-
کمک برای خرید مادر برد و ارتقای سیستم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم .من تازه عضو این سایت شدم می خواستم از راهنمایی های شما استفاده کنم ممنون می شم .
من می خوام بعد از سه سال سیستمم رو ارتقا بدم البته سیستم فعلی من سیستم بدی نیست ولی دیگه کم کم داره از رده خارج می شه چون agp خور هستش و دیگه بازیهای روز رو نمی شه راحت بازی کرد حالا من می خوام تا سقف حداکثر 600.000 تومن خرج کنم و 90 درصد کارم بازی هستش.با پرس و جو های زیاد یه چیزایی فهمیدم و یه سیستم ردیف کردم حالا می خواستم بدونم نظر شما چیه؟ بهترین سیستم تا سقف 600.000 برای بازی چیه؟ نام مارکها و نام شرکتها را همراه با قیمت بنویسید
این سیستم پیشنهادی من هستش البته هنوز تصمیم نگرفتم:
main:asus p5k epu or asus p5q
cpu:q6600 or e7200
vga:8600 /1 gig
ram:2*1gig
hard:250 gig
power:green 530 w
منتظر سیستم پیشنهادی شما و نظر تون در باره ی سیستم پیشنهادی خودم هستم
با تشکر محمد:merci:
-
پاسخ: کمک برای خرید مادر برد و ارتقای سیستم
cpu e8400
main biostar tpower p45
vga 4850 ati
hard 320 samsung
power green 530
-
سلام :
با اجازه اساتید ...
من به شخصه مین گیگا و گرافیک ایکس اف ایکس رو پیشنهاد می دم ...
اون گرافیکی هم که داری می خری حتما DDR3 باشه ...
رم هم بهیچ عنوان ژل و کینگستون نگیر .
-
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم .من تازه عضو این سایت شدم می خواستم از راهنمایی های شما استفاده کنم ممنون می شم .
من می خوام بعد از سه سال سیستمم رو ارتقا بدم البته سیستم فعلی من سیستم بدی نیست ولی دیگه کم کم داره از رده خارج می شه چون agp خور هستش و دیگه بازیهای روز رو نمی شه راحت بازی کرد حالا من می خوام تا سقف حداکثر 600.000 تومن خرج کنم و 90 درصد کارم بازی هستش.با پرس و جو های زیاد یه چیزایی فهمیدم و یه سیستم ردیف کردم حالا می خواستم بدونم نظر شما چیه؟ بهترین سیستم تا سقف 600.000 برای بازی چیه؟ نام مارکها و نام شرکتها را همراه با قیمت بنویسید
این سیستم پیشنهادی من هستش البته هنوز تصمیم نگرفتم:
main:asus p5k epu or asus p5q
cpu:q6600 or e7200
vga:8600 /1 gig
ram:2*1gig
hard:250 gig
power:green 530 w
منتظر سیستم پیشنهادی شما و نظر تون در باره ی سیستم پیشنهادی خودم هستم
با تشکر محمد:merci:
ببین دوست عزیز وقت برای قیمت در آوردن ندارم فقط دو نکته رو خدمتت عرض کنم...
1-شمایی که کارت گیم هست به CPU های 200 هزار تومنی احتیاج نداری...یک 70 هزار تومنی مثل E2200 برای شما کافیه...بهتره تمرکز پولتو روی RAM و VGA و به نظر من از همه مهم تر مادربرد بذاری...
2-دنبال این HeatSinkها و VGA هایی که 50% قیمتشون واسه همین هیت سینکشونه نرو...دمای 70درجه با 40درجه خیلی رو کارایی سیستم شما تاثیر داشته باشه 5 درصده....ولی با پول همون هیت سینک میتونی گرافیکی بخری که کاراییش 20% بیشتر باشه...
موفق باشی.:11():
-
در ضمن در انتخاب برندها هم دقت کن!:cool:
-
سلام.ممنون از نظرتون.درباره ی سی پی یو بگم که من می خوام چیزی بگیرم که منو تا 4سال ساپرت کنه چون گرافیک و رم رو می شه عوض کرد .
