-
پاسخ: دیتابیس گارانتی ها در ایران ؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید !
سلام خدمت دوستان عزیز والا بنده تو خدمات کامپیوتری هستم گارانتی فلش های سیلیکون پاور خیلی خوبه بدون مشکل فلش رو تعویض می کنن فکر کنم شرکت داده پرداز متین باشه اسمش
-
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز والا بنده تو خدمات کامپیوتری هستم گارانتی فلش های سیلیکون پاور خیلی خوبه بدون مشکل فلش رو تعویض می کنن فکر کنم شرکت داده پرداز متین باشه اسمش
سلام دوست عزیز ،
عضویتتون در شهر سخت افزار مبارک ! :give_rose:
لطفاً تجربه اتون را توی لینکی که توی صفحه اول هست ثبت کنید .
-
چیه؟؟؟؟/
ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععع
-
نقل قول:
چیه؟؟؟؟/
ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععع
چی چیه دوست عزیز ؟! :1. (27):
-
پاسخ: 10 شهریور ، روز گارانتی دیجیتال در ایران [فاز دوم طرح اندرحکایت گارانتی در ایران]
نقل قول:
گارانتی ها درایران یه خیاله
تا حالا یک گارانتی واقعی ندیدم
-
من قبلا کارت گرافیک gainward gtx 260 داشتم قبل از پایان گارانتی یکی از خازن های کارت گرافیک سوخت ولی شرکت هیچ گونه مسئولیتی قبول نمی کرد به این بهانه که گارانتی محصول درحال تمام شدن هست و آخر سرهم مجبور شدم 1 کارت گرافیک قویتر با گارنتی آواژنگ بخرم.
قبلا 1 مادربرد با گارانتی آواژنگ داشتم که بعد از اتمام گارانتی مشکل پیدا کرد و شرکت سریعا برام تعمیر کرد با هزینه کم و 1 فلش هم داشتم که 2 بار آواژنگ برام تعویض کرد.
-
-
آقا من خوشبختانه تا حالا هیچ قطعه ای برای گارانتی پیش نیومده بفرستم:yes:
-
نقل قول:
سلام
گارنتی شرکت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وجود نداره...
لطف می کنید اضافش کنید؟
من یه مودم TP-Link مدل TD-W8901G با همین گارانتی خریده بودم...
بعد از دو سال خراب شد (چراغاش ثابت نمی موند)...
مراجعه کردم به دفتر کریم خان...
برام تعویضش کردن...
ولی چون همون مدل رو نداشتن، 10 تومن ازم گرفتن و یه مدل بالاترش رو بهم دادن...
خدا خیرشون بده...
این اولین تجربه ی خوب و دلپذیر گارانتی تو زندگیم بود!
با سلام.
این گارانتی به لیست گارانتی ها اضافه شد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا تجربه خودتون رو ثبت کنید.
نقل قول:
گارانتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه مودم kingerboard ADSL 8500 داشتم که چراغ پاورش کم نور بود. قبول نکردند و گفتند ضربه خورد.
مودم اصلا ضربه نخورده بود اما از وقتی این مشکل پیش اومد که دو رشته سیم تلفن به هم اتصال پیدا کرد از یک نقطه دیگه.
مدت زمان گارانتیشون هم کمه نسبت به سایر گارانتی های دیگه.
این گارانتی هم به لیست اضافه شد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
===
دوستان گرامی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شکل و شمایل جدیدی به خودش گرفته و لیست شرکت ها هم کامل تر شده.
یک بار دیگه از همه شما تقاضا میکنیم در صورتی که تجربه ای از شرکت های گارانتی دارید (و قبلا اون رو ثبت نکردید) در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اون رو ثبت کنید.
+ اگه شرکتی هست که در لیست وجود نداره در همین تاپیک اعلام کنید (با لینک به وبسایت شرکت) تا به فهرست اضافه کنم.
سپاس :11():
-
بادرود:
احتراما از اين سايت كه اين امكان را فراهم نموده كه درباره گارانتي هاي ايران بحث بشه خيلي خوب وعالي مي باشداين خاطره من مربوط به سال 82 مي شود كه يك مادر بورد ايسوس با گارانتي الماس خاورميانه كه در ان موقع مثلا بهترين گارانتي و خدمات را مي داد اين مادر بورد از نسل جديد دي دي ار و دوبل بود كه من با سي پي يوي معمولي و تك رم راحت كار مي كرد ولي وقتي كه سي پي يو 2.4 و رم دوبل دي دي ار قرار دام سيستم روشن نمي شد بردم گارانتي يك مادر بورد ديگر دادند به اسم مادربورد سالم ونو اكبند ولي اين هم خراب بود و اسلات هاي پي سي اي ان كار نمي كرد وبراي بار دوم رفيقم اين مادر بورد را برده وجهت گارنتي تحويل داده وبعد در زمان تحويل, مادربورد اول خودم را تحويل دادند كه اين يك نمونه كوچك از مشكلات گارانتي درايران مي باشد در مورد رم وفلش بايد بكم كه اين ها را همين طور گرفته مال من را به شما واز شما را به من تحويل مي دهند اين نمونه بارز دزدي وكلاه برداري در ايران مي باشد.
