-
کلوب هواداران فـــایـــرفـــاکــــس ( Firefox )
بچه ها این تاپیک ، تاپیک هواداران مرورگر فایرفاکس ( Firefox ) هست و توش بحث های مربوط به فایرفاکس گفته میشه و هر چند وقتی توش یک موضوعی مطرح میشه ...
اولین موضوعش برای جذب بچه های دیگه به فایرفاکس و این کلوب موضوع جذاب : چرا فایرفاکس ؟ هست که با هماهنگی به شهریار عزیز اسم تاپیک بعد از بحث در مورد این موضوع به پایان رسید به کمک سوپر مدیر ها یا ادمین ها عوض میشه !
موفق باشید
سپهر:1. (38):
-
پاسخ: کلوب هواداران فـــایـــرفـــاکــــس ( Fire Fox ) : چرا فایرفاکس ؟
خب موضوع اول را توضیح میدم بچه ها هم نظرشون را بگند ( حتی طرفداران دیگر مرورگر ها ) :
فایرفاکس به چندین چند که کم نیستند برتری کلی نسبت به سایر مرورگر ها دارد یکی از آن ها سرعت لود بسیار بهتر نسبت به اینترنت اکسپلورر و حتی آپرا هست ! تنها دلیل سرعت لود بالای آپرا این هست که عکس ها را بعد لود می کند با اینکه فایرفاکس با لود عکس و ... تقریبا همان زمان طول میکشد ...
اما فایرفاکس برنده آن فقط سرعت نیست ! و امتیازات بسیار زیادی دارد که بی رقیبش می کند .
یکی دیگر از آن ها استاندارد بودن آن است البته بعد از اینترنت اکسپلورر چراکه هیچ یک از مرورگرهای دنیا در استاندارد بودن و پشتیبانی از تمامی کد ها و ... به پای IE نمیرسند با این حال FireFox بعد از IE دوم هست و یکی از دلایل خیلی قوی آن برای برتری از Opera در این زمینه ساپورت بسیار ضعیف آپرا از کد های جاوا ، ای جکس و ... هست برای مثال من با آپرا نمی تونم از ویرایشگر پیشرفته WYSIWIG هست و بسیاری از کد های دیگر ...
از دیگر برتری های این مرورگر مدیریت بسیار قوی و عالی آن هست که شما با داشتن پروفایل پیشرفته ای که دارید می توانید امنیت مرورگر خود ، توانایی خراب نشدن آن و بسیاری از گزینه های دیگر و برای مالتی یوزر و ... را داشته باشید .
دیگری نداشتن هیچ مشکلی با کوکی ها هست که در IE بسیار این مشکل دیده می شود به خصوص در هنگام لاگین در اسکریپت ها ...
از دیگر قابلیت های مدیریتی آن دسترسی قوی به ساختار FireFox و تا حدودی در آپرا هست با about:config که در IE وجود ندارد !
در پست های بعد تفاوت های چشم گیر تری را مطرح می کنم ...
درود بر FF !
:1. (38):
-
نقل قول:
تنها دلیل سرعت لود بالای آپرا این هست که عکس ها را بعد لود می کند با اینکه فایرفاکس با لود عکس و ... تقریبا همان زمان طول میکشد ...
احتمال داره که این جمله شما درست باشه ولی در هنگام لودینگ یک صفحه با اپرا شما میتونید شروع به خوندن متن کنید تا اپرا عکسها رو هم واستون لود کنه ...
و این یعنی اینکه اپرا کاملا برای دایل آپی ها بصرفه است ( و همچنین تمام یوزرها)
یعنی اپرا به کاربرای خودش اهمیت میده !
نقل قول:
یکی از دلایل خیلی قوی آن برای برتری از Opera در این زمینه ساپورت بسیار ضعیف آپرا از کد های جاوا ، ای جکس و ... هست برای مثال من با آپرا نمی تونم از ویرایشگر پیشرفته WYSIWIG هست و بسیاری از کد های دیگر ...
