-
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
سلام دوستان ؛
عزیزانی که در انجمن پشتیبانی دریافت میکنند روی تاپیک های گیگابایتشون، توی این انجمن محبت کنند در قالب یکی دو جمله با ذکر اسم و فامیلشون بیان کنند تا به صورت یک دفترچه جالب به مرور زمان در بیاد ...
باتشکر از همکاری روز افزون شما کاربران محترم گیگابایت در ایران ؛ :give_rose:
-
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران ...
حسام جمشیدی:
پاسخم رو به طور کامل دریافت کردم و 100% راضی بودم. بسیار عالی، کامل و جامع بود.
امیدوارم تداوم داشته باشه و سایر شرکت ها هم اینگونه پشتیبانی ها رو از طریق سایت ها و انجمن های معتبر سخت افزار ایجاد کنند.
قطعاً این تعامل سازنده با کاربران می تونه یکی از بنیان های اصلی سطح کیفی پشتیبانی یک شرکت در راستای مشتری مداری باشه.
با سپاس.
-
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران ...
با سلام
واقا بخش خوبیه
من در مورد مین گیگا که گرفتم یه سری سوالات داشتم که واقا کامل و جامع پاسخ دادن ممنون از دوستانی که این بخشو راه انداختن و ممنون از دوست خوبمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که پاسخ کامل بهم دادن
-
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
اول از همه به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام می کنم بعد به همگی دوستاران شهر سخت افزار
عید همگی مبارک به خصوص
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من باید تشکر کنم از دوست عزیزمون که راهنمایی بسیار دقیقی به من دادن و مشکلاتمو به کمک ایشون رفع کردم واقعا پشتیبانی دقیق و به موقعی به من دادند درکل از این بخش که مشکلاتمونو میتونیم مطرح کنیم و جواب بگیریم ایده ی بسیار خوبیه من که راضی بودم
:great:
امیدوارم که همیشه افرادی مثل آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باشند که هواداران بسیار زیادی دارد
-
نقل قول:
اول از همه به
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام می کنم بعد به همگی دوستاران شهر سخت افزار
عید همگی مبارک به خصوص
من باید تشکر کنم از دوست عزیزمون که راهنمایی بسیار دقیقی به من دادن و مشکلاتمو به کمک ایشون رفع کردم واقعا پشتیبانی دقیق و به موقعی به من دادند درکل از این بخش که مشکلاتمونو میتونیم مطرح کنیم و جواب بگیریم ایده ی بسیار خوبیه من که راضی بودم
:great:
امیدوارم که همیشه افرادی مثل آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باشند که هواداران بسیار زیادی دارد
:11()::11()::11():
دوست خوبم سلام
سال نو مبارک
خوشحالم که ایراد سیستم شما برطرف شد .
موفق باشید و منتظر حضور شما در این انجمن هستیم .
-
محمد درویشخوب:
سلام دوستان اول از همه خسته نباشید میگم به همه شما
من هم از راهنمای و کمهای دوستان مخصوصا اقا امید و اقا نیما بهر بردم و مشکلو شبهی که داشتمرو برطرف کردن
وقتشونرو در خدمت کاربرا میزارن و سوالای که پرسیدمو با جوابهای درستشون حل کردن و از اینکه به این انجمن اومدم خوشحالم
امیدوارم که همیشه همینطور ادمه بدن و روز به روز موفق تر بشن از همه مسئولان ممنونم به کاربران کمک میکنن :11()::give_rose:
-
سلام.
راستش دوس دارم بگم مشکلم چی بود و چطوری حل شد.
الان نزدیک یه سال این مشکل رو داشتم ولی این مشکل خودش رو تو فصل پاییز و زمستون نشون نمیداد چون هوا سرد بود.
ولی تابستون و بهار امونم رو بریده بود سیستم بیشتر از 20 مین کار نمیکرد.البته تابستون کلا تعطیل بود.
خلاصه سوختیم و ساختیم.:D:D:D:
تا اینکه فهمیدم چیپست داغ میکنه البته یه حدسایی میزندم ولی ....
دوست عزیزمون که خیلی فعالن خداوکیلی
لطف کردن راهنمایی کردن.الان یه فن 8 گذاشتم روی چیپست چون بزرگه نمیشه دقیق چسبوند روی چیپست مجبور شدم همینجوری بندازم روش.
ممنون
-
از شرکت محترم آواژنگ تشکر دارم که واقعا خوب بود پشتیبانی وراهنمایی کردن
خدارو شکر بالاخره مشکل من حل شد
از دوست عزیزمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کمال تشکر رو دارم که واقعا دسوزانه راهنمایی میکنن و همچنین از بقیه دوستان
-
نقل قول:
سلام دوستان ؛
عزیزانی که در انجمن پشتیبانی دریافت میکنند روی تاپیک های گیگابایتشون، توی این انجمن محبت کنند در قالب یکی دو جمله با ذکر اسم و فامیلشون بیان کنند تا به صورت یک دفترچه جالب به مرور زمان در بیاد ...