باسپاس
-
نقل قول:
بادرود:
احتراما از اين سايت كه اين امكان را فراهم نموده كه درباره گارانتي هاي ايران بحث بشه خيلي خوب وعالي مي باشداين خاطره من مربوط به سال 82 مي شود كه يك مادر بورد ايسوس با گارانتي الماس خاورميانه كه در ان موقع مثلا بهترين گارانتي و خدمات را مي داد اين مادر بورد از نسل جديد دي دي ار و دوبل بود كه من با سي پي يوي معمولي و تك رم راحت كار مي كرد ولي وقتي كه سي پي يو 2.4 و رم دوبل دي دي ار قرار دام سيستم روشن نمي شد بردم گارانتي يك مادر بورد ديگر دادند به اسم مادربورد سالم ونو اكبند ولي اين هم خراب بود و اسلات هاي پي سي اي ان كار نمي كرد وبراي بار دوم رفيقم اين مادر بورد را برده وجهت گارنتي تحويل داده وبعد در زمان تحويل, مادربورد اول خودم را تحويل دادند كه اين يك نمونه كوچك از مشكلات گارانتي درايران مي باشد در مورد رم وفلش بايد بكم كه اين ها را همين طور گرفته مال من را به شما واز شما را به من تحويل مي دهند اين نمونه بارز دزدي وكلاه برداري در ايران مي باشد.
باسپاس
سلام دوست عزیز
به شهر سختافزار خوش اومدید.
حتماً تجربهتون رو دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (که مربوط به گارانتی ویستا یا همون الماس خاورمیانه میشه) ثبت کنید تا بقیه هم از تجربه شما آگاه بشن.
سپاس
-
گارانتی الماس ایران هم اضافه شد:
وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
-
سازگار ارقام = بدترین شرکت گارانتی در ایران..
دزد + کلاهبردار + ... + ...........
-
نقل قول:
سلام
سازگار بخش گارانتی خوب و پاسخگوئی دارد
ممکنه دلیل یا تجربه خودتون را در میان بگذارید
-
نقل قول:
تجربیاتتون را فقط و فقط در دیتابیس گارانتی ها در سایت اصلی مطرح کنید. :give_rose:
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
-
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
-
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
نقل قول:
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
سلام دوست گرامی؛
به زودی این شرکت هم به لیست اضافه خواهد شد.
سپاس
-
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گارانتی لایفسرویس به دیتابیس اضافه شد و صفحه اختصاصی این شرکت نیز به روی سایت رفت.
لطفاً تجربهای که داشتید رو ثبت کنید.
سپاس :1. (23)::11():
-
دوستان معذرت میخوام شاید سوالم به تاپیک مربوط نباشه ، اما امیدوارم بتونید کمکم کنید .
گارانتی پروتک (PROTECH) ( رم های کورسیر رو ازشون دارم ) از بین رفته ؟ چون من نتونستم پیداش کنم . نمیدونم اصلا وجود خارجی داشتن یا خیر ، اگر کسی اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه ممنون میشم کمکم کنه . باز هم عذر میخوام اگر در تاپیک نامربوطی سوال کردم . ممنون
-
ویستا بخشم خیلی نامردن ! هاردم خراب شد الکی گفتن یه خش خیلی ریز روش افتاده بود عوضش نکردن
-
نقل قول:
ویستا بخشم خیلی نامردن ! هاردم خراب شد الکی گفتن یه خش خیلی ریز روش افتاده بود عوضش نکردن
باید تو دیتابیس سایت ثبت کنید تجربتون رو .
-
نقل قول:
باید تو دیتابیس سایت ثبت کنید تجربتون رو .
چرا عقیق ثبت نشده ؟
-
M A H R A D@
مشکلی نیست . اضافه میشه هم عقیق
-
دوستان اگه امکان داره گارانتی ماتریس هم اضافه کنید
با تشکر
--------------
عذر میخوام توی لیست بود ندیده بودم
-
نقل قول:
دوستان اگه امکان داره گارانتی ماتریس هم اضافه کنید
با تشکر
ماتریکس موجوه تو لیست
-
بزودی این گارانتی هم به لیست اضافه میشه.
