-
دیتابیس گارانتی ها در ایران؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید!
سلام به کاربران محترم مجموعه شهر سخت افزار ؛
تا به تجربه ای از شرکت های گارانتی کننده وسایل دیجیتالی از قطعات سخت افزاری گرفته تا موبایل و تبلت و لپ تاپ دارید ؟ تجربیاتتون را ثبت کنید و از تجربیات دیگران بهره مند شوید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین برای حمایت از طرح به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رفته و از طرح های گرافیکی زیر در امضاتون استفاده کنید .
-
پاسخ: 10 شهریور ، روز گارانتی دیجیتال در ایران [فاز دوم طرح اندرحکایت گارانتی در ایران]
گارانتی ها درایران یه خیاله
-
پاسخ: 10 شهریور ، روز گارانتی دیجیتال در ایران [فاز دوم طرح اندرحکایت گارانتی در ایران]
نقل قول:
گارانتی ها درایران یه خیاله
دوست عزیز دقیقاً برای بهبود گارانتی در ایران این طرح راه اندازی شده ...
دوستان همکاری کنند و تجربیات خودشون را ثبت کنند لطفاً . :give_rose:
-
پاسخ: دیتابیس گارانتی ها در ایران ؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید !
سلام چرا mouse و keyboard جز محصولات گارانتی شده قرار ندارن ؟
-
گارانتي رم هاي ژل هم كه به كل منحل شد خدا رحمتش كنه ماكه شانس نداريم-
-
نقل قول:
سلام چرا mouse و keyboard جز محصولات گارانتی شده قرار ندارن ؟
مهرداد جان برای هر شرکتی که محصولات خاصی را توی این زمینه میاورده ما اضافه کردیم ، شما بفرمایید برای چه شرکتی بوده که موس و کیبورد را باید اضافه کنیم تا اضافه کنیم ...
نقل قول:
گارانتي رم هاي ژل هم كه به كل منحل شد خدا رحمتش كنه ماكه شانس نداريم-
هر گارانتی ای دوستان میبیند نیست بفرمایید اضافه کنیم ، این طرح فقط و فقط با همکاری همه ما میتونه به یک طرح ملی و تاثیرگذار تبدیل بشه ...
-
شهریار جان ؛ mouse +keyboard GENIUS که تحت گارانتی شرکت شاب هستن
-
گارانتی یوخده یوخده یوخده:great::great::great:
-
درود
لطفا گارانتی وثوق + تخت جمشید رو هم اضاف بفرمائید .
-
نقل قول:
گارانتی یوخده یوخده یوخده:great::great::great:
دوست عزیز ضمن عرض خوش آمد گویی ...
لطفا کمی منطقی تر به این موضوع نگاه کنید . اگه با مراکز گارانتی سرو کار داشتید بطور دقیق ماجرا رو شرح بدید . حالا چه تلخ چه شیرین ! به هر دلیل
-
نقل قول:
شهریار جان ؛ mouse +keyboard GENIUS که تحت گارانتی شرکت شاب هستن
سلام مهرداد جان ؛ اضافه شد ، چک کنید ...
نقل قول:
درود
لطفا گارانتی وثوق + تخت جمشید رو هم اضاف بفرمائید .
وحید جان لینک سایت هاشون را با محصولاتی که میارند را اگه میشه بفرمایید .
-
گارانتي خوبه براي ايران نه
-
نقل قول:
گارانتي خوبه براي ايران نه
تجربه ای هم دارید از گارانتی ها که این شکلی میگید ؟
اگه دارید حتماً ثبت کنید دوست عزیز ...
-
سلام. یه بار یه قطعه(گرافیک) رو بردم آواژنگ. از بس توی عیب یابی دست دست کردن تا گارانتی کارت تموم شد و گفتن و که کارت گارانتیش تموم شده و از دست ما کاری ساخته نیست چند وقت پیش هم یه مادربرد برد بده بودم ویستا. کلا در یک کلام شوت به تمام معنا. فقط در یک چیز خبره ان: شانه خالی کردن از زیر بار گارانتی. نتیجه اخلاقی: گارانتی در ایران عزیزمون فقط و فقط برای سور بیشتره نه چیزه دیگه!!!
-
نقل قول:
سلام. یه بار یه قطعه(گرافیک) رو بردم آواژنگ. از بس توی عیب یابی دست دست کردن تا گارانتی کارت تموم شد و گفتن و که کارت گارانتیش تموم شده و از دست ما کاری ساخته نیست چند وقت پیش هم یه مادربرد برد بده بودم ویستا. کلا در یک کلام شوت به تمام معنا. فقط در یک چیز خبره ان: شانه خالی کردن از زیر بار گارانتی. نتیجه اخلاقی: گارانتی در ایران عزیزمون فقط و فقط برای سور بیشتره نه چیزه دیگه!!!