باتشکر از همکاری روز افزون شما کاربران محترم گیگابایت در ایران ؛ :give_rose:
:give_rose:
-
سلام من سجاد هستم
تو این انجمن خیلی از مشکلاتم رو جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته با نام کاربری اسمشون رو نمیدونم :1. (23): ) حل کردن همین امروز مشکل شناسایی رم توسط بایوس رو توسط راهنمایی های مفید ایشون حل کردم و قبلا هم مشکل هارد اکسترنالم رو که کم مونده بود بیخودی بفرستم واسه گارانتی با اون همه اطلاعات مفیدش ایشون با نرم افزارها و راهنمایی های مفیدشون مشکلمو حل کردند ...من این مشکل رم رو باور کنید تو خیلی از سایتا پرسیده بودم که کسی نتونسته بود حلش کنه...واقعا از زحمات ایشون بینهایت ممنونم :11()::11()::11():
-
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
سلام من سجاد هستم
تو این انجمن خیلی از مشکلاتم رو جناب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته با نام کاربری اسمشون رو نمیدونم :1. (23): ) حل کردن همین امروز مشکل شناسایی رم توسط بایوس رو توسط راهنمایی های مفید ایشون حل کردم و قبلا هم مشکل هارد اکسترنالم رو که کم مونده بود بیخودی بفرستم واسه گارانتی با اون همه اطلاعات مفیدش ایشون با نرم افزارها و راهنمایی های مفیدشون مشکلمو حل کردند ...من این مشکل رم رو باور کنید تو خیلی از سایتا پرسیده بودم که کسی نتونسته بود حلش کنه...واقعا از زحمات ایشون بینهایت ممنونم :11()::11()::11():
درود به شما
من هم خوشحالم که تونستم کمکی در حل مشکل سخت افزاری انجام بدهم . من امید هستم دوست گرامی . :11():
-
سلام
یک کارت گرافیک گیگابایت مدل GV-N66TOC-2GD دچار مشکل شده بود که در تاریخ 27-03-92 به آواژنگ تحویل گردید و در تاریخ 03-04-92 با یک کارت نو از همین مدل تعویض گردید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از پیگیری های مدیریت بخش های رضایت از مشتری و خدمات پس از فروش کمال تشکر را دارم.
از مسئول آی دی آواژنگ در فروم شهر سخت افزار نیز ممنونم
-
کارت گرافیک gigabyte 780 ti windforce از روزی که خریده بودم دچار مشکل بود و بطور مرتب از بازی خارج می شد. کارت را تحویل گارانتی آواژنگ دادم و پس از حدود یک ماه، نبود کالای جایگزین را اعلام کردند و در کمال بحت و تعجب من که به وجود گارانتی حقیقی در قطعات کامپیوتری اعتقاد نداشتم مبلغ 27800000 ریال به بنده عودت داده شد. گارانتی آواژنگ در حد استاندارد های جهانی هست
-
نقل قول:
کارت گرافیک gigabyte 780 ti windforce از روزی که خریده بودم دچار مشکل بود و بطور مرتب از بازی خارج می شد. کارت را تحویل گارانتی آواژنگ دادم و پس از حدود یک ماه، نبود کالای جایگزین را اعلام کردند و در کمال بحت و تعجب من که به وجود گارانتی حقیقی در قطعات کامپیوتری اعتقاد نداشتم مبلغ 27800000 ریال به بنده عودت داده شد. گارانتی آواژنگ در حد استاندارد های جهانی هست
با سلام و خوشامد به شما دوست گرامی؛
این تاپیک مخصوص تجربیات کاربران از e-Support آواژنگ و گیگابایت هست.
لطفاً تجربیات مستفیم خودتون از گارانتیهای مختلف (از جمله همین تجربه از آواژنگ) رو در دیتابیس گارانتیها ثبت کنید تا بتونیم یه مرجع کامل از کیفیت گارانتیها داشته باشیم:
سپاس
-
با سلام من فرید قریشی(Farid220)هستم اول از همه از جناب آقای AMD>INTEL تشکر می کنم که با سخنان محترمانه همه چیز های رو که می دونستن از من و صد البته از دیگر کاربران دریغ نکردند و با توجه به نوع راهنمایشون از سطح آگاهی بسیار بالایی در همه قسمت های کامپیوتر به ویژه سخت افزار بر خوردار می باشند من مشکلم رو در چند سایت ایرانی که نمی خواهم اسمش رو ببرم و سایت قدرتمند خارجس Eight Ftoum نوشتم (اگه به سایت eight froum برین تو صفحه ی 6 نظر من هست)اما همه اون ها از جواب دادن به مشکل من عاجز موندنو تنها جناب آقای AMD>INTEL تونست با آگاهی خودشون و تجربیات بسیار ارزشمندشون تونستن مشکل من که(بالا نیومدن ویندوز 8.1 با نصب کارت گرافیکی بود حل کنن)
-
سلام دوستان عیدتون مبارک
من مشکلاتی با مین بوردم داشتم که با کمک و راهنمایی های دوستان تونستم تمامی مشکلات را حل و فصل کنم.
