-
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
با سلام
امروز 15 روز کاری هست که مادربرد من از شیراز به تهران ارسال شده و هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه آیا درست میشه یا خیر به من نرسیده...
مادربردی که فقط 20 دقیقه کار کرد...
Z170x-gaming 5
علت خرابی کج شدن پایه سوکت cpu به گفته کارشناس در شیراز
با تشکر
-
نقل قول:
با سلام
امروز 15 روز کاری هست که مادربرد من از شیراز به تهران ارسال شده و هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه آیا درست میشه یا خیر به من نرسیده...
مادربردی که فقط 20 دقیقه کار کرد...
Z170x-gaming 5
علت خرابی کج شدن پایه سوکت cpu به گفته کارشناس در شیراز
با تشکر
سلام دوست عزیز
مورد را امروز به ما اعلام کردید . چون از دفتر شیراز ارسال شده کمی زمان برده . مورد شما رو پیگیری میکنیم .
با تشکر
-
با سلام علی هستم .یه مشکلی برای چیپست سی پی یو مادربورد گیگابایت و بایوسش برام پیش اومد که با راهنمایی های استاد بزرگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امید آقا که از بچه های پشتیبانی هستند جواب خودم رو گرفتم .البته من پیش از این (قریب به 15 سال) مشتری گیگابایت هستم ولی این پشتیبانی قویی که توسط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجام میشه آدم رو به انتخابش مطمئن تر میکنه.و همین شخص پاسخگوی جمع کثیری از مشتریان گیگا میباشد .من نمیدونم چطور ازش تشکر کنم
-
نقل قول:
با سلام علی هستم .یه مشکلی برای چیپست سی پی یو مادربورد گیگابایت و بایوسش برام پیش اومد که با راهنمایی های استاد بزرگ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امید آقا که از بچه های پشتیبانی هستند جواب خودم رو گرفتم .البته من پیش از این (قریب به 15 سال) مشتری گیگابایت هستم ولی این پشتیبانی قویی که توسط
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجام میشه آدم رو به انتخابش مطمئن تر میکنه.و همین شخص پاسخگوی جمع کثیری از مشتریان گیگا میباشد .من نمیدونم چطور ازش تشکر کنم
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
:11():
-
آریامهر بردیا:
بنده سری جدید مادروبرد گیابایت مخصوص بازی یعنی P85 Gaming 3 رو خریداری کردم؛ مشکلی هنگام نصب ویندوز بصورت UEFI داشتم و اونقدر اینترنت رو جستجو کردم ولی مطلب که ساده و دقیق باشه ندیدم؛
در این انجمن دقیقا مشکل من برای فرد دیگری رخ داده بود و جناب آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وقت گذاشتند و دقیقا ایشون رو راهنمایی کرده بودند؛
بنده نیز بدون پرسش مجدد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و مشکلم 100% حل شد./
-
نقل قول:
آریامهر بردیا:
بنده سری جدید مادروبرد گیابایت مخصوص بازی یعنی P85 Gaming 3 رو خریداری کردم؛ مشکلی هنگام نصب ویندوز بصورت UEFI داشتم و اونقدر اینترنت رو جستجو کردم ولی مطلب که ساده و دقیق باشه ندیدم؛
در این انجمن دقیقا مشکل من برای فرد دیگری رخ داده بود و جناب آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وقت گذاشتند و دقیقا ایشون رو راهنمایی کرده بودند؛
بنده نیز بدون پرسش مجدد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و مشکلم 100% حل شد./
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
-
با عرض شادباش و تبریک سال نو و ارزوی موفقت برای دوستان بنده با کمک دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تونستم مشکل رممو پیدا کنم و از ایشون مراتب سپاسو قدردانیو دارم. با تشکر
-
نقل قول:
با عرض شادباش و تبریک سال نو و ارزوی موفقت برای دوستان بنده با کمک دوست عزیز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تونستم مشکل رممو پیدا کنم و از ایشون مراتب سپاسو قدردانیو دارم. با تشکر
موفق باشید
-
سلام
با تشکر از استاد امید بابت راهنمایی در تاپیک عظیم :Love-ssa~! (1): "طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس" و همینطور خیلی از بچه های گل انجمن که باعث شد دلیل روشن نکردن بایوس موقع زمان بندی رو متوجه شم :11()::give_rose:
فقط یک سئوال . آیا تمام مادربردها با گزینه Tern Off fast Start-up مشکل دارن یا فقط مادربردای گیگابایت هه؟
-
نقل قول:
سلام
با تشکر از استاد امید بابت راهنمایی در تاپیک عظیم :Love-ssa~! (1): "طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس" و همینطور خیلی از بچه های گل انجمن که باعث شد دلیل روشن نکردن بایوس موقع زمان بندی رو متوجه شم :11()::give_rose:
فقط یک سئوال . آیا تمام مادربردها با گزینه Tern Off fast Start-up مشکل دارن یا فقط مادربردای گیگابایت هه؟
این مورد اشکال نیست . کسایی که میخوان قابلیت اتو پاور را فعال کنند باید تیک را بردارند .