سلام حامد جان ؛
تجربیات جالبی دارید . لطفاً این تجربیات را از طریق لینک بالا جفتشو ثبت کنید توی پیج گارانتی ها به چند دلیل :
1 ) انتقال حرفتون به گارانتی ها
2) مطلع کردن بقیه از کیفیت این گارانتی ها
3) ایجاد دیتابیس و به مرور زمان بهبود کیفیت گارانتی ها ! چرا ؟ چون میدونند که دیده میشند !!!
ممنون .
-
نقل قول:
سلام حامد جان ؛
تجربیات جالبی دارید . لطفاً این تجربیات را از طریق لینک بالا جفتشو ثبت کنید توی پیج گارانتی ها به چند دلیل :
1 ) انتقال حرفتون به گارانتی ها
2) مطلع کردن بقیه از کیفیت این گارانتی ها
3) ایجاد دیتابیس و به مرور زمان بهبود کیفیت گارانتی ها ! چرا ؟ چون میدونند که دیده میشند !!!
ممنون .
سلام شهریار جان.
توی کدوم قسمت باید ثبت کنم؟؟؟
موارد دیگه ای هم هستش که حتما ذکرشون خواهم کرد!
-
نقل قول:
سلام شهریار جان.
توی کدوم قسمت باید ثبت کنم؟؟؟
موارد دیگه ای هم هستش که حتما ذکرشون خواهم کرد!
حامد جان پست اول همین تاپیک را نگاه کنید لینکش هست .
چه عالی ! همش را لطفاً ثبت کنید .
-
صفحات گارانتی های هماهنگ و مدیا پردازش اضافه شدند ...
دوستان بیشتر از این ها نیازمند حمایت شماییم برای این طرح ملی .
-
ایران خیلی راه داره تا برسه همچنان مصرف گرا هستیم و واردکنندگان همیشه بیشترین سود رو از این تجارت می برنند شاید همیشه در این وضعیت بمانیم با این سیستم مدیریتی کشور
-
سلام سال قبل ، یک مادربرد گیگابایت مدل p61-usb3-b3 گرفتم ، یادم نمیاد داخل کارتنش چک کردم برای کارت گرانتی ، ولی الان که کارتون اونو نگاه کردم کارت گارانتی نداره؟ آیا اماکن داره که کارت گارانتی از مبدا شرکت (آواژنگ) قرار نداده باشند؟ باید چکار کنم؟
-
نقل قول:
سلام سال قبل ، یک مادربرد گیگابایت مدل p61-usb3-b3 گرفتم ، یادم نمیاد داخل کارتنش چک کردم برای کارت گرانتی ، ولی الان که کارتون اونو نگاه کردم کارت گارانتی نداره؟ آیا اماکن داره که کارت گارانتی از مبدا شرکت (آواژنگ) قرار نداده باشند؟ باید چکار کنم؟
اگه محصول با گارانتی آواژنگ فروخته شده باشه ( لوگوی گارانتی آواژنگ روی جعبه محصول باشه ) ببرید گارانتی مشکلی نداره . نیازی به کارت گارانتی فکر کنم نباشه ...
-
نقل قول:
اگه محصول با گارانتی آواژنگ فروخته شده باشه ( لوگوی گارانتی آواژنگ روی جعبه محصول باشه ) ببرید گارانتی مشکلی نداره . نیازی به کارت گارانتی فکر کنم نباشه ...
متاسفانه هیچ برچسبی نداره! راه دیگه ای نیست ؟(سریال مادربرد)
-
نقل قول:
متاسفانه هیچ برچسبی نداره! راه دیگه ای نیست ؟(سریال مادربرد)
خب آیا مادربرد واقعاً با گارانتی آواژنگ بوده ؟!
چرا ببرید گارانتی اگه کلاً کالا گارانتی آواژنگ بوده باشه توی سیستمشون هست با سریالش .
-
گارانتی اگر از شرکت های معتبر باشه جواب گویی شون خوب هست . یدونه مادربورد ایسوس بردم گارانتی سازگار نتونستن تعمیر کنن گفتن بیا تعویض کن فلان مقدار سر بده گفتم نمیتونم سر بدم گفتن بیا پولشو بهت میدیم رفتم پولشو گرفتم و مقداریم که دادن بسیار راضی کننده بود .
یدونه مودم لینکسیس هم داشتم خراب شد بردم ساخت سیستم کمتر از نیم ساعت طول کشید یدونه نوش رو با احترام تقدیممون کردن .
