوای که سری دوم عرضه این مادربرد با عرضه پردازنده های نسل 4 رابزن هماهنگ بشه چون من قطعات رو در یک زمان می خرم و اینطور نیست که مادربرد رو زمستون اسمال بخرم و پردازنده رو سال بعد. البته می دون که این مادربرد برای سری 3 رابزن عرضه شده ولی به نظرم بهتره همزمان با هم باشه.نقل قول:
چون این مادربرد و سیستمی که با این مادربرد جمع می شه خیلی گرون در میاد خود شرکت MSI مکانی داره برای اسمبل کردن حرفه ای و تر و تمیز سیستم. چون این سیستم فقط باید زیر دست یک حرفه ای اسمبل بشه و کار این مراکز کامیپوتری معمولی نیست.
نقل قول:
این اکانت رسمی MSI و من مدیر فنی و پشتیبانی محصول شرکت MSI هستم . کانال ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید معمولا اطلاع رسانی میکنیم .
نمایندگان فروش ما امکان نصب و راه اندازی سیستم شما را به شکل حرفه ای دارند و میتوانید به نمایندگان ما مراجعه کنید . خود شرکت امکان این کار را به صورت مستقیم ندارد .
کی برا خرید موجود میشه؟
سلام دوست عزیز در حال حاضر نمیشه اظهار نظری کرد . ولی احتمالا اوایل تابستاننقل قول:
سلام
لطفا می کنید قیمت دلاری این مادربردها رو هم اعلام کنید به صورت تقریبی. (اگه قیمت تومانی هم می دونید حدودا چقدره که خیلی بهتره)
MPG B550 GAMING CARBON WIFI
MPG B550 GAMING EDGE WIFI
MPG B550I GAMING EDGE WIFI
MPG B550 GAMING PLUS
MAG B550 TOMAHAWK
MAG B550M MORTAR WIFI
MAG B550M MORTAR
MAG B550 BAZOOKA
B550-A PRO
B550M PRO-VDH WIFI
نقل قول:
سلام دوست عزیر
این مادربردها هنوز وارد ایران نشده است و حتی امکان تخمین قیمت نیست . در مورد قیمت های دلاری این قطعات هم سایت های خرده فروشی خارجی مثل آمازون مراجعه کنید .
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم باتری BTY-M6J که برای GS73 VR هست رو از کجا میشه تهیه کرد؟
متاسفانه علیرغم اینکه من دستگاه رو با گارانتی ماتریس خریدم الان که گارانتی تموم شده باتری رو موجود دارن و گفتن باتری رو بهم نمیدن!
در عوض زمانی که دستگاه گارانتی داشت هر وقت زنگ میزدم میگفتن باتری نداریم حالا هم اینطوری!
خیلی این موضوع برام عجیب هست چون من ۸ سال هست مشتری ماتریس هستم و فکر میکنم مشتری مداری برای کاربران قدیمی نکته مهمی باشه چراکه قطعا از این به بعد ماتریس رو به راحتی به جایی معرفی نمیکنم!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ما بخش لپتاپ نیستیم . بخش لپتاپ انجمن پشتیبانی ندارد . باید مستقیم با شرکت ماتریس تماس بگیرید .
سلام
در مادربرد MEG X570GODLIKE در قسمت power phase اون اعداد 14 و 4 و 1 چه چیزی رو نشون میدن؟
همچنین اگه مادربردی 2 تا کانکتور 8 پین داشته باشه چه مزیتی نسبت به مادربردی داره که یک عدد 8 پین داره؟ اون کانکتور 4پین کجا کاربرد داره؟
سوال آخرم اینه که در هر مادربرد برای هرکدام از گذرگاه های PCI-E 4.0 وهمچنین درگاه های M.2 یک عدد M.2 Shield جداگانه وجود داره؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آرایش مدار رگلاتور ولتاژ را معرفی میکند .برای مدار رگلاتور ولتاژ قسمت های مختلفی باید تغذیه شود مثل VCORE و SOC
برای اطلاع دقیقتر درباره مدار رگلاتور ولتاژ VRM بایددنبال رفرنس های معتبر باشید .
داشتن کانکتورهای 8 پین تغذیه بیشتر در کنار مدار رگلاتور ولتاژ قدرتمند باعث پایداری پردازنده در سخت ترین شرایط میشود .
سوال آخر شما متاسفانه واضح نیست .بر اساس مدل مادربرد از سایت MSI اطلاعات دقیق را به راحتی میتوانید بدست آورید .
سلام یه i3 9100f دارم در مورد خرید مادربرد آیا یک z270 بایوس مود بگیرم یا یه h310 pro vdh plus اخه چون میکرو هست میگن برق کم استفاده میکنه و نمیتونه پاسخگوی نیاز سیستم قوی باشه ممنون میشم