منتظر نظرات خوب شما هستم.اگه می شه مشخصات مادر برد و گرافیک پیشنهادی خودتون رو بگید مثلا مادر برد pci چنده یا بیت این کارت گرافیک چنده و ...
-
نقل قول:
سلام.ممنون از نظرتون.درباره ی سی پی یو بگم که من می خوام چیزی بگیرم که منو تا 4سال ساپرت کنه چون گرافیک و رم رو می شه عوض کرد .
منتظر نظرات خوب شما هستم.اگه می شه مشخصات مادر برد و گرافیک پیشنهادی خودتون رو بگید مثلا مادر برد pci چنده یا بیت این کارت گرافیک چنده و ...
شمارو نمیدونم ولی برای من راحت ترین قطعه برای فروش و ارتقا CPU بوده...
شما اگه الان 8600GT بخری تا 6 ماه دیگه که بخوای ارتقا بدی مشکل میتونی آبش کنی...به همین دلیل من زیر 9600GT توصیه نمی کنم...البته HD3800 و HD4800 از ATI هم هست!
در ضمن یک Game با VGA 9600GT و CPU E2200 بهتر اجرا میشه تا با VGA 8600GT و CPU C2D E8500!!!
-
سلام .ممنون از نظرتون.پس با توجه به گفته های شما من می تونم با یس پی یو e7200 و گرافیک 9600 gso بازی crysis رو در حالت very high بازی کنم؟ایا در اینده اگر بازیهایی با گرافیک 512 در اومد با مشکل مواجه نمی شم؟به نظر شما برای بازی کدوم سی پی یو بهتره: e7200 یا e8400 ?
می شه مشخصات گرافیک 9600gt رو بگید؟
ببخشید از اینکه اینقدر سوال کردم اخه می خوام ایندفه یه سیستم عالی تا 4 یا 5 سال ببندم چون من یه بار سال قبل سیستمم رو ارتقا دادم ولی با کسی مشورت نکرده بودم و الان پشیمون شدم و نمی خوام اشتباه سال قبل تکرار بشه به هر حال sorry
منتظر نظرات خوب شما هستم
-
نقل قول:
سلام .ممنون از نظرتون.پس با توجه به گفته های شما من می تونم با یس پی یو e7200 و گرافیک 9600 gso بازی crysis رو در حالت very high بازی کنم؟ایا در اینده اگر بازیهایی با گرافیک 512 در اومد با مشکل مواجه نمی شم؟به نظر شما برای بازی کدوم سی پی یو بهتره: e7200 یا e8400 ?
می شه مشخصات گرافیک 9600gt رو بگید؟
ببخشید از اینکه اینقدر سوال کردم اخه می خوام ایندفه یه سیستم عالی تا 4 یا 5 سال ببندم چون من یه بار سال قبل سیستمم رو ارتقا دادم ولی با کسی مشورت نکرده بودم و الان پشیمون شدم و نمی خوام اشتباه سال قبل تکرار بشه به هر حال sorry
منتظر نظرات خوب شما هستم
9600GT گرافیک خوبیه و تا یک سال هر گیمی رو اجرا میکنه...و من قول 50fps در کرایسیس رو بهت میدم...البته ATI HD4850 خیلی سرتره و تقریبا در یک Range قیمت هم هستند که انتخاب بین nVIDIA و ATI بسته به نظر خودت داره!
مشخصاتشون رو هم میتونی در این 2 لینک ببینی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد CPU هم مثلمه E8400 از E7200 بهتره ولی باید حساب جیبت رو هم بکنی...اگه میتونی 50 تومن بیشتر هزینه کنی من همون E8400 رو توصیه میکنم.:cool:
-
با سلام و خسته نباشید .خیلی ممنون پس سی پی یو شد e7200 و گرافیک هم 9600 gt
شاید دوباره مزاحمتون بشم:1. (5):
-
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید .خیلی ممنون پس سی پی یو شد e7200 و گرافیک هم 9600 gt
شاید دوباره مزاحمتون بشم:1. (5):
دوست عزیز اگر هنوز اقدام به خرید نکردی 4850 یا 8800 gts 512 بهتر از 9600 gt هستند
-
موافقم ..... 4850 رو امروز شنيدم 225 تومن هم ميدادند !!!!! با توجه به تواناييش مفته !!!!!!