من نمیدونم این چه حرفیه که میگن اپرا با ادیتور WYSIWYG مشکل داره ... در صورتیکه این ویزیویگ هست که با اپرا مشکل داره ( این دوتا رو قاطی نکنید)
یعنی طراحان این ادیتور برنامه رو متاسفانه طوری طراحی کردند که با اپرا Compatible نیست
بقیه ویژگی ها هم که در اپرا وجود داره و نیازی به توضیح نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
-
نقل قول:
احتمال داره که این جمله شما درست باشه ولی در هنگام لودینگ یک صفحه با اپرا شما میتونید شروع به خوندن متن کنید تا اپرا عکسها رو هم واستون لود کنه ...
من نمیدونم این چه حرفیه که میگن اپرا با ادیتور WYSIWYG مشکل داره ... در صورتیکه این ویزیویگ هست که با اپرا مشکل داره ( این دوتا رو قاطی نکنید)
یعنی طراحان این ادیتور برنامه رو متاسفانه طوری طراحی کردند که با اپرا Compatible نیست
بقیه ویژگی ها هم که در اپرا وجود داره و نیازی به توضیح نیست ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
آقا مهراد دلیل اول شما قانع کننده نیست می دونید چرا ؟ چون اون زمانی که تازه تکست هارا لود کرده آپرا فایرفاکس کل صفحه را لود کرده !
در مورد صحبت شما آقا مهراد با آپرا سازگار نیست شد حرف ؟!؟!؟! دوست عزیزم آپرا کلا با بسیاری از کد های مشکل داره ! چراکه فایرفاکس و ... اون را پشتیبانی می کنند و آپرا کلا از نظر پشتیبانی از کد های جاوا و ای جکس بسیار ضعیف هست و حرف شما بهانه هست و نه توجیه !
آیا آپرا پروفایل دارد ؟!
-
نقل قول:
آقا مهراد دلیل اول شما قانع کننده نیست می دونید چرا ؟ چون اون زمانی که تازه تکست هارا لود کرده آپرا فایرفاکس کل صفحه را لود کرده !
با این تفاسیر یعنی شما داری میگی سرعت لود فایرفاکس بیشتر از اپرا هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
در مورد صحبت شما آقا مهراد با آپرا سازگار نیست شد حرف ؟!؟!؟! دوست عزیزم آپرا کلا با بسیاری از کد های مشکل داره ! چراکه فایرفاکس و ... اون را پشتیبانی می کنند و آپرا کلا از نظر پشتیبانی از کد های جاوا و ای جکس بسیار ضعیف هست و حرف شما بهانه هست و نه توجیه !
سپهر جان ، هر مرورگری یک هسته مخصوص به خودش رو داره که هر کدی ( مثل جاوا و ... ) برای ارتباط با این هسته و اجرا شدنش باید از راه مخصوص همان هسته وارد بشه ( یعنی یه جورایی میشه گفت زبان هر مرورگر فرق میکنه)
پس کدها باید طوری نوشته بشن که همه مرورگرها قابلیت خوندن اونا رو داشته باشن ...
که در مورد ویزیویگ اینطور نیست
نقل قول:
آیا آپرا پروفایل دارد ؟!
منظورتون دقیقا از پروفایل چیه ؟
-
آقا راستی یه سوال :
من وقتی یه صفحه رو دارم با فایر باز میکنم اگه وسط لودینگ DC بشم ، صفحه Problem... میاد !
چیکار کنم؟
-
نقل قول:
بقیه ویژگی ها هم که در اپرا وجود داره و نیازی به توضیح نیست ...
سپاس
نقل قول:
با این تفاسیر یعنی شما داری میگی سرعت لود فایرفاکس بیشتر از اپرا هست ؟!
سپهر جان ، هر مرورگری یک هسته مخصوص به خودش رو داره که هر کدی ( مثل جاوا و ... ) برای ارتباط با این هسته و اجرا شدنش باید از راه مخصوص همان هسته وارد بشه ( یعنی یه جورایی میشه گفت زبان هر مرورگر فرق میکنه)
پس کدها باید طوری نوشته بشن که همه مرورگرها قابلیت خوندن اونا رو داشته باشن ...
