100% پردازنده AMD X2 5000 قويتر هست . از هر جهتي كه شما بگيد . مخصوصا تو MULTI TASKING
سري 630 ديگه تقريبا از دور خارج هستند . كلا CPU تك هسته اي توجيه اقتصادي نداره .
Printable View
100% پردازنده AMD X2 5000 قويتر هست . از هر جهتي كه شما بگيد . مخصوصا تو MULTI TASKING
سري 630 ديگه تقريبا از دور خارج هستند . كلا CPU تك هسته اي توجيه اقتصادي نداره .
نقل قول:
آقا شاید خنده دار بوده سؤالم اما اگه کسی می تونه پاسخ بده که می تونن همه بگن ممنون می شم...:1. (1):
نقل قول:مرسی آقا داشتم کلی خوشحال می شدما...همین الآن در مراجعت دوباره به سایت اینتل(خداییش هیچیش خوب نباشه از ای ام دی سایتش بهتره)فهمیدم که رم های دی دی آر 2 با باس پاینساپورت می کنه انگار همون دی دی آر1 دیگه...مجبوریم بریم همون ای ام دی بگیریم دیگه...اما چرا پس کلاک اسپید این 630 از مثلاً 2180 دو هسته ای اینتل بیشتره مگه این سینگل نیست و اون دوال کور؟؟؟؟ممنون می شم اینم جواب بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ممنون از دوستانی که این یکی دو روزه کمک کردن...پرونده مختومه شد...مرسی...!
:1. (40)::11()::1. (1)::love::great:
بعد از تغییر پردازنده تفاوت سرعت رو حس خواهید کرد
یک چیزی بگم و بعد برم شما سعی کن 5000 با ساختار 65 نانومتر بگیری چون ساختار بهتری نسبت به 90 نانو داره اگر هم دوست داشتی میتونی 8450 بگیری
اگر خواستی به آقا امید یا من بگو :yes:
:give_rose:
:great: به این توجه کن رمهای سری DDR داخل سوکت DDR2 نمیره :great:
متاسفانه همه چيز فركانس نيست . الان اينتل تو معماري core به حرف amd رسيد . بلكه معماري و دستورالعمل ها نحوه استفاده از كش و ... مهم هست . شما به چارت سايت tomshardware تو تست هاي مختلف دقت كنيد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من اصولاً با آدم هایی که رندن البته با بعضی هاشون حال می کنم....خوشم اومد که تیکه ی خیلی ضایعی انداختی...خوب خودم می دونم واللا تا 1000 سال دیگه هم سیستم عوض نمی کردم چون می دونم رم DDR1همه چیش نسبت به DDr2پایین تره خواستم که مینم رو عوض کنم واللا اکتفا می کردم به این که برم یه رو 1 گیگ DDR بگیرم بندازم و کارم راه بیفته بره...!!!خوب حالا بگذریم...نقل قول:
مگه تفاوت مین های گیگا با ای سوز چیه؟؟؟چون قیمتاشون خیلی اختلاف دارن؟؟؟
تفاوت زيادي ندارن . ولي ميشه خدمات نمايندگي گيگابايت كه آواژنگ هست رو بهتر دونست . چون مجهزترين شركت از لحاظ پشتيباني فني هستند .
راستی آقا من فکر کنم این سیستمی که پیشنهاد شد خیلی خوبه حالا اگه مین گیگا اوضاش خیته نرم بگیرم (من دلیل ش رو نفهمیدم که چرا انقدر اختلاف دارن ای سوز و گیگا؟؟؟؟؟)این سیستم فکر کنم با همه نظرات و بودجه ی من موافق بود:نقل قول:
cpu:5200amd
main:GIGABYTE - MA78G-DS3H
ram:patriot 1 gig bus 800
power:green 430 W yaa 380
من با دو روز صحبت با بچه های این جا و کمکشون و لطفشون و بودجم به این سیستم رسیدم...حالا اگه دوستان می گن چیز دیگه ای باشه یا مین رو ای سوز یردارم پیشنهاد بدن...تو این رنج قیمت...
بعد دوستان ریز قیمت و روز این قطعات رو کسی می دونه؟؟؟
آقا تشکرات ویژه ی من رو بپذیر بابت کمکتون که مارو نجات دادی...نقل قول:
موفق باشی همیشه...!:1. (40)::love:
اگر مشكلي بود با همراهم تماس بگير
شما بد برداشت کردید هدف من روشن سازی بود نه تیکه انداختن من قبلا با همچین مسله ای دست و پنجه نرم کردمنقل قول:
یکی از دلایل تفاوت قیمت این دو برند رو میتونم امکانات بیشتر ایسوز و تفاوت شکل ظاهری مین بورد است
امری بود میتونی با همراه منم تماس بگیری تا کمکت کنم :yes:
آقا اصلاً تیکه هم بنداز بذار روحیت شاد باشه...این حرفا چیه...نقل قول:
از لحاظ امکانات در اون حدی که من می خواستم فکر کنم گیگا هم جواب می داد اما معلومه که همه ی دوستان سر ای سوز اجماع دارن و برند برتر می دونن اما من خودم ای سوز رو تجربه ندارم اما گیگام مشکلی نداشته البته از لحاظ صدایی چرا..!چون واس نصب ویستا یه بار ادوایزورش به صدای گیگا ایراد گرفت...