-
سلام دوستان
خواهش می کنم که سریعاً پاسخ بدید،من تازه این جارو پیدا کردم می خوام سیستمم رو ارتقا بدم چون رم کم آوردم
سیستمم رو تقریباً 3 سال پیش جمع کردم با این مشخصات:
cpu intel 3GHZ full
motherboard giga:915PL-g
ram:512mb ace plus
VGA:giga 6200 gforce turbo cash(pci)
الآنکم واس کارام فقط رم کم میارم و مجبورم داره می کنه که سیستم رو ارتقا بدم چون می کن که ارزش نداره رم DDR1بگیرم به خاطر همین اقدام کردم بگیرم که تا اومدم مین گیگا بگیرم دیدم همه می گن asus...حالا می خوام دوستان کمک کنند که مین و رم و سی پی یو چی بگیرم...مخصوصاً مین که از همه مجهول تر تو ذهن خودم سی پی یو 5000 ای ام دی هستش و مین asus m2n xe
...
حالا دوستان هر کسی می تونه خیلی زود همین امشب ترجیحاً خبر بده که چیا بگیرم...ممنون می شم...گرافیکم رو هم گفتن مشکل نداره و می شه استفاده کرد...مین هم تا 90 تومن باشه حالا اگر دوستان نظری غیر از asus دارن و می گن که خوب نیستش هم حتاً بگن که تو این بازر مکاره سرمون کلاه نره...
ممنون...منتظر نظر دوستان هستم اگه خصوصی هم باشه بهتره که یه رایت ببینم وگرنه بازم کمال تشکر رو از همه ی دوستانی که پاشسخ می دن دارم
-
سلام
اولا عزیز شما بگو چقدر میخوای خرج کنی و بعد به نظرم خرج کردن بیشتر از 90 بهتره چرا چون شما میخواین در بدترین شرایط از سیستم 2 سال استفاده کنید پس خرج هم که بکنید بد نیست
امری بود در خدمتم
:yes:
-
نقل قول:
سلام
اولا عزیز شما بگو چقدر میخوای خرج کنی و بعد به نظرم خرج کردن بیشتر از 90 بهتره چرا چون شما میخواین در بدترین شرایط از سیستم 2 سال استفاده کنید پس خرج هم که بکنید بد نیست
امری بود در خدمتم
مین و سی پی یو(همون 5000)و رم و پاور روی هم 220 بیشتر نشه دیگه...!بقیش رو هم دارم خوب لازمم نیست...شدنیه اصلاً؟؟؟آخه من استفادمم کاریه زیاد نیاز آن چناینی که فکر کنی به گرافیک و اینا ندارم فقط گیر رمم که کارک رو سریع تر انجام بده وا الا از سی پی یوم راضی بودم...
مرسی از این که پی گیری کردین:give_rose:
-
نقل قول:
مین و سی پی یو(همون 5000)و رم و پاور روی هم 220 بیشتر نشه دیگه...!بقیش رو هم دارم خوب لازمم نیست...شدنیه اصلاً؟؟؟آخه من استفادمم کاریه زیاد نیاز آن چناینی که فکر کنی به گرافیک و اینا ندارم فقط گیر رمم که کارک رو سریع تر انجام بده وا الا از سی پی یوم راضی بودم...