که در مورد ویزیویگ اینطور نیست
منظورتون دقیقا از پروفایل چیه ؟
یعنی شما بتونی توی run بنویسی مثلا : opera -p که بتونی چند تا پروفایل داشته که بشه باهاش چندین ظاهر مختلف و پلاگین های مختلف و ... داشت و حتی پسورد داشته باشند این پروفایل میتونه یک فایرفاکس خراب را درست کنه مثلا این پروفایل اگه مشکل پیدا کرد یک پروفایل دیگه درست کرد که البته این طرح اولش ماله NETSCAPE بوده که این مرورگر هم فوق العاده هستند اما با فارسی مشکل دارند !
در مورد سرعت لود باید گفت سرعت لود صفحه با لود آپرا که اول تکست را لود میکنه اول آپرا میشه اما در لود کل صفحه فایرفاکس سریع تر عمل می کنه !
در مورد کد ها عزیزم دفاع هست بیشتر به نظر من دو دلیل داره که این حرف را زدم یک مگه آدم مجبوره بره از مرورگری که کسی باهاش استاندارد تعیین نمیکنه کار کنه ؟ دوم اینکه یکی دوتا کد نیست !
-
نقل قول:
در مورد کد ها عزیزم دفاع هست بیشتر به نظر من دو دلیل داره که این حرف را زدم یک مگه آدم مجبوره بره از مرورگری که کسی باهاش استاندارد تعیین نمیکنه کار کنه ؟ دوم اینکه یکی دوتا کد نیست !
اجبار نیست عزیزم ... این یوزر هست که میاد مرورگرها رو با هم مقایسه میکنه و بهترینش رو انتخاب میکنه ...
البته چون اپرا کمتر برای یوزرها آشناست در نتیجه کمتر کاربر داره ... ولی آینده اش درخشانه !
نقل قول:
دوم اینکه یکی دوتا کد نیست !
خب یکی یکی اسماشون رو نام ببر لطفا
که ما هم بدونیم اپرا با چند تا کد مشکل داره ...! :d
راستی سوال پست 6 رو جواب بدید لطفا !
-
نقل قول:
اجبار نیست عزیزم ... این یوزر هست که میاد مرورگرها رو با هم مقایسه میکنه و بهترینش رو انتخاب میکنه ...
البته چون اپرا کمتر برای یوزرها آشناست در نتیجه کمتر کاربر داره ... ولی آینده اش درخشانه !
خب یکی یکی اسماشون رو نام ببر لطفا
که ما هم بدونیم اپرا با چند تا کد مشکل داره ...! :d
راستی سوال پست 6 رو جواب بدید لطفا !
مثال : وقتی شما در همون قسمت آخرین ارسال های انجمن ( در قالب خدا بیامرز :1. (38): ) میرفتی باید می ایستاد که با اف اف و آی ای این کار انجام می شد و در آپرا خیر نمی ایستاد !
در قسمت مدیریت مامبو با آپرا کامل منوی اون لود نمیشه و بسیاری از کد های آن لود نمیشه و این در جوملا و مامبو هست که آپرا باهاشون خیلی مشکل داره !
در پست های بعدی جواب سوال شما و معرفی برتر های بسیار شایان را می گم ...
موفق باشید
سپهر:11():
-
اوه اههههههههههههههههوو$$$$$$$$$:1. (27): دارم خواب می بی نم ؟! اوالله اینجا کلوب هواداران فایرفاکس هست حالا مخالف می طلبیم ! :1. (14):
آقا کهکشان ادامه بده دواش
بهروزی در پیروزی است
فایرفاکککککککس:1. (38):
-
خوب میریم سراغ گفته های شایانی که عرض کرده بودم !
یکی از عواملی که کاملا کامل دیگر مرورگر ها را از رقابت دور میندازه پلاگین ها و اکستنشن ها هست که دیگه هیچ حرفی برای گفتن نمیگذاره و فایرفاکس را به یک خدای مرورگر تبدیل می کنه که در این تاپیک بخش بسیار کوچکی از دنیای بزرگ پلاگین های اف اف هست :
بعد جالب تر این هست که این اکستنشن ها دیگه یکی دو تا نیستند که شما بگی حالا این یک قلمه که آپرا و آی دی ندارند !