-
متاسفانه قطعات با گارانتی شرکتی یا به نوعی گارانتی متفرقه فروش بالایی داره اون هم فقط بخاطر تفاوت قیمت بالا با گارانتی اصلی مثال مانتیتور 19 اینچ حدود 100 تومان اختلاف قیمت هست
-
نقل قول:
گارانتی اگر از شرکت های معتبر باشه جواب گویی شون خوب هست . یدونه مادربورد ایسوس بردم گارانتی سازگار نتونستن تعمیر کنن گفتن بیا تعویض کن فلان مقدار سر بده گفتم نمیتونم سر بدم گفتن بیا پولشو بهت میدیم رفتم پولشو گرفتم و مقداریم که دادن بسیار راضی کننده بود .
یدونه مودم لینکسیس هم داشتم خراب شد بردم ساخت سیستم کمتر از نیم ساعت طول کشید یدونه نوش رو با احترام تقدیممون کردن .
نقل قول:
متاسفانه قطعات با گارانتی شرکتی یا به نوعی گارانتی متفرقه فروش بالایی داره اون هم فقط بخاطر تفاوت قیمت بالا با گارانتی اصلی مثال مانتیتور 19 اینچ حدود 100 تومان اختلاف قیمت هست
دوستان عزیز ؛ حتماً تجربیات خودتون را ثبت کنید در دیتابیس ، ممنون . :give_rose:
-
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]سلام دوستان من این سیستم رو برای رندر انتخاب کردم لطفا نظراتتون رو بدید باسپاس
-
نقل قول:
سلام دوستان من این سیستم رو برای رندر انتخاب کردم لطفا نظراتتون رو بدید باسپاس
در بخش مربوط به خودش بپرسید دوست عزیز .
-
آقا ما از این شرکت شاب و سریر که خنجر خوردیم:دی شرکت سازگار و دیجیتال هم خوب بودن و تمامی تجربه ها هم ثبت شدن این محصولات a4tech گارانتیش چی هست ؟خنجر اینا هم به تنمونه هنوز :دی
-
نقل قول:
آقا ما از این شرکت شاب و سریر که خنجر خوردیم:دی شرکت سازگار و دیجیتال هم خوب بودن و تمامی تجربه ها هم ثبت شدن این محصولات a4tech گارانتیش چی هست ؟خنجر اینا هم به تنمونه هنوز :دی
ایول مهرداد جان .
خیلی خوبه اگه بچه ها تجربیاتشونو همه ثبت کنند . این طرح یک روزی خیلی موثر خواهد شد ...
گارانتیش باید این باشه :
چک کنید ببینید همینه ؟
-
شهریار جان لطفا" گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نماینده مادربردهای BioStar و کارت گرافیک های HIS هم اضافه کنید
-
والا شهریار جان حضور ذهن ندارم... شاید همین بوده ...چون برچسب گارانتیش رو زیر موس و کیبورد میچسبوندن و به مرور زمان این برچسب ها کنده میشد ...
-
به درخواست شما عزیزان اضافه شد :
صفحه اختصاصی گارانتی انفورماتیک گستر :
صفحه اختصاصی گارانتی پارس ارتباط :
منتظر ثبت تجربیات شما عزیزان هستیم ... :give_rose:
-
متاسفانه گارانتی در ایران فقط دریافت پول اضافه از مشتری است.!!!
-
نقل قول:
متاسفانه گارانتی در ایران فقط دریافت پول اضافه از مشتری است.!!!
تا حالا به گارانتی ای از قطعات دیجیتالی یا سخت افزاری و ... مراجعه کردید ؟؟
-
سلام
گارنتی شرکت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وجود نداره...
لطف می کنید اضافش کنید؟
من یه مودم TP-Link مدل TD-W8901G با همین گارانتی خریده بودم...
بعد از دو سال خراب شد (چراغاش ثابت نمی موند)...
مراجعه کردم به دفتر کریم خان...
برام تعویضش کردن...
ولی چون همون مدل رو نداشتن، 10 تومن ازم گرفتن و یه مدل بالاترش رو بهم دادن...
خدا خیرشون بده...
این اولین تجربه ی خوب و دلپذیر گارانتی تو زندگیم بود!
-
-
گارانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه مودم kingerboard ADSL 8500 داشتم که چراغ پاورش کم نور بود. قبول نکردند و گفتند ضربه خورد.
مودم اصلا ضربه نخورده بود اما از وقتی این مشکل پیش اومد که دو رشته سیم تلفن به هم اتصال پیدا کرد از یک نقطه دیگه.
مدت زمان گارانتیشون هم کمه نسبت به سایر گارانتی های دیگه.
-
ایرانیان رهجو گستر هم اضافه کنید
-