مرسی از این که پی گیری کردین:give_rose:
دوست عزیز به نظرم شما همون رم DDR1 بگیرید بهتره دلیلش هم اینه یک مادربرد عادی + یک سی پی یو میشه حدودا 140 پاور میشه 30 ، رم میشه 40 بعدش یک گرافیک عادی هم میشه 45
این قیمت توی پایینترین حالت ممکن اگر به 300 برسونی میشه یک کاری کرد
بعدش بگو کجا زندگی میکنی
یا علی :great:
-
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم شما همون رم DDR1 بگیرید بهتره دلیلش هم اینه یک مادربرد عادی + یک سی پی یو میشه حدودا 140 پاور میشه 30 ، رم میشه 40 بعدش یک گرافیک عادی هم میشه 45
این قیمت توی پایینترین حالت ممکن اگر به 300 برسونی میشه یک کاری کرد
بعدش بگو کجا زندگی میکنی
یا علی :great:
خوب اینایی که گفتین تقریباً درست دیگه من که گرافیک نمی خوام،همونی شد که من می خوام...یه سی پی یو 5000 که 65 تومن بیشتر نیست می مونه رم که به قول شما 40 تومن و مادربرد کی من نمی دونم چی بگیرم...بقیش رو که دارم...!!!!!!!گرافیک رو هم دارم توجه کرده باشین همون 220 اینا می شه...!مادر بردیکه با سی پی یو 5000 کار بکنه مگه وجود ندار در حد 90 تومن؟؟؟؟:1. (27):
راستی من تو کرج زنده ام!!!!
-
نقل قول:
خوب اینایی که گفتین تقریباً درست دیگه من که گرافیک نمی خوام،همونی شد که من می خوام...یه سی پی یو 5000 که 65 تومن بیشتر نیست می مونه رم که به قول شما 40 تومن و مادربرد کی من نمی دونم چی بگیرم...بقیش رو که دارم...!!!!!!!گرافیک رو هم دارم توجه کرده باشین همون 220 اینا می شه...!مادر بردیکه با سی پی یو 5000 کار بکنه مگه وجود ندار در حد 90 تومن؟؟؟؟:1. (27):
راستی من تو کرج زنده ام!!!!
گرافیک شما AGP هست و قابل نصب روی مادربرد های جدید رو نداره البته اگر کارتتون PCI Experes باشه امکانش هست
-
دوست عزیز شما با این بودجه که داری و می خوای vga رو عوض نکنی این طور که باید طبق معمول باشه vga شما agp 8x هست و شما نیاز به مادربوردی دارین که agp 8x باشه و ddr2 ساپورت باشه راستش رو بخوای این برد ها 800 Real بت ساپورت نمی کنن و نمی ارزه می تونی برند های تخیلی گیر بیاری اما نمی صرفه شما اگعه تا 220 بودجه داری m2n-x از asus و 5000+ am2 به صرفه هست رم هم اگعه بتونی 2*512 پاتریوت گیر بیاری با باس 800 می ارزه یا حتا 2*1 دنبال گینگ استون نگرد که ............
vga هم می تونی 7200 ور داری یا اگه نمی خوای vga بگیری یه مین که یه گرافیک onboard داشته باشه مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امید وارم موفق باشی خبر بده بگو چه کردی
-
[quote=Destiny;101639]گرافیک شما AGP هست و قابل نصب روی مادربرد های جدید رو نداره البته اگر کارتتون PCI Experes باشه امکانش هست
:yes:[/q
من 3 سال پیش که گرفتم فکر کنم یه ماه بعد از سیستم من نسل سیستم ها همش عوض شد و نمی دونم بحث ddr2 و لینا پیش اومد اون موقع سعی کردم که سیستم خوب جمع کنم شاید تنها شانسی که آوردم همین بود که نمی دونم چه جوری گرافیکم pci express درومده...مدلشم اینه تو خود پی سی مم می زنه و همه جا نوشته:
6200 geforce turbo cash pci express که رفتم یه وغازه ای گفتم که 3 سال پیش بستم حرف شما رو زد اون موقع ندیده بودم که pci اما گفتم توربو کش گفتش حتماً pci و اومدم دیدم آره دیگه هست...