ببینید شما حتی توانایی داشتن IE Tab هستید که در مواردی بسیار کمی که وب ها با فایرفاکس مشکل دارند و فقط با آی ای درست کار می کنند می توانید با Rendering Engine آی ای ببینیدش !
یا مثلا Ad Block Plus و یکی از بهترین هاش FireFTP و FoxLingo هست که میشه باهاش صفحات چینی روسی و ... را اول به انگلیسی و سپس به فارسی ترجمه کرد ...
بیاییم کمی منطقی باشیم ! آیا به نظر شما دوستان آپرایی مانند آقای امپراطور و مهراد با این اکستنشن ها دیگه حرفی برای گفتن هم می ماند؟!:1.:
موفق باشید
سپهر:1. (29):
-
نقل قول:
خوب میریم سراغ گفته های شایانی که عرض کرده بودم !
یکی از عواملی که کاملا کامل دیگر مرورگر ها را از رقابت دور میندازه پلاگین ها و اکستنشن ها هست که دیگه هیچ حرفی برای گفتن نمیگذاره و فایرفاکس را به یک خدای مرورگر تبدیل می کنه که در این تاپیک بخش بسیار کوچکی از دنیای بزرگ پلاگین های اف اف هست :
بعد جالب تر این هست که این اکستنشن ها دیگه یکی دو تا نیستند که شما بگی حالا این یک قلمه که آپرا و آی دی ندارند !
ببینید شما حتی توانایی داشتن IE Tab هستید که در مواردی بسیار کمی که وب ها با فایرفاکس مشکل دارند و فقط با آی ای درست کار می کنند می توانید با Rendering Engine آی ای ببینیدش !
یا مثلا Ad Block Plus و یکی از بهترین هاش FireFTP و FoxLingo هست که میشه باهاش صفحات چینی روسی و ... را اول به انگلیسی و سپس به فارسی ترجمه کرد ...
بیاییم کمی منطقی باشیم ! آیا به نظر شما دوستان آپرایی مانند آقای امپراطور و مهراد با این اکستنشن ها دیگه حرفی برای گفتن هم می ماند؟!:1.:
موفق باشید
سپهر:1. (29):
خداوکیلی حرفت متین هست !
تازه شما تا حالا پسورد Maker را دیدید ؟!؟!؟!
فوق العاده هست خودش پسورد درست میکنه در هنگام رجیستر و سپس هیچ وقت دیگه نمیخواد شما یوزر و پس بدی خودش با پسوردی که درست کرده لاگین می کنه با پسورد های مختلف برای سایت های مختلف برای مثال من 150 تا سایت توش عضو هستم که یکیشونم پسوردم یکی نیست توش! اما اصلا نیاز نیست حفظ باشم ! میدونید چرا ؟ چون این میاد و پسورد ها و یوزر ها را سیو میکنه و حتی می تونه خدش لاگین کنه !!!
بهروزی در پیروزی است ، پیروزی در بهروزی!
FF Lover ، IE Hater !:1. (38):
-
من همیشه از IE و Avant استفاده می کردم ولی الان یه چند روزی می شه که به دلیل مشکلات کوکیز FF رو نصب کردم !
داره کم کم از FF خوشم می یاد...خیلی بهتره نسبت به آی ای !!
-
نقل قول:
من همیشه از IE و Avant استفاده می کردم ولی الان یه چند روزی می شه که به دلیل مشکلات کوکیز FF رو نصب کردم !
داره کم کم از FF خوشم می یاد...خیلی بهتره نسبت به آی ای !!
بهنام جان الان همه بحث FF و Opera میکنن شما داری حرف از IE میزنی ؟! ( :دی)
-
نقل قول:
آقا مهراد جواب بنده چی شد ؟ اگه حرفم غیر منطقی بود بگید ...