-
نقل قول:
سلام
موفق باشید
-
بنده تمام سوالاتم را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جواب دادن و خب تمام هم به نتیجه رسید ولی خب خیلی وقتها بحث ، بحث تجربس و نباید زیاد توقع داشت اما خب تا الان که این کاربر کمی نزاشته و همیشه در کمترین زمان پاسخ گو بوده . من از ایشون و سایت خوبتون تشکر میکنم و همچنین از تمام ادمین ها و کاربران فعال.
-
نقل قول:
بنده تمام سوالاتم را
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جواب دادن و خب تمام هم به نتیجه رسید ولی خب خیلی وقتها بحث ، بحث تجربس و نباید زیاد توقع داشت اما خب تا الان که این کاربر کمی نزاشته و همیشه در کمترین زمان پاسخ گو بوده . من از ایشون و سایت خوبتون تشکر میکنم و همچنین از تمام ادمین ها و کاربران فعال.
سلام دوست عزیز
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
-
سلام مجدد؛
بنده یک مادربورد گیگابایت GA-H61M-S2P-B3 دارم که قصد داشتم ویندوز رو بصورت EFI نصب کنم و شک داشتم ساپورت بشه یا نه.
با راهنمایی های جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که به بنده در کمک کردن این امر یاری شایان نمودن سپاسگزارم.
اینم آدرس تاپیک بنده برای کسی که همچین مشکلی داشت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
نقل قول:
سلام مجدد؛
بنده یک مادربورد گیگابایت GA-H61M-S2P-B3 دارم که قصد داشتم ویندوز رو بصورت EFI نصب کنم و شک داشتم ساپورت بشه یا نه.
با راهنمایی های جناب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که به بنده در کمک کردن این امر یاری شایان نمودن سپاسگزارم.
اینم آدرس تاپیک بنده برای کسی که همچین مشکلی داشت:
سلام دوست عزیز
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید.:11():
-
سلام
مادربردهای زیادی از برندهای مختلف رو میبینم ولی بعد از سالها استفاده از مادربرد گیگابایت
نمیتونم خودم رو راضی کنم با ماینبورد دیگری کارکنم . از آواژنگ هم ممنونم ( قسمت شد اینجا بگم )
چند سال قبل یکی از رمهای DDR2 من سوخت و بردم به نمایندگی آواژنگ تو شهر رشت دادم و بدون
هیچ مشکلی ازم گرفتن و یک هفته بعد یکی نو برام آوردن که تا حالا دارم استفاده میکنم . خدا رو شکر راضیم .
ممنونم از گیگابایت ، از آواژنگ ، از شهر سخت افزار . موفق باشید
-
نقل قول:
سلام
مادربردهای زیادی از برندهای مختلف رو میبینم ولی بعد از سالها استفاده از مادربرد گیگابایت
نمیتونم خودم رو راضی کنم با ماینبورد دیگری کارکنم . از آواژنگ هم ممنونم ( قسمت شد اینجا بگم )
چند سال قبل یکی از رمهای DDR2 من سوخت و بردم به نمایندگی آواژنگ تو شهر رشت دادم و بدون
هیچ مشکلی ازم گرفتن و یک هفته بعد یکی نو برام آوردن که تا حالا دارم استفاده میکنم . خدا رو شکر راضیم .
ممنونم از گیگابایت ، از آواژنگ ، از شهر سخت افزار . موفق باشید
سلام دوست عزیز
موفق باشید:11():
-
سلام
محمد قاسمپور هستم
اولا انجمن خیلی خوبیه
دوما بچه های خیلی خوبی داره بخصوص برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آقا امید گل:11():
هر وقت اومدم سوالی یا مشکلی داشتم 100 درصد جواب گرفتم.
رضایت 100 در صد از e-support گیگابایت آواژنگ دارم.
