ولی بعضی موقع ها FF قاط می زنه ... ! (قابل توجّه مهراد ! :1. (35)::1. (25): )
عکس رو نگاه کنید می فهمید :
Printable View
ولی بعضی موقع ها FF قاط می زنه ... ! (قابل توجّه مهراد ! :1. (35)::1. (25): )
عکس رو نگاه کنید می فهمید :
به به ... چه دسته گلی این فایرفاکس به آب داده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (38):چرا فایرفاکس ؟ قسمت آپلودینگ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فیلکر را داشته باشید !
با FireFTP از یک FTP حتی به نظر بنده بهتر از Cute FTP داشته باشید !
با اکستشتن های مختلف شما توانایی آپلود های مختلف در فضای گوگل خود ، اکانتFTP و حتی از یک سایت به یک اکانت دیگر به صورت مستقیم هستید !!!! :1. (27)::1. (21): لاو اف اف !
موفق باشید:1. (38):
اون خیلی خیلی کم پیش میاد می دونید چرا ؟ مشکل در طراحی تیم شماست ! ( مجید آنلاین م همین طور ) در طراحی قالب ! اف اف ضمن استاندارد های خود از استاندارد های IE ساپورت می کنه که خیلی سخته و این قالبی که پی سی نتی ها طراحی کردند با فایرفاکس کامل کامل ست نیست و این الان دار با استاندارد های FF کار می کنه !نقل قول:
با این حال این بسیار کمه !
در مورد پست های بالای من و آقا سپهر لطف کنید پاسخ های منطقی بدید...
ممنون:11():
آره این مشکل را بعضی وقت ها داره خیلی خیلی کم ! ( که دلیلش را اف اف گفت ! )
با این حال در پست های اول هم گفتم فایرفاکس استاندارد ترین نیست اما دوم هست !
و نکته مهم تر فایرفاکس در کل اول هست !
راستی به غیر از اشکلات و غیر استاندارد های آپرا این یکی را همین امروز دیدم :
تا 30 ثانیه حدودا سرعت Gif را تشخیص نمیده و همین طور پست سر هم پخش میکنه ! ( در کل بحث استاندارد را باید برنده را Ie دونست ! )
حالا در مورد پست های بالا ( چرا فایرفاکس ها و اف اف گفته ! )
نظرتون را بگید آپرایی ها ...
این طور که معلومه امپراطور هم اف افی شده چون من چند بار گفتم اما مثل اینکه صحبتی نداشتند که بیاند...
موفق باشید
سپهر
البنه این مشکل خیلی هم کم نیست !
با Ie و آوانت اصلآ این مشکل نبود !!
آوانت از هسته IE با باگ های اضافی استفاده میکنه :1. (26):نقل قول:
آقا میخوام برم سر چرا فایرفاکس بعدی چرا کسی در مورد پست های قبلی ما نظر نمیده !؟!؟
منم با این بقول شما FF یه چند روزی کار کردم اما واقعا سرعت خوبی ازش ندیدم (بدون تعصب میگم)
یعنی نتونستم خودمو باهاش وفق بدم و در مقایسه با اپرا واقعا ، اپرا رو بهتر دیدم و سرعتش واقعا عالیه
فقط مشکلی که باهاش (اپرا) دارم باسه همین ادیتوری هست که باهاش تو فروم کار میکنم
به خاطر این مشکل فعلا هم دارم با Ie کار میکنم
با تشکر
مهدی:1. (23):
فقط فایرفکس رو عشق است
بهترین مزیتش هم یوزر فرندلی بودنش
این حرفا چیه ؟!!!!!!!!!!!!
فایر فاکس بهترین مرورگر هست به این دلیل ها که خودم بهش رسیدم :
1- table ]ا تو فایرفاکس با سرعت وحشتناک لود می شن ولی تو ie و opera محتویات لود میشه و بعد یک جا نمایش داده میشه که خیلی بده !!!
2- شما اگر عکس انیمیشنی بسازی تو فارفاکس با سرعت واقعی نشون داده میشه ولی تو بقیه مرورگرها کند هست !
3- هیچ یک از ویروس های جاوا اسکریپت و وی بی اسکریپت رو فایرفاکس عمل نمی کنه اگه یادتون باشه مدتی بود که لینک های ویروسی به طور خودکار از یاهو واستون میومد ... هرکی با IE میرفت ویروسی میشد ولی من چندین بار با فایر فاکس رفتم چیزی نشد !
4- سرعت لود اسکریپت ها و مخصوصا ای جکس تو فایر فاکس وحشتناکه !