-
من که در موارد مورد نیاز از اپرا در موارد عادی از فایر و در موارد ضروری از آی ای استفاده می کنم و به نظرم هر کدوم به یه دردی می خورن البته من از امکانات حرفه ایه این سه استفاده نمیکنم ولی به نظرم نمیشه با یکیش زندگی کرد!
ممنون
میلاد
-
نقل قول:
آقا مهراد جواب بنده چی شد ؟ اگه حرفم غیر منطقی بود بگید ...
کدوم سوال؟
کدوم حرف؟
:D
-
خسته نباشید :1. (38): پست 11 بنده !
-
نقل قول:
من که در موارد مورد نیاز از اپرا در موارد عادی از فایر و در موارد ضروری از آی ای استفاده می کنم و به نظرم هر کدوم به یه دردی می خورن البته من از امکانات حرفه ایه این سه استفاده نمیکنم ولی به نظرم نمیشه با یکیش زندگی کرد!
ممنون
میلاد
با IE Tab دیگه به نظرم حرفه شما درست نیست حتی فایرفاکس خوبی های Opera را هم داره ! مثلا اکستنشن imglikeopera!!! که مثل آپرا به شما توانایی انتخاب لود فلان عکس را میده و اینکه دیگری را لود نکنید ! :1. (26):
-
نقل قول:
من گمان نمی کنم دیگه بحثی حتی روی Opera هم باشه این هم یکی دیگه از اکستنشن ها که تاپیک خودش معرفی کردم به نام PDFDownload ! :
برید تو کفش
بای:1. (10):
-
نقل قول:
خسته نباشید :1. (38): پست 11 بنده !
منظورت اکستنشن هاست ؟
80 درصد اکستنشن هایی که باید بصورت جانبی به فایرفاکس وارد کنید ، همشون به صورت Built-In در داخل خود اپرا نهفته است ...
-
نقل قول:
فرقی نمی کنه ! کلوب FF هست !! :1. (35)::1. (25)::1. (37):
-
نقل قول:
منظورت اکستنشن هاست ؟
80 درصد اکستنشن هایی که باید بصورت جانبی به فایرفاکس وارد کنید ، همشون به صورت Built-In در داخل خود اپرا نهفته است ...
آقای مهراد خان گل گلاب یکم ... :1. (38): آخه مرد حسابی شما که آدم منطقه ای بودی کجای آپرا این قدر اکستنشن داره این یکی را دیگه همه ی مردم می دونند !!! از اون حرف ها بود ؟! 80 درصد ؟!؟! :1. (25): بهتره یک نگاه به Add-ons های سایت FF یک نگاه بندازی !!!
جدا این حرف شما جالب بود ! به نظر من چون دفاعی ندارید این را میگید !
برای مثال بچه های محترم :
آپرا کجاش مترجم صفحات به 24 زبان دنیا داره !؟
آپرا کجاش این اکستشن هایی که توی تاپیک اکستنشن ها معرفی شد را داره !؟
آپرا کجاش FireFTP داره ؟!
آپرا کجاش توانایی لود صفحه با IE و FF را داره ؟!
آپرا کجاش می تونه Alexa سایت ها را به صورت تولبار داشته باشه ؟!!؟
در آپرا کجاش میشه بوکمارک ها را شیر کرد و ... ؟!
در آپرا کجاش میشه چندین یوزر استفاده کرد ؟!؟!
بچه ها منطقی بگید !
موفق باشید
سپهر:1. (21):
-
نقل قول:
آقای مهراد خان گل گلاب یکم ... :1. (38): آخه مرد حسابی شما که آدم منطقه ای بودی کجای آپرا این قدر اکستنشن داره این یکی را دیگه همه ی مردم می دونند !!! از اون حرف ها بود ؟! 80 درصد ؟!؟! :1. (25): بهتره یک نگاه به Add-ons های سایت FF یک نگاه بندازی !!!
بچه ها منطقی بگید !