کاشکی بقیه شرکتهای سخت افزاری هم انجمن و سایت داشتند
یکی از دلایل مهمی که گیگابایت خریدم همین پشتیبانی آنلاین بود که امروز واقعا به دادم رسید مشکل با بایوس داشتم :1. (23)::1. (10):ممنون از راهنمایی های با ارزش دوست عزیز دلسوزمون
AMD>INTEL که اگر نباشه انجمن بی انجمن :11()::give_rose::wink:
-
نقل قول:
سلام
محمد قاسمپور هستم
اولا انجمن خیلی خوبیه
دوما بچه های خیلی خوبی داره بخصوص
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آقا امید گل:11():
هر وقت اومدم سوالی یا مشکلی داشتم 100 درصد جواب گرفتم.
رضایت 100 در صد از e-support گیگابایت آواژنگ دارم.
کاشکی بقیه شرکتهای سخت افزاری هم انجمن و سایت داشتند
یکی از دلایل مهمی که گیگابایت خریدم همین پشتیبانی آنلاین بود که امروز واقعا به دادم رسید مشکل با بایوس داشتم :1. (23)::1. (10):ممنون از راهنمایی های با ارزش دوست عزیز دلسوزمون
AMD>INTEL که اگر نباشه انجمن بی انجمن :11()::give_rose::wink:
سلام دوست عزیز
موفق و موید باشید:11():
-
سلام به تمامی کاربران سایت شهرسخت افزار
من فقط باید بگم ساپورت اواژنگ توسط مسئولینش در سایت بی نظیره
مادربردی که من کاملا نا امید شده بودم از تعمیر اون توسط نمایندگی که البته برای متوجه شدن ماجرا می تونید به تایپیک
مراجعه نمایید . توسط e-support تا خود کمپانی گیگا بایت بررسی شد و مادربرد من با یک مادربرد نو عوض شد .
پیگیری ایشان در سایت واقعا در هیچ گارانتی من ندیم
ممنونم آواژنگ:11()::11():
-
آواژنگ = اعتماد ، اطمینان
-
نقل قول:
سلام به تمامی کاربران سایت شهرسخت افزار
من فقط باید بگم ساپورت اواژنگ توسط مسئولینش در سایت بی نظیره
مادربردی که من کاملا نا امید شده بودم از تعمیر اون توسط نمایندگی که البته برای متوجه شدن ماجرا می تونید به تایپیک
مراجعه نمایید . توسط e-support تا خود کمپانی گیگا بایت بررسی شد و مادربرد من با یک مادربرد نو عوض شد .
پیگیری ایشان در سایت واقعا در هیچ گارانتی من ندیم
ممنونم آواژنگ:11()::11():
سلام دوست عزیز
-
نقل قول:
آواژنگ = اعتماد ، اطمینان
سلام دوست عزیز . تشکر از اعتماد و اطمینان شما به مجموعه آواژنگ .
موفق و موید باشید :11():
-
سلام و عرض ادب
همیشه درسته که میگن اگه میخوای درد دل مردمو بشنوی باید بین اونا حضور داشته باشی
الان توی اینترنت (مثلا) سیستم های آنلاین پاسخگویی هست اما بارها و بارها برای خود من پیش اومده
که یا کسی نیست جواب بده و یا اینکه طرف آفلاینه و طبیعتا پاسخ موکول بشه به چندین ساعت دیگه
و حتی چند روز پیش برام جالب بود داشتم با یه پشتیبان چت میکردم وسط گفتگو محیط رو ترک کرد!!
فروم ها (مخصوصا بین کاربرای قدیمی تر) جایگاه ویژه ای داره و جاییه که محیط کاملا صمیمیه...
ارتباطات و گفتگوها در معرض دید عمومه و همه قاضی هستند لذا نحوه نوشتار کنترل میشه و ادب هم رعایت
من دیروز در پی اسمبل سیستم جدیدی که مدت هاست دارم قطعاتشو دونه به دونه میگیرم...
به مشکل خوردم. با وجود اسمبل صحیح اما پردازنده خطا میداد. طبیعتا برای ساعات انتهایی شب کسی نیست که جوابگو باشه حضوری
اما اینجا که حتی ناامید بودم از دریافت پاسخ، انرژی ها و جواب های دقیق کاربری با نام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو شنیدم
که واقعا امیدوار به تصحیح توسط خودم شدم. و خوشبختانه این عیب یابی نتیجه داد و الان دارم با همین سیستم جدید این پیام رو ارسال میکنم
برای جناب امید از ته دل آرزوی شادی و سلامتی همیشگی دارم
و پیشنهادی هم که برای شرکت محترم آواژنگ دارم اینه که این پشتیبانی رو فقط محدود به این جا نکنند. فروم های دیگه ای هم هستند
که امثال من اونجا حضور دارند و درمانده از یک پاسخ راهگشا
همراه با آرزوی موفقیت
علی اسلامیان
-
نقل قول:
سلام و عرض ادب
همیشه درسته که میگن اگه میخوای درد دل مردمو بشنوی باید بین اونا حضور داشته باشی
الان توی اینترنت (مثلا) سیستم های آنلاین پاسخگویی هست اما بارها و بارها برای خود من پیش اومده
که یا کسی نیست جواب بده و یا اینکه طرف آفلاینه و طبیعتا پاسخ موکول بشه به چندین ساعت دیگه
و حتی چند روز پیش برام جالب بود داشتم با یه پشتیبان چت میکردم وسط گفتگو محیط رو ترک کرد!!