دیگه لازم نیست که بگم آقا امید(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) بییییییییییییسته.
در نهایت
بهترین برند=گیگا
بهترین گارانی=آواژنگ
سپاس.
:11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11( )::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11(): :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11( )::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11(): :11()::11()::11()::11()::11():
-
با سلام
اول از همه خواستم از همه دوستان بزرگواری که قصد کمک داشتند تشکر و قدردانی کنم
بعد هم از e-support ش آواژنگ
خدارو شکر نماینده های شرکت هم برخورد مناسب و شایسته ای داشتند و واقعا از همکاری آن ها صمیمانه تشکر می کنم معلومه که تا جایی که بتونند کمک می کنند
به تور گارانتی هایی مثل سازگار خوردم که مشکل از گارانتی ان ها بود ولی اصلانحوه برخوردشون خوب نیست چه برسه به کمک در رفع مشکل
باز هم تشکر از گارانتی آواژنگ ...
انشالله مستمر باشه
یا حق
-
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید
بسیار متشکر هستم از راهنمایی دوستان عزیز و محترم این انجمن و به ویژه کاربر گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که اسم شریفشون رو هم نمیدونم . برای ایشون و بقیه دوستان ارزوی موفقیت می نمایم . مشکلی که کسی نتوانست در بیرون جواب درستی به من بدهد را بنده با کمک مسئولین محترم این انجمن به ویژه کاربر عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این مشکل رو حل نمودم . و خداراشکر میکنم که چنین انجمنی را در کورسوی امید در جلوی راهم قرار داد .
باتقدیم احترام و عرض ادب :11()::11():
-
من یک گرافیگ گیگا بایت GV-R726XOC-2GD دذر یافت کردم و از طریق انجمن خیلی راضیم از کارتم و خیلی با حوصله ان تایم به سوالات و مشکلات بنده رسیدگی شد
-
سلام به همه دوستان یه چیزی که هست اینه که بعضی دوستان تو انجمن ها وقتی جواب یه سوالی رو میدن از روی سیری جواب میدن مثلا طرف مشکل گرافیک داره بهش میگه اقا نمیشه کاری کرد و اینا برو انویدیا تایتان زد بگیر!!!!
یا با قاطعیت میگن اقا کارت ساختس فلان چیزت سوخته دیگه کار نمیکنه یا هر گز این کارو نکن
مثلا یادمه اولین باری که ویندوز میخواستم نصب کنم یکی از دوستام اومد بهم گفت کیوان مواظب باش کاره الکی نیست ممکنه همه اطلاعاتتو فرمت کنی !!!!!!!!!!!!
بله هستن همچین ادمایی.....
ولی بعضی دوستان مثل اقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هستن که با فکر و خیلی با متانت جواب میدن و جواب الکی نمیدن اگه ندونن چیزی رو یا مطمئن نباشن نمیگن
از ایشون کمال تشکر رو دارم.
-
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید:11():
-
بایوس مادربرد P85-D3 دچار مشکل شد که با راهنمایی اوستا امید حل شد
از اوستا امید و هر کی که برا رفع مشکل تو این انجمن کمک میکنن واقعا ممنونم
-
نقل قول:
بایوس مادربرد P85-D3 دچار مشکل شد که با راهنمایی اوستا امید حل شد
از اوستا امید و هر کی که برا رفع مشکل تو این انجمن کمک میکنن واقعا ممنونم
موفق و موید باشید
:11():
-
بچه ها و بازم مخصوصا اوستا امید تو بوق بوت مادربرد کمکم کردین کمال تشکر رو دارم
-
نقل قول:
بچه ها و بازم مخصوصا اوستا امید تو بوق بوت مادربرد کمکم کردین کمال تشکر رو دارم
با تشکر ازشما . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید
-
درود بر همه، جا داره اینجا از همه اساتید مخصوصا دوست عزیز amd>intel تشکر کنم، بسیار با صبر و حوصله پاسخ سوالای منو دادن و راهنماییم کردن.