موفق باشید
منطق دیگه چی بیده ؟!؟!!؟ :1. (34): :1. (38):
کهکشان خوشم میاد ازت چون تو هم FF بازی اما من از آپرا هم قبلا استفاده می کنم اما اکستنشن هاش منو جذب کرد ! این هایی که شما گفتی یک در 1000 هست ! اگه بازم شاخ پیدا بشه می خوابونیمش ! :1. (25): ( شوخی بیدا !!! )
چون این قدر اکستنشن داره که آقا مهراد که هیچی اگه مدیر آپرا هم بیاد راضی میشه! :1. (34):
بهروزی یعنی پیروزی!
:1. (38):
-
نقل قول:
بچه ها منطقی بگید !
موفق باشید
عزیزم من دارم کاملا منطقی بحث میکنم ... نمیدونم شما چجوری برداشت میکنید؟!
( لازم به تذکره که اینجا با هم دعوا نداریم که ... فقط داریم بحث میکنم .... چه اپرا بهتر باشه چه فایرفاکس ، هیچ چیز عاید ما نمیشه )
نقل قول:
آخه مرد حسابی شما که آدم منطقه ای بودی کجای آپرا این قدر اکستنشن داره این یکی را دیگه همه ی مردم می دونند !!!
من کی گفتم اپرا اکستنشن داره؟
من گفتم 80% امکاناتی که توسط اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه بصورت Built-In در اپرا موجوده ...
نقل قول:
کافیه در اپرا عبارت مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد کلیک راست کنی و بعد هم Translate رو انتخاب کنی و سپس زبان مورد نظر خودتو انتخاب کنی ... مثلا French To English
نقل قول:
فعلا ادامه پستمو بخون ...
نقل قول:
در این زمینه اطلاعی ندارم ... ( نمیدونم قابلیت مشابهی در اپرا وجود داره یا نه )
نقل قول:
همچین قابلیتی در اپرا وجود داره ... من الان که گشتم یادم نیومد کجا دیدم همچین چیزی رو ولی اگه بخوای میتونم دوباره بگردم ... ( فکر کنم با IE بود)
نقل قول:
اپرا یک ویدگت مخصوص همین کار داره ... اگه دوست داری بگو تا لینک دانلود برات بذارم ...
نقل قول:
فقط همینو بگم که اپرا از لحاظ بوکمارکها به نظر من خیلی قوی کار کرده ... عالی تر از عالی !
نقل قول:
در هنگام نصب اپرا یه گزینه مخصوص Multi Users داره ... به راحتی هر چه تمام تر ....
=============
خب فکر نمیکنی از این قابلیتهایی که در فایرفاکس با اکستنشن بوجود میاد حداقل 80% در اپرا وجود داره ؟! ( و حتی بیشتر از 80% ... !)
یعنی از این 7 موردی که با اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه ، شش تاش همینجوری تو اپرا وجود داره !
و این یعنی :
زنده باد Opera !
-
نقل قول:
عزیزم من دارم کاملا منطقی بحث میکنم ... نمیدونم شما چجوری برداشت میکنید؟!
( لازم به تذکره که اینجا با هم دعوا نداریم که ... فقط داریم بحث میکنم .... چه اپرا بهتر باشه چه فایرفاکس ، هیچ چیز عاید ما نمیشه )
من کی گفتم اپرا اکستنشن داره؟
من گفتم 80% امکاناتی که توسط اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه بصورت Built-In در اپرا موجوده ...
کافیه در اپرا عبارت مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد کلیک راست کنی و بعد هم Translate رو انتخاب کنی و سپس زبان مورد نظر خودتو انتخاب کنی ... مثلا French To English
فعلا ادامه پستمو بخون ...
در این زمینه اطلاعی ندارم ... ( نمیدونم قابلیت مشابهی در اپرا وجود داره یا نه )
همچین قابلیتی در اپرا وجود داره ... من الان که گشتم یادم نیومد کجا دیدم همچین چیزی رو ولی اگه بخوای میتونم دوباره بگردم ... ( فکر کنم با IE بود)
اپرا یک ویدگت مخصوص همین کار داره ... اگه دوست داری بگو تا لینک دانلود برات بذارم ...