فروم ها (مخصوصا بین کاربرای قدیمی تر) جایگاه ویژه ای داره و جاییه که محیط کاملا صمیمیه...
ارتباطات و گفتگوها در معرض دید عمومه و همه قاضی هستند لذا نحوه نوشتار کنترل میشه و ادب هم رعایت
من دیروز در پی اسمبل سیستم جدیدی که مدت هاست دارم قطعاتشو دونه به دونه میگیرم...
به مشکل خوردم. با وجود اسمبل صحیح اما پردازنده خطا میداد. طبیعتا برای ساعات انتهایی شب کسی نیست که جوابگو باشه حضوری
اما اینجا که حتی ناامید بودم از دریافت پاسخ، انرژی ها و جواب های دقیق کاربری با نام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو شنیدم
که واقعا امیدوار به تصحیح توسط خودم شدم. و خوشبختانه این عیب یابی نتیجه داد و الان دارم با همین سیستم جدید این پیام رو ارسال میکنم
برای جناب امید از ته دل آرزوی شادی و سلامتی همیشگی دارم
و پیشنهادی هم که برای شرکت محترم آواژنگ دارم اینه که این پشتیبانی رو فقط محدود به این جا نکنند. فروم های دیگه ای هم هستند
که امثال من اونجا حضور دارند و درمانده از یک پاسخ راهگشا
همراه با آرزوی موفقیت
علی اسلامیان
سلام دوست عزیز
-
درود. من یه پرسش در مورد فن کارت گرافیک گیگابایت داشتم که کاربر AMD>Intel منو راهنمایی کردن و از نگرانی در آوردن. اینجا از ایشون سپاسگزاری میکنم.
کارت گرافیک من Gigabyte Geforce GTX950 هست که از اون راضی هستم.
به شخصه میگم: بهترین فورمی هست که در زمینه ی سخت افزار میشناسم.
همیشه شاد باشید.
حامد شریعتی مقدم.
:love:
-
درود.
حامد شریعتی مقدم هستم.
در مورد مادربرد گیگابایت پرسش داشتم که مثل همیشه کاربر AMD>INTEL پاسخ منو دادن.
با سپاس از ایشون و انجمن بسیار خوبِ شهرِ سخت افزار.
-
نقل قول:
درود.
حامد شریعتی مقدم هستم.
در مورد مادربرد گیگابایت پرسش داشتم که مثل همیشه کاربر AMD>INTEL پاسخ منو دادن.
با سپاس از ایشون و انجمن بسیار خوبِ شهرِ سخت افزار.
سلام دوست عزیز
-
سلام
منم وظیفه خودم دونستم که از دوست خوبمون AMD>INTEL تشکر ویژه کنم.
خیلی با حوصله راهنماییم کردن.
هرچند مشکلم حل نشد چون مشکل سخت افزاریه و کسی مقصر نیست.
بهرجهت باید برم دفتر شرکت تا حضوری مشکلم رو حل کنن
بازم از همه دوستان که نیتشون کمک کردنه خیلی سپاسگذارم.مخصوصا کاربر محترم AMD>INTEL...
-
نقل قول:
سلام
منم وظیفه خودم دونستم که از دوست خوبمون AMD>INTEL تشکر ویژه کنم.
خیلی با حوصله راهنماییم کردن.
هرچند مشکلم حل نشد چون مشکل سخت افزاریه و کسی مقصر نیست.
بهرجهت باید برم دفتر شرکت تا حضوری مشکلم رو حل کنن
بازم از همه دوستان که نیتشون کمک کردنه خیلی سپاسگذارم.مخصوصا کاربر محترم AMD>INTEL...
سلام دوست عزیز
موفق و موید باشید
-
سلام من ناصر هستم کامپیوتر بایت سیستم
هر موقه هر مشکلی که داشتم توی انجمن مطرح نمودم جواب گرفتم مخصوصا از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که به موقع و توضیح خیلی مفید مرا یاری کردند و از بقیه دوستان نیز که راهنمایی می کنند کمال تشکر را دارم
انشاالله توی این انجمن بتونیم از تجربیات همدیگر استفاده نماییم و تا حد امکان و توان مشکلاتمون را برطرف کنیم.