حالا قربان با این تفاسیر من مادربورد و رم چه مارک و مدل هایی بگیرم؟؟؟پاور که ظاهراً دیگه همون گرین ؟؟؟بعدش همه ی دوستام می گفتن که ای ام دی بگر الآن یه گشتی زدم تو سایت دیدم اکثریت دوستان موافق اینتل ان؟؟؟چرا؟؟؟اصلاً آیا این طوز است؟؟؟مادر بوردی که گفتم واس ای ام دی منظورم بود حالا شما اگه پیشنهاد دیگه ای دارین هر دوتاش رو بگین ممنونت می شم...امشب من زحمت دادم...م:wink:رسی
-
من اینجوری سیستم رو جمع میکنم و خوب هم در میاد نسبت به سرعت الانت
CPU : iNTEL E2180
Mainboard :Asus P5QL PRO
Ram : Patriot 1GB Bus 800
Power : Green 430W Real
دست بالا قیمتش میشه 240 تا 250 ولی از هرکسی میخوای بپرس قطعات کانلا جدید هستن اللخصوص مادربرد
به نظرم 2180 بهتر از 5000 از AMD هست چون اولا ارزونتره دوما جدیدتره سوما اگر بعدها بخوای ارتقا بدی اینتل بهتره
اگر خواستی من میتونم همشو برات جور کنم و بگیرم
شمارمم اینه : 09194466808
امری بود در خدمتم
-
نقل قول:
دست بالا قیمتش میشه 240 تا 250 ولی از هرکسی میخوای بپرس قطعات کانلا جدید هستن اللخصوص مادربرد
به نظرم 2180 بهتر از 5000 از AMD هست چون اولا ارزونتره دوما جدیدتره سوما اگر بعدها بخوای ارتقا بدی اینتل بهتره
امری بود در خدمتم
الان 2180 گرون تر از 5000+ هست دوست عزیز ضمننا این دوستمون اگه بخواد dual-core بگیره X2 واقعی amd می ارزه بماند که الان اینتل فان ها خودشونو می کشن
-
نقل قول:
امری بود در خدمتم
مرسی آقا ایشالله لازم شد مزاحمت می شم حتماً...اینم لینک گرافیک کارت منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
عزیزم توی بحث اورکلاک کدوم قوی تر هست ؟
این دوتا لینک رو نگاه کن
در اینجا قیمتها یکی هستن آیا پک ای ام دی رو شما میتونید تلق و فن بخرید ؟
اینتل چی ؟
در ضمن من انتخاب AMD رو اصلا در حال حاضر صحیح نمیدونم چون مادربردی که انتخاب کردید بسیار قدیمی هست
در ضمن اگر ایشون میتونستن بیشتر خرج کنن یک 7200 میگرفتن دیگه 6000 هم گرد پاشو نمیگرفت
در کل انتخاب با خودتونه سیستمی که پیشنهاد دادم سیستم 2008 هست و AMD برای 1 یا 2 سال پیش :yes:
:1. (40):
-
نقل قول:
عزیزم توی بحث اورکلاک کدوم قوی تر هست ؟
این دوتا لینک رو نگاه کن
در اینجا قیمتها یکی هستن آیا پک ای ام دی رو شما میتونید تلق و فن بخرید ؟
اینتل چی ؟
در ضمن من انتخاب AMD رو اصلا در حال حاضر صحیح نمیدونم چون مادربردی که انتخاب کردید بسیار قدیمی هست
در ضمن اگر ایشون میتونستن بیشتر خرج کنن یک 7200 میگرفتن دیگه 6000 هم گرد پاشو نمیگرفت
در کل انتخاب با خودتونه سیستمی که پیشنهاد دادم سیستم 2008 هست و AMD برای 1 یا 2 سال پیش :yes:
:1. (40):
خوب من زیاد از اورکلاک سر در نمی یارم یعنی چی؟اما وقتی شما داری می گی یعنی درسته دیگه...اصولاً این دوست منم که توصیه کرده بود واس این بود که خودش سیستمش رو یه سال پیش بسته بود و اینا بود...ممنون زیاد بابت راهنماییهاتون:1. (40):
-
دوستان فاكتور اوركلاك رو براي همه مطرح نكنيد . اوركلاك فقط براي كساني مناسبه كه پايه سخت افزارش خوب باشه . اين كار تبعاتي به همراه دارد . الان هر كس ميخواد سيستم بگيره سريع اوركلاك مطرح ميشه . زير 100 تومن x2 هاي amd خيلي مناسب هستند مخصوصا با چيپهاي سري 7 amd .