فقط همینو بگم که اپرا از لحاظ بوکمارکها به نظر من خیلی قوی کار کرده ... عالی تر از عالی !
در هنگام نصب اپرا یه گزینه مخصوص Multi Users داره ... به راحتی هر چه تمام تر ....
=============
خب فکر نمیکنی از این قابلیتهایی که در فایرفاکس با اکستنشن بوجود میاد حداقل 80% در اپرا وجود داره ؟! ( و حتی بیشتر از 80% ... !)
یعنی از این 7 موردی که با اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه ، شش تاش همینجوری تو اپرا وجود داره !
و این یعنی :
زنده باد Opera !
پروفایل نداره دیدم مالتی یوزرش را نداره پروفایل !
در ضمن ویدگت اف اف را نصب کن تا بفهمی ویدگت چیه عزیز دل برادر :1. (21):
مهراد آقا یکی دو تا اکستنشن نیست که opera نداره ؟! ؟ ترجمه به فارسی داره ؟!؟!؟! نداره دیگه ...
می تونید بوکمارک ها را شیر کنید ؟!؟!
FF کجایی!؟!؟ ( انگار آنلاینه! )
-
نقل قول:
پروفایل نداره دیدم مالتی یوزرش را نداره پروفایل !
در ضمن ویدگت اف اف را نصب کن تا بفهمی ویدگت چیه عزیز دل برادر :1. (21):
مهراد آقا یکی دو تا اکستنشن نیست که opera نداره ؟! ؟ ترجمه به فارسی داره ؟!؟!؟! نداره دیگه ...
می تونید بوکمارک ها را شیر کنید ؟!؟!
FF کجایی!؟!؟ ( انگار آنلاینه! )
آره حاجیگست اینجاست :1. (38):
خیلی خوب مهراد آقا ، آقایی که عشق ببر هستید .
تا حالا Foxy Tune را دیدید ؟!؟!؟! :1.:
کیف کنید فقط !
-
هر چیزی که Opera داشته باشه 100 پله بهترش را FF داه مثلا اگه Translate داره Opera اف اف Foxlingo داره که اصلا اون قسمت آپرا انگشتت کوچیکش هم حساب نمیشه !
-
به به ...
کلوب هواداران Ff !
بچه ها خوبه فقط مواظب باشید به کسی توهین نشه !
موفق باشید
شهریار
-
چشم آقای Shahryar ( عشق نئو :D ) :
-
دارمت اف اف جون :1. (10):
دواش اف اف جون :1. (25):
بیا اینم برای پرفسور مهراد :
برید تو کفش :1. (5):
-
نقل قول:
هر چیزی که Opera داشته باشه 100 پله بهترش را FF داه مثلا اگه Translate داره Opera اف اف Foxlingo داره که اصلا اون قسمت آپرا انگشتت کوچیکش هم حساب نمیشه !
دوست عزیز کاملا مشخصه که دارید از روی تعصب محض صحبت میکنید ... :1. (23):
مثلا شما بیاید دانلود منیجرهای اپرا و فایرفاکس رو با هم مقایسه کنید ...!! :1. (27):
-
نقل قول:
مثلا شما بیاید دانلود منیجرهای اپرا و فایرفاکس رو با هم مقایسه کنید ...!! :1. (27):
پی ام دادم به اف اف باهاش تلفنی حرف بزنیم همین الان حرفامون تموم شد ! :1. (37):
الان آن میشه !
مهراد آقا بحث را به هر جا می بریم در میرید ؟!؟!؟ گفتید Translate جوابتون را دادیم به نظرتون بازم توی پشتیبانی از زبان و ترجمه و ... آپرا قوی تر هست ؟!!؟
2- در مورد بوکمارک گفتید که بازم نتیجه ای نداشت ...
3- این هم برای شما :
سرعت دانلود با فایرفاکس به نظر بنده بیشتر هست اما این را کلی گفت ! چون مشخص نیست و به خیلی چیز ها بستگی داره ...