-
نقل قول:
درود بر همه، جا داره اینجا از همه اساتید مخصوصا دوست عزیز amd>intel تشکر کنم، بسیار با صبر و حوصله پاسخ سوالای منو دادن و راهنماییم کردن.
با تشکر ازشما . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
-
با سلام
تشکر ویژه دارم از کاربر AMD>INTEL بخاطر راهنمایی حرفه ای شون. از e-support آواژنگ رضایت کامل دارم.و خیلی خوشحالم که این طور انجمنی سالهاست به کاربران کمک میکنه.
-
نقل قول:
با سلام
تشکر ویژه دارم از کاربر
AMD>INTEL بخاطر راهنمایی حرفه ای شون. از
e-support آواژنگ رضایت کامل دارم.و خیلی خوشحالم که این طور انجمنی سالهاست به کاربران کمک میکنه.
-
سلام
تشکر مجدد بابت پشتیبانی مجدد:11():
-
موفق و موید باشید
-
از اوستا امید بابت راهنمایی بایوس متشکرم
موفق باشید
-
موفق و موید باشید
-
با سلام و خسته نباشید به اساتید بزرگ
کیفیت و پشتیبانی گیگابایت واقعا عالیه
جای تشکر داره از آقا امید (AMD>INTEL) که موقع اسمبل کردن کمکم کرد و مشکلم رو حل کرد
واقعا متشکرم
-
یکی از دلایلی که به سمت خرید گیگابایت رفتم اول گارانتی آواژنگ بود و دوم ای ساپورتشون تو این سایت بود. که واقعا مدیران خوبی داره.
بخصوص از آقا امید عزیز (AMD>INTEL) تشکر میکنم به خاطر راهنمایی های عالی ایشان در موقعی که میخواستم سیستم بخرم و چه بعد از اون هر جا مشکل داشتم راهنمایی کردند و مشکلاتم حل شد:11()::give_rose:
-
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید به اساتید بزرگ
کیفیت و پشتیبانی گیگابایت واقعا عالیه
جای تشکر داره از آقا امید (AMD>INTEL) که موقع اسمبل کردن کمکم کرد و مشکلم رو حل کرد
واقعا متشکرم
نقل قول:
یکی از دلایلی که به سمت خرید گیگابایت رفتم اول گارانتی آواژنگ بود و دوم ای ساپورتشون تو این سایت بود. که واقعا مدیران خوبی داره.
بخصوص از آقا امید عزیز (AMD>INTEL) تشکر میکنم به خاطر راهنمایی های عالی ایشان در موقعی که میخواستم سیستم بخرم و چه بعد از اون هر جا مشکل داشتم راهنمایی کردند و مشکلاتم حل شد:11()::give_rose:
با تشکر از شما کاربران گرامی . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید :11():
-
با سلام.
سید مهدی هاشمی هستم و با استفاده از مین Giga H97-Gaming 3 اولین تجربه در استفاده از محصولات گیگا رو کسب کردم. این مین به حدی وسوسه انگیز هست که مجبورم کرد از ایسوس به گیگا مهاجرت کنم! و البته تا اینجا از انتخاب خودم کاملا راضی هستم. از کاربر گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، آقا امید عزیز بسیار بسیار ممنونم. هم در انتخاب نظر ایشون بسیار برام اهمیت داشت و هم مدتیست که از راهنمایی های ایشون در درجه اول و سایر دوستان در این سایت در درجه دوم بهره مند گشتم.
و در پایان یک تشکر دیگر از آقا امید عزیز (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) که در نهایت سرعت و بدون معطلی پاسخ میدن. این باعث شده که در سایتهای مشابه، این سایت بی نظیر باشه... واقعا ممنونم.:give_rose:
-
واقعا آقا امید یکی از بچه های بسیار تاثیر گزار و گل سر سبد انجمن هه
-
نقل قول:
با سلام.
سید مهدی هاشمی هستم و با استفاده از مین Giga H97-Gaming 3 اولین تجربه در استفاده از محصولات گیگا رو کسب کردم. این مین به حدی وسوسه انگیز هست که مجبورم کرد از ایسوس به گیگا مهاجرت کنم! و البته تا اینجا از انتخاب خودم کاملا راضی هستم. از کاربر گرامی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، آقا امید عزیز بسیار بسیار ممنونم. هم در انتخاب نظر ایشون بسیار برام اهمیت داشت و هم مدتیست که از راهنمایی های ایشون در درجه اول و سایر دوستان در این سایت در درجه دوم بهره مند گشتم.
و در پایان یک تشکر دیگر از آقا امید عزیز (
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) که در نهایت سرعت و بدون معطلی پاسخ میدن. این باعث شده که در سایتهای مشابه، این سایت بی نظیر باشه... واقعا ممنونم.:give_rose:
موفق و موید باشید