5- شما با فایرفاکس یک طراح حرفه ای وب می شوید ! چون ایر فاکس به تگی که بسته نشده باشه گیر میده ولی تو ie یا opera اینطور نیست و هردمبیلیه ! من خودم وقتی با فایرفاکس آشنا شدم و طراحی هامو دیدم یکی بود یکی نبود میومد ! و فایر باعث شد من تو طراحی پیشرفت کنم و استاندارد طراحی کنم !
و...
خیلی مورد دیگه هست که دیگه وقت ندارم !
خدانگهدار
با IE ؟؟!!؟ آقای مهدی خان ادمین گرامی ...نقل قول:
سرعت لود را که بنده این طور فرض نمی کنم ...
شما اکستنشن هایی که معرفی می کنیم را نصب کنید اگه خوشتون نیومد با بنده !
موفق باشید
سپهر:1. (26):
در پست های بعد بیشتر در مورد گفته های جنابعلی صحبت می کنم اما !!!نقل قول:
میشه گفت دقیقا شما درست میگید به خصوص با FireBug این ها مشخص میشه !
آپرا بیشتر سرعتش در لود ای جکس ها می دونید چرا ؟ چون بیشترش را لود نمیکنه :1. (38): IE هم که سرعتش پایین هست امنیتش بسیار بسیار پایین ...
از نظر امنیت : اول فایرفاکس هست - دوم NetScape - سوم آپرا - چهارم IE !
موفق باشید
سپهر:1. (21):
چرا فایرفاکس ؟! (قسمت طراحی ، ویرایش وب ! ) :
یکی از بهترین جاهایی که شما می توانید طراحی وب یاد بگیرید در خود وب و اینترنت هست ! اما مشکل اصلی اینجاست که هیچ زمانی شما نمی توانید سورس CSS و ... سایت های مختلف را مشاهده کنید و ادیت کنید و تغییرات حاصل شده را ببینید ! اما فایرفاکس با ابزاری به نام WebDeveloper که در این تاپیک معرفی شد توانایی همه ی این کار ها حتی Debug کردن سایت های مختلف را هم دارد ! :
این هم چک کردن وب با استاندارد های اف اف :
موفق باشید
:1. (27): بازرترین مشکل IE نسبت به سایر مرورگر ها بعد از امنیت اینه که شما وقتی چند تا Tab را باز کنید خیلی راحت هنگ می کنه !!! :1. (5): ولی در اف اف و آپرا این طور نست !نقل قول:
FF = FireFox = ME
بای:1. (37):
در حالت عادی FF امن هست اما !!! :
توضیحات سایت فایرفاکس در مورد اکستشن NoScript :
Winner of the "2006 PC World World Class Award", this tool makes Firefox the safest browser around.
دلیلش هم اینه که این اکستشن توانای جدا سازی ، بلاک و .. اسکریپت ها و قسمت های مختلف یک سایت را دارد من با این اکستشن تا چندی پیش بدون ایستادن زمانی برای دانلود از Rapid SHare دانلود می کردم چون اون قسمت از اسکریپت که مربوط به تایمر می شد را می گفتم لود نکن !
برید اینجا کامل کامل بخونید :
:1. (10): ( برای اف اف )
بدون شرح ..... :1. (3):
آقا مهراد جواب پست هایی که من و اف اف گفتیم را دادید ؟! :1. (35):نقل قول:
در مورد این ! کاملا درسته ! من الان با تب های مشابه هم دیدم درسته فقط مشکل اینجاست که من دانلود منیجرم با Ff هست دیگه دانلود منیجر ندارم که خودش رم کم مصرف نمیکنه و ...
اگه میشه پست های بالا را جواب دید...
ممنون
سپهر:11():
بله دوست من بنده هم از امنیت پایین IE کاملا مطلع هستم اما فعلا چاره ای نیستنقل قول:
با لود FF نمیتونم کنار بیام
با ایراد ادیتور اپرا هم همینطور
اما اگه ایراد اپرا برطرف بشه فکر میکنم که اپرا انتخاب اول باشه و FF انتخاب دوم:1. (3):
آقا می تونی یک عکس از صفحه ات در هنگام لود با اف اف بگیری چون 100 من این طوری فکر نمی کنم ! چون اصلا سرعتش حداقل از IE که بیشتره !نقل قول:
تازه دوست عزیزم شما اکستنشن هاش را نصب کردید ؟ ( حتی برای سرعت و کنترل آی پی و ... اکستنشن هست ! )
Fire Tweak فکر کنم اسمش هست ... میتونید در اونجا ببینید که مشکل سرعتتون از کجاست و زیادش کنید...