با سپاس از شما :11():
-
گارانتی عقیق رایانه هم به دیتابیس گارانتیها اضافه شد:
لطفاً تجربیات خودتون رو ثبت کنید.
سپاس
-
داداش این شرکت عصر شتاب جهان
ثبت کنید ؟ گارنتیش خوبه ؟
-
نقل قول:
داداش این شرکت عصر شتاب جهان
ثبت کنید ؟ گارنتیش خوبه ؟
این شرکت چه محصولاتی رو وارد میکند ؟
-
نقل قول:
گارت inno 3d ! فروشندش میکفت
-
نقل قول:
گارت inno 3d ! فروشندش میکفت
لطفاً آدرس وبسایت این شرکت رو اینجا بذارید تا بررسی بشه.
سپاس
-
نقل قول:
کارت گرافیک های inno 3d و his . به علاوه سری کامل کارت های pny از tesla k 40 تا 750ti . سری KNP کارت های EVGA . لپ تاپ های گیمینگ Digital Storm ، Maingear و Origin . کیس و کولرهای ترمال تک و سیلوراستون . مادربوردهای رده بالای ایسوس و ایزراک مثل سری E-WS یا extreme . کارت های ویرایش محدود محدود مثل devil و ARES . درایور بلوری ال جی . Asus ROG Front Base Gaming Panel و چیزهای دیگر
-
نقل قول:
کارت گرافیک های inno 3d و his . به علاوه سری کامل کارت های pny از tesla k 40 تا 750ti . سری KNP کارت های EVGA . لپ تاپ های گیمینگ Digital Storm ، Maingear و Origin . کیس و کولرهای ترمال تک و سیلوراستون . مادربوردهای رده بالای ایسوس و ایزراک مثل سری E-WS یا extreme . کارت های ویرایش محدود محدود مثل devil و ARES . درایور بلوری ال جی . Asus ROG Front Base Gaming Panel و چیزهای دیگر
خوب سایتش رو لطف کنید .
-
سایت فروشگاهشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است و سایت شرکت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است اگر اشتباه نکنم.
-
من تو سایت شرکتشون محصولاتشون رو نمیبینم .
-
نقل قول:
توی سایت فروشگاهشون ببینید/
بنا به توضیحات شما . مهراد جان تصمیم میگیرند .
-
توی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، اطلاعات لازم وجود نداره و از نظر ما این شرکت فاقد شرایط حضور در دیتابیس ماست.
سپاس :1. (23)::11():
-
شرکتی که سال تاسیسش 1389 باشه ولی 8 سال سابقه کار داشته باشه احتمالا شبانه روزی کار میکرده و هر روز را دو روز حساب کرده :lol:
نقل قول:
شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان در سال 1389 به منظور فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات تاسیس گردید و راه پر فراز و نشیب رشد و پیشرفت در این عرصه را به منظور کسب تجربه و خدمت به پیشرفت تکنولوژی در کشور با همراهی مدیران و متخصصین علوم فناوری اطلاعات و ارتباطات پیموده است.
نقل قول:
بیش از 8 سال سابقه کار در زمینه تحلیل، طراحی، توسعه و پشتیبانی برنامه مبتنی بر وب، ویندوز و موبایل
-
گارانتیه پایتخت پیداشد!!!
من حدود 1سال پیش از یه جا مادربوردگیگابایت سوکتamd3+ خریدم وبعداز2ماه خراب شد ومشکل تمام پردازنده هایه fx بررویه مادربوردبود مشکل داشتن با رم وصداهایه عجیب که چندتا پردازنده fx نصب کردم بازمشکل باتمامی رم هایی که تست کردم داشت بررویه بورد ولی روبورد دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن کلا مادربورد باپردازنده هاورم هامشکل داشت که بردم فروشنده گفتم مشکل داره که به لیبل مادربوردنگاه کرد وگفت گارانتیش پایتخته ادرس تقاطع میردامادرو داد ورفتم اونجا ویه طبقه تجاری داشتن مشکلو گفتم رفتن تویه اتاق گفت تست میکنیم بهت میگیم بعداز 30دقیقه گفت مشکلی نداره قطعات شمامشکل دارن بهشون گفتم تست کردم باچندین قطعه ولی گوششون به حرف نرفت وگفتن شماالکی داری اعتبار ماروخدشه دارمیکنی الکی هم لیبلوکندن وکدشو ثبت کردن گفتن دیگه سوخت گارانتی وهرچی گفتم اخه مشکل داره قطعه رودادن دستم ومنو این داختن بیرون درضمن چندین قطعه محصولات گیگابایت رو دیدم دارن توبازارمیفروشن