حالا شما بگو کدوم بعد دانلود را می خوای تا بهتون بگم ! سرعت !؟!؟ امکانات و ... هر چیز که شما بخواهید را فایرفاکس داره جیگر ( حالا برو بگرد توی اکستنشن ها ببین چیا نداره همونو بگو :1. (38): )
با این حال من یک توضیحات کوچیک میدم با توجه به نام تاپیک شما میتونید نظر بدید :
چرا فایرفاکس ؟!؟!!؟ ( قسمت دانلودینگ و آپلودینگ ! ) :
فایرفاکس با وجود اینکه یک دانلود منیجر معمولی دارد با اکستنشن هایش یک دانولد منیجر فوق العاده و یک نرم افزار توپ العاده :1. (38): را دارد !
برای مثال :
1- سرچ در نوار Bit Torrent و دانلود بسیار آسان !
2- Video Download به راحتی می تونید به صورت مستقیم از بیش از 24 سایت فیلم دانلود کنید !
3- این هم تنها مزیت دانلود منیجر آپرا بود که اینم داره اف اف :
دارا بودن تب برای دانلود و نشون دادن درصد و ... !
4- دارای بودن نوار دانلود به صورت کوچک در پایین صفحه !
5- دارای دانلود منیجر فوق العاده DownThemAll که میتونید باهاش به قول بچه های دوست این فروم برید فضا ! :1. (38): سرعت فوق العاده و ... !
و .................. !
چی بگم هر چی بگم بازم کمه ! :1. (21): ( این لاو تو اف اف بود ! )
موفق باشید
-
نقل قول:
آقای مهرداد خان مثل این هست که شما بگی شموشک نوشهر قوی تر از بارسلونا هست !!! و بعد تازه بگین چرا طرفداری محض می کند و غیر منطقی ! :1. (35):
در مورد دانلود سپهر توضیح داده اما بازم میگم با DownThemAll دیگه بحثی نمیمونه !
با تشکر و سپاس ( از بچه های اینجا یاد گرفتم :1. (38): )
اف اف :1. (3):
-
نقل قول:
DownThemAll دیگه بحثی نمیگذاره ! چون کاره WebZIp و هر چی را بگی را هم میتونه انجام بده !
-
Sorry پاکینگ مای پست کنید دوباره اومد !
-
آقا من نمیدونم چرا شما اینقدر متعصب ( از نوع خشک ) ...
ادامه بحث در اینجا باشه بهتره :
-
نقل قول:
آقا من نمیدونم چرا شما اینقدر متعصب ( از نوع خشک ) ...
ادامه بحث در اینجا باشه بهتره :
آقا مهراد چی شد ؟!؟!؟! نه آقا من فکر نمی کنم ما با تعصب گفته باشیم مثل این هست که شما طرفداری شموشک نوشهر را بکنید و ما بارسلونا و وقتی میگیم شموشک ضعیفه میگید خیر قوی تره :1. (35): من نه فایرفاکس چیزی بهش میده و نه ... اما ! شما گفتید دانلود من و اف اف دانلود را گفتیم آیا بازم چیزه دیگه ای مونده که آپرا باید داشته باشه و اف اف نداره؟
-
چرافایرفاکس ؟!!؟ (قسمت پشتیبانی از زبان فارسی ! ) :
بدون شک می توان گفت تنها مرورگری که بدون هیچ عیب و ایرادی از زبان فارسی پشتیبانی می کند همین اف اف هست ! ( مرورگره نه یوزره :1. (38): ! ) جالب تر این هست که بدونید فایرفاکس یک فارسی ساز کامل برای زبان فارسی ! مترجم کامل برای زبان فارسی ! تقویم ، RSS و ... در Persian Plus Package دارد که کاربران ایرانی را بسیار راحت فوکولد :1. (38):
موفق باشید
-
باشه آقا مهراد بدون تعصب میگیم اما شا نگفتید جواب ما را ! شما گفتید دانلود ما دانلود منیجر را گفتیم اگه بخش خاض دیگه ای مورد نظرتون هست بگید تا واقعا اثبات بکنیم چراکه میگیم Ff !