-
زنگ بزن هیچ کدوم رو موجود نداره :دی
-
نقل قول:
خوب من زیاد از اورکلاک سر در نمی یارم یعنی چی؟اما وقتی شما داری می گی یعنی درسته دیگه...اصولاً این دوست منم که توصیه کرده بود واس این بود که خودش سیستمش رو یه سال پیش بسته بود و اینا بود...ممنون زیاد بابت راهنماییهاتون:1. (40):
من روی حرف آقا امید صحبتی نمی کنم اگر ایشون میگن بهتره حتما بهتره :give_rose:
درمورد موجود بودن قطعه شما نگران نباشید انقدر قطعه موجود هست که برای ایشون کم نیاد :wink:
آقا امید شما یک سیستم پیشنهاد بدید چون من زیاد روی مینهای چیپ سری 7 AMD کار نکردم
در مورد اورکلاک من در جواب G81 قضیه اورکلاک رو پیش کشیدم نه برای دوست عزیزمون
در کل هرچی خودش صلاخ دوسنت همونه
یا علی مدد :1. (40):
-
نقل قول:
من روی حرف آقا امید صحبتی نمی کنم اگر ایشون میگن بهتره حتما بهتره :give_rose:
درمورد موجود بودن قطعه شما نگران نباشید انقدر قطعه موجود هست که برای ایشون کم نیاد :wink:
آقا امید شما یک سیستم پیشنهاد بدید چون من زیاد روی مینهای چیپ سری 7 AMD کار نکردم
در مورد اورکلاک من در جواب G81 قضیه اورکلاک رو پیش کشیدم نه برای دوست عزیزمون
در کل هرچی خودش صلاخ دوسنت همونه
یا علی مدد :1. (40):
آقا ممنون بابت بحثی که راه انداخته شد...
من اورکلاک رو نفهمیدم چیه باید برم کمی بخونم تا بفهمم...اما اون مینی که شما پینهاد کردی واس اینتل معرکه بود وقتی نگاش کردم اما ظاهراً سی پی یو جالبی نبود...واس آدمی مثل من که هر از 10 سالی میاد یه نگاه می ندازه به سخت افزار معیار قیمت بود مثل آدمای دیگه که نمی فهمن دیگه!!!چیزی که مشخص سی پی یو 3 سال پیش من با سی پی یو 2180 اختلاف قیمت نداشت...نمی دونم بر این قضیه بذارم که کاراییشونم زیاد با هم فرق نداره ؟؟؟اگه این طور باشه و ای ام دی هم زیاد از لحاظ پردازش فرق نکنه خوب بی کمار نیستم پول بریزم بیرون همین سی پی یو رو نگه می دارم یه مین عوض می کنم که رمم و ارتقا بدم اما اگه تفاوت پردازشی سی پی یو 3000 من با 2180 و 5000 وجود داره خوب پس برم عوض کنم سی پی یو رو هم می ارزه...
من رو در این مورد هم راهنمایی کنید بسیار ممنونتون می شم....بعد 3 سال می خوام برم سیستم بگیرم گیج گیج شدم تو این بازار...
ممنون می شم زودتر راهنماییم کنید تا از این گیجی در بیام..اگر ای ام دی باشه پس لطفاً سیستم پیشنهادی رو هم بگید فعلاً که اینتل پیشنهاد شده ای ام دی هم بدین ممنون می شم...
:1. (26):
-
يك برد از ECS هست كه با چيپ 790 AMD هست . قيمتش هم مناسب هست
-
-
:whistle:سلام دوستان...از بحث دیروز چیزی غیر از گیج شدن عاید من نشد...قبلاً می گفتم ای ام دی بگیرم الآن واقعاً شک دارم...حالا قصد دارم یه ذره خودم با همین اطلاعات کم وارد بشم و شاید یه جورایی شلیقه ای بشه...دو تا پیشنهاد دارم که دوستان لطف کنن نظرشون رو بگن با دلیل که کدوم بهتره...با این پولی که من می خام خرج کنم که واس رو و سی پی یو و مادر برد و پاور در حد 220 230 تومن جمع شه...
1.
cpu: AM2 – ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+
M.B: ASUS - M2N-Plus SLI Vista Edition or ASUS - M2N-E
2.