-
نقل قول:
سلام من ناصر هستم کامپیوتر بایت سیستم
هر موقه هر مشکلی که داشتم توی انجمن مطرح نمودم جواب گرفتم مخصوصا از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که به موقع و توضیح خیلی مفید مرا یاری کردند و از بقیه دوستان نیز که راهنمایی می کنند کمال تشکر را دارم
انشاالله توی این انجمن بتونیم از تجربیات همدیگر استفاده نماییم و تا حد امکان و توان مشکلاتمون را برطرف کنیم.
سلام دوست عزیز
-
مصطفی آرمان
سلام - من هم باید تشکر کنم از اقا امید عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به خاطر اینکه به تمام سوالات کاربرا جواب میده واقعا انسان بزرگواریه که با این همه صبر و حوصله کار همه رو راه میندازه
امیدوارم همیشه سلامت باشن:11():
-
نقل قول:
مصطفی آرمان
سلام - من هم باید تشکر کنم از اقا امید عزیز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به خاطر اینکه به تمام سوالات کاربرا جواب میده واقعا انسان بزرگواریه که با این همه صبر و حوصله کار همه رو راه میندازه
امیدوارم همیشه سلامت باشن:11():
سلام دوست عزیز
-
راهنمایی بسیار به موقعی گرفتم که باعث شد از یه ضرر خیلی زیاد جلوگیری کنم، چون قبل از افزایش شدید بازار مادربردم رو عوض کردم تا از پروفایل رم هام پشتیبانی کنه، b150 بود z170 تغییر دادم
-
نقل قول:
راهنمایی بسیار به موقعی گرفتم که باعث شد از یه ضرر خیلی زیاد جلوگیری کنم، چون قبل از افزایش شدید بازار مادربردم رو عوض کردم تا از پروفایل رم هام پشتیبانی کنه، b150 بود z170 تغییر دادم
سلام دوست عزیز
-
سلام. من یه مارد بود x99 ud4 و یه گرافیک 1080 xtreme از شرکت گیگابایت خریدم. بعد موتاژ قطعات چنتا مشکل از جمله اورکلاک نشدن CPU و البته مشکل ارور بلواسکرین داشتم.
که با خدمات به موقع و پاسخگویی انلاین سریع گیگابایت مشکلم حل شد و درایور هایی که لازم داشتم برام ارسال شد.
البته این مشکل شانسی بود و من از ۱۲ سال پیش تا الان مشتری گیگابایت بودم. هم مادربورد هم گرافیک. ولی این اولین باری بود که نیاز به پشتیبانی داشت.
کیفیت بینظیر و پشتیبانی بینظیر. چی از این بهتر!؟؟؟
ممنونم گیگابایت و متخصصین گیگابایت.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-
نقل قول:
سلام. من یه مارد بود x99 ud4 و یه گرافیک 1080 xtreme از شرکت گیگابایت خریدم. بعد موتاژ قطعات چنتا مشکل از جمله اورکلاک نشدن CPU و البته مشکل ارور بلواسکرین داشتم.
که با خدمات به موقع و پاسخگویی انلاین سریع گیگابایت مشکلم حل شد و درایور هایی که لازم داشتم برام ارسال شد.
البته این مشکل شانسی بود و من از ۱۲ سال پیش تا الان مشتری گیگابایت بودم. هم مادربورد هم گرافیک. ولی این اولین باری بود که نیاز به پشتیبانی داشت.
کیفیت بینظیر و پشتیبانی بینظیر. چی از این بهتر!؟؟؟
ممنونم گیگابایت و متخصصین گیگابایت.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوست عزیز
-
سلام سید پوریا زرآبادی هستم
امروز به مشکل جدی در مورد بوت نشدن سیستم و ریست های پیاپی هنگام استفاده از گرافیک آنبرد برخوردم مادربرد هم Z170 X GAMING 7 بود که با همت و بزرگواری اقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که وقت . بی وقت پاسخگو بودن مشکل برطرف شد و از بردن مادربرد به گارانتی معاف شدم ممنون از پشتیبانی عالیتون
-
درود و سپاس
مشکل در بایوس F21b مادر بورد Z170X Gaming 3 rev 1 که منجر به هنگ سیستم پس از استارت اپ میشد با کمک دوستان به بایوس F20 برگردانده شد و در این بایوس نیز هم چنان مشکل دور فن ها و Xmp به قوت خود باقیست سپاس از همه ی دوستان
منتظر بایوس بدون درد سر و فاینال هستیم
فرستاده شده از LG-D724ِ من با Tapatalk