موفق باشید
فقط در یک جمله ...
فایرفاکس اینقدر منحصر به فرد هست که گوگل داره ازش پشتیبانی می کنه ! همینو بس
موفق باشید
من با galaxy موافقم ...
اگه شما اکستنشن ها رو نصب کنید می تونید با فایر فاکس پرواز کنید !
یک پلاگین هم تازگی ها داده بیرون که یک چیزی مثل همین دانلود منیجر روش نصب میشه !!!!
شما خیلی از مرورگر ها را وقتی استفاده می کنید خیلی کمتر از آپرا مقدار رم میگیره اما کیفیت مهمه و امکانات...نقل قول:
موفق باشید:1. (38):
چرا فایرفاکس ؟! ( پیش نمایش سایت قبل از دیدن آن ! ) :
اینجا راببینید Tab Scope :
پست بعدش هم Quick View هست که هر page ای را میتونید Preview اون را ببینید ...
:1. (3):
این را داشته باشید !!! :
AJAX Yahoo! Mail :
باورتون میشه ؟!؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با این اکستنشن همین طوری که توی عکس میبینید با یک کلیک متن داخل ایمیل ا ببینید !!!!!!!!!! واقعا عالیه این سیستم برای یاهو هست :
اینجاست :
دیگه چی میخواین آخه ؟!!؟! :1.::1. (38):
از نظر من هر كسي به يك نوع مرور گر عادت داره يكي با تب شكل بودن يكي به يك حالت ديگه بستگي به خودتون داره!
تقدیمی من : :1. (21):
آهنگ گوش کنید و وب تماشا کنید !
موفق باشید
شهریار:1. (3):
یعنی شما میگید استفاده از مرورگر عادتی هست ؟! :1. (27): خوب عزیزم بهتر نیست اگه چیزه بهتری هست عادت را عوض کنیم ؟ مثلا اگه من سیگار میکشم ...! :1. (26): بگم عادت دارم ....؟نقل قول:
آخه فایرفاکس را شما هر جوری دوست دارید میتونید شکلش بدید...
اگه میشه بیشتر توضیح بدید...
ممنون
سپهر:11():
اینجا بحث فایرفاکس هست نه مرورگرهای دیگهنقل قول:
بدون شرح ....
Firefox 2.0:
- 11.64 secs (Cold start)
- 3.05 secs (Warm start)
Opera 9.01:
- 2.47 secs (Cold start)
- 2.24 secs (Warm start)
دوست عزیز ، ناجوانمردانه قضاوت نکنید ....نقل قول:
یکی از مشکلات اساسی و بزرگ فایرفاکس همین موضوعه ...
یعنی با افزایش تعداد تبها در این مرورگر، باید هر لحظه منتظر هنگ کردن باشید !
نقل قول:
مهراد جان این حرف شما را بنده که معمولا با بیش از 12 تب کار می کنم ندیدم ...
بنده با آپرا هم این مشکل را ندیدم اما با IE چرا ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
من خودم به عنوان کسی که الان دو ساله داره از ff استفاده میکنه با تمام مشکلاتی که داره طرفدارشم و هیچ وقت برای نت از ie استفاده نمیکنمنقل قول:
ولی همین ff مشکلاتی هم داره همانطور که دوستان گفتند وقتی تبهای زیادی باز میکنی احتمال هنگ سیستم هست خیلی از رم استفاده میکنه ولی میخواد یه صفحه pdf باز بشه خیلی دیر باز میشه یا بیشتر وقتها هنگ میکنه بعضی وقتها وسط دانلود میگه دانلود تموم شد ولی تا نصفه گرفته و فایل خرابه - با سایتهای فارسی مثل بورس ایران مشکل داره و دیر بازش میکنه
ولی ie وقتی میخوای یه صفحه save کنی البته برای ما دایال آپی ها تا صبح باید بشینی و هیچ کاری نکنی تا سیو بشه فرومها رو خیلی دیر باز می کنه سرعت پایینی داره
ولی خیلی خوب با دانلود منجرها مچ هست
نقل قول:این که می گید وسط دانلود قطع میشه بستگی به سرعت شما داره !
و این یکی از شگفتی های فایرفاکس هست که وقتی شما چندین صفحه رو باز می کنید و در حال دانلود هستید این اتفاق می افته به دلیل امنیتی !
با سایت های فارسی مشکل نداره سایت های فارسی با این مرور گر مشکل دارن !