CPU: Intel Dual-Core E2180 - 2.0GHz
M.B: ASUS - P5QL PRO
دوستان بین این دو سیستم مقایسه کنن و دلیل معقول هم بیارن...بحث قیمت نکنیم در این دو سیستم...اگر پشنهاد در همین رنج قیمت این د پیشنهاد دارین بگید ممنون می شم...خواهشاً بازم با دلیل...
فقط لطف کنید کمی زودتر...مرسی
-
یک سوالی که هست شما در آینده نزدیک ممکن هست بخواین سیستم را آپدیت کنید یا خیر؟! اگر نه که همون سیستم اول برای شما مناسب هست اما اگر بعد بخواین مثلا یه CPU قوی از اینتل بگیری سیستم دوم به درد شما میخوره
-
CPU : AMD 5200X2
Mainboard : GIGABYTE - MA78G-DS3H
Ram : Patriot Bus 800 1GB
-
نقل قول:
یک سوالی که هست شما در آینده نزدیک ممکن هست بخواین سیستم را آپدیت کنید یا خیر؟! اگر نه که همون سیستم اول برای شما مناسب هست اما اگر بعد بخواین مثلا یه CPU قوی از اینتل بگیری سیستم دوم به درد شما میخوره
نمی دونم شاید تصور اشیاهی که من دارم اما نمی دونم فکر می کنم که از مدل های سی پی یو های حال حاضر که تو بازار هست یعنی همین بازار روز،زیاد تفاوت بین سی پی یو ها حس نمی شه...کارای پردازشی سنگینی رو ماها معمولاً انجام نمی دیم من که الآن خودم می بینم مثلاً نرم افزارهای مهندسی که لستفاده می کنیم کاملاً کفاف می ده سی پی یو هاش و اکثراً مشکلات رم و گرافیک ایجاد می شه نه سی پی یو...البته می گم احتمال داره من اشتباه کنم باز...من ترجیح می دم سیستمم فقط جوری باهش که تا 3 4 سال دیگه حداقل جواب گوی نرم افزارهایی که 1.مایکروشافت مده 2.مهندسی ها باشه....
باز شما بهتر از من سر در می یاری ....
ممنون بابت راهنماییهاتون:1. (40):
-
براي كار مهندسي
cpu e7200
main dfi x38
ram 2gb transcend axe
hard 500 gb samsung f1
dvd/rw asus or lite-on
vga 4850 ati
power 580 watt green
case silent storm
-
نقل قول:
CPU : AMD 5200X2
Mainboard : GIGABYTE - MA78G-DS3H
Ram : Patriot Bus 800 1GB
یعنی ای سوز نه!گیگا!!!من خودم الآن گیگا دارم راضیم هستم اما این چن روزه همه گفتن گیگا خیلی خراب شده یه سال اخیر...!:1. (28):
-
بله عزیز دلیلش هم اینه اولا چیپ این مین برد 780 است و جزو مادربرد های جدید هست نه مثل ایسوزی که خودتون نام بردید بعلاوه قیمت همین کدل مادربرد ولی برند ایسوز حدودا 180 هست
یکی از نکاتی میخواستم اشاره کنم اینه که به نظر من اگر شما بتونید سی پی یو 8450 AMD رو بگیرید برد کردید
البته نظر شخصی من همون سیتمی که پیشنهاد دادم ولی با پردازنده 7200 اینتل :great:
-
چيپ هاي جديد amd واقعا عالي كار شده . تونستن از تمام پتانسيل پردازنده هاي amd استفاده كنند .
-
نقل قول:
چيپ هاي جديد amd واقعا عالي كار شده . تونستن از تمام پتانسيل پردازنده هاي amd استفاده كنند .
من الآن یه سر زدم به سایت اینتل!!!مدل سی پی یو من intel p4 630 به نظرتون تفاوت پردازش زیاد بین این مدل با اون 5200 ای ام دی یا 5000؟؟؟؟
یعنی خیلی تو کار تاثیر گذاره؟؟؟؟من الآن تو همه چ کمبود رم رو حس می کنم آیا سیپی یو هم انقدر محسوس خواهد بود اگه عوض شه یا نیازی نیست و فقط یه مین بگیرم و 3 4 گیگ رم کفاف می ده...؟