به این دلیل که ایرانی ها طراحی استاندارد یاد نگرفتن و همین طوری هر کی از راه می رسه طراحی سایت میشه و طرحش فقط تو اکسپلورر درست نمشو داده میشه :1. (25):!
این خبر رو بخونید :
فایرفاکس جای اینترنت اکسپلورر در اروپا را تنگ می کند
در آخرین گزارش منتشر شده توسط موئسسه XiTi واقع در کشور فرانسه اعلام شد، تحقیقات نشان می دهد طی 4 ماه گذشته در بین 32 کشور اروپایی محبوبیت مرورگر بنیاد موزیلا -فایرفاکس- در یک جهش خیره کننده به میزان 3.1 درصد ارتقاء پیدا کرده است.
از زمان انتشار نخستین نگارش فایرفاکس، این مرورگر در حال بدست آوردن سهام بیشتر در بازار نسبت به مرورگر رقیب کمپانی مایکروسافت یعنی اینترنت اکسپلورر بوده است.
در نخستین هفته ماه ژولای سال 2006 ، مرورگر فایرفاکس مقدار 21.1 درصد از کل سهام بازار را در اختیار خود داشت و در نخستین هفته ماه ژولای سال 2007 ، آمار نشان می دهد فایرفاکس توانسته است مقدار 27.8 درصد از کل سهام بازار اروپا را از آن خود سازد.
"ما امیدواریم تا سهم خود در بازار را مرتبآ افزایش دهیم، هدف ما آن است که به کاربران در انتخاب یک مرورگر مناسب کمک کنیم." این بخشی از سخنان "تریستان نیتود" مدیر بخش اروپایی توسعه فایرفاکس است.
منبع:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک سری از فواید فایر فاکس :
1- تعویض راحت : فایرفاکس قابلیت های بسیار خوبی برای تعویض مرورگر در اختیار مصرف کنندگانش قرار می ده . بطوری که در هنگام نصب ( همنطور که بعدا مشاهده می کنید ) شما می تونید براحتی تمام فایل ها و اطلاعات ذخیره شده در مرورگر قبلیتون ( اینترنت اکسپلورر ، اپرا ، نت اسکیپ و ... ) وارد فایرفاکس کنید ( از قبیل بوک مارک ها ، پسورد های ذخیره شده و ... ) . همچنین برای کاربران اینترنت اکسپلورر گزینه ای قرار داده شده که مشکلی از بابت تعویض مرورگر نداشته باشن . شما می تونید از منوی help روی گزینه for internet explorer users کلیک کنید .
2- بوک مارک های فایرفاکس : قدرتمند ترین کتاب انتخاب رو فایرفاکس داره که می تونید اونا رو به صورت چندین فولدر در بیارین و به راحتی مدیریتش کنید !!!
3- فایرفاکس دارای یک پسورد سنج بسیار پیشرفته هست که می تونید پسورد رو وارد کنید و قدرت امنیت پسورد رو ببینید !
فعلا همینا ...
یکی از افتخارات فایر اینه که مرورگر پیش فرض لینوکس هست !
یک patch برای افزایش سرعت در فایرفاکس
http://www.kokopono.persiangig.com/Program/Firefox_Patcher.zip</pre>
اینم یک ادیتور بر پایه BBCode برای فروم بازهای عزیز !!!!
شهریار جان شما 50 تا تب با فایرفاکس و اپرا باز کن اون موقع ببین کدوم هنگ میکنه :1. (3):نقل قول:
خب مشخصه کدوم هنگ میکنه دیگه ..... :1. (38):
50 تا تب شما باز میکنید !؟!؟!؟! :1.: به خدا دیگه این اغراق هست :1. (38):نقل قول:
من دیگه نهایتا 20 تا تب باز می کنم رم هم 512 دارم ( 256 یکی هست برای همین اکثرا مواقع روز میز هست تا روزی سیستم :1. (38): )
قربانت شهریار:1. (3):
آرش خان در مورد دانلود PDF با Opera و ... در زمان لودشون مشکل دارند مرورگر ها اما !!!نقل قول:
اکستنشن PDF Download را دانلود کنید خواهید دید به راحتی میتونید باز کنید یا اگه خواستید دانلود کنید ... :11():
در مورد لود سایت های ایرانی ربط خاصی نمیتونه داشته باشه چون بیشترین ساپورت از زبان فارسی را FF داره مشکل قطعا در سایت هست ...
IE را لطفا بحثش را نیارید یکی دو تا عیب نداره :1. (34)::1. (38):
قربانتون
سپهر:1. (21):