مرسی آقا..:1. (40):
دوست عزیز این مشکل به خاطر قدیمی بودن کارت صدا و عدم مطابقت با استانارد های ویستا بوده اگر ASUS هم بود در اون رده حتما به کارت صداش گیر میدادنقل قول:
البته از لحاظ صدایی چرا..!چون واس نصب ویستا یه بار ادوایزورش به صدای گیگا ایراد گرفت...
ایسوز و گیگا از بزرگترین سازنده های مادربورد هستند کافیه شما نیاز های خوتونو بررسی کنید و با توجه به اون مادربوردتون رو انتخاب کنید در کیفیت ساختشون شک نداشته باشید
آقا یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره...باز من پام و از خونه گذاشتم بیرون به 3 تا از دوستام گفتم که می خوام سیستم ای ام دی جمع کنم با همون مشخصات سیستم جدید از 3 نفر بالاتفاق دو نفر گفتن نکن این کار رو اصلاً نمی ارزه و نمی دونم از این حرفا...یکیشون اینتل داشت می گفت من گرفتم پشیمونم اینتل داشتم بهتر بود...حتی گفتم مثلاً سی پی یو e2200یاe2180 در مقایسه با ای ام دی 5200 گفتش نه بازم اینتل بهتره و نمی دونم از این حرفا...ای ام دی فقط به درد بازی می خوره و واس کارات اینتل لازمت می شه و هر چندم که ضعیف تر باشه تازه می گفت که ای ام دی مثل اینتل نیست یعنی می گه 2.6gh واقعی نیست و اندازه 2.6 کار نمی کنه...!!!!!!!!!!
خلاصه من دیگه بریدم دوستان...یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره هر چی شد بندازم گردن اون الآن هر کی یه چیز می گه...!
به نظر شما دوستان من اگه الآن بیام مادریورد واس اینتل بگیرم و سی پی یو رو یه کم سبک تر بگیرم بهتر نیست(با این وضعی که می نالن از ای ام دی)(مثلاً ث2200)با مین p5ql pro یا همون ای ام دی که به توافق رسیدیم...؟؟؟؟؟؟
باور کنید من موندم که چرا این جوریه...من فقط امروز دیدم که دوستم گفت من از هر دو اینتل و ای ام دی استفاده کردم و به هیچ وجه ای ام دی نگیر...من اگر بیام الآن مثلاً 5200 رو بگیرم زودتر از دورخارج می شه سیستمم یا اینتلe2200... و اگر خارج شد کدوم بهتر می شه ارتقا داد...اصلاً اون موقع ارتقا دادنش فایده داره یا باید مثل الآنم کل سیستم رو بندازم دور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعاً گیج شدم واقعاً....
دوست عزیز بنده قبل از این هم از شما پرسیدم که بعدا میخواین سیستم رو ارتقاع بدید با خیر؟! شما هم گفتین که تا 3 4 سال دیگه خیر اگر واقعا همین طور باشه چه اینتل بگیرین چه AMD جفتش تا اون زمان از دور خارج شده هستند
و با نیازی که شما از کامپیوتر دارین زیاد فرق نمیکنه کدوم رو بگیرین
می دونم شما هم الآن شاکی می شی از دست من...می گم سی پی یو یی که منو تا 2 3 سال لنگ نذاره و مادربورد انتخابیمون واسش بعد از اون از دور خارج نشده باشه کدوم؟؟؟اصولاً فناوری کدوم یکی(اینتل یا ای ام دی)ضعیف تر؟؟؟اصلاً جایی وجودداره که پرفورمنس اینتل رو با ای ام دی مقایسه کرده باشه؟؟؟نقل قول:
در ضمن شاید من اینو بگم راحت تر بشه بحث کرد...کار من با نرم افزارهای مکانیک و بیشتر نیاز به پروسز و پردازش داره...و می خوام اگه بعد یه مدت سی پی یوش جواب نداد مادربوردی که الآن می گیرم بتونه سی پی یو قویتر رو برام ساپورت کنه....هم اینتل داده این نوع مادربورد رو حتی با بودجهی من هم ای ام دی..اما کدوم یکی تو کمتر آدم رو لنگ می کنه مهم...مثلاً الآن من برم ای ام دی 5200 بگیرم دو روز دیگه مجبور نمی شم عوضش کنم یا مثلا! اینتل 2200 رو؟؟؟ببخشید خیلی اذیتتون کردم...
بازار کتمپیوتر بازار یک دستی نیست اصولاً از بودجه ی کمش تا زیادش هم نظر یکسان وجو نداره من این جوری دیدم...
حالا با این حساب و ان خرفا...با بودجه ی 250 تومن یه مین و سی پی یو و پاور و رم چی مش ه گرفت...کار من رم زیادی هم علاو بر پردازش قوی می خواد!!!ممنون می شم...!:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
به نظر من الان یه مادربرد phenome ساپرت بگیر روش amd 6000 بذار سال دیگه 4 هسته ای ای ام دی 6 مگ کش که بدون شک از کل 4 هسته ای های اینتل قویتره بذار روش این بهترین کاره شاید خودمم همین کارو کردم
دوست عزیز شما چیپ X58 و درگاه 1333 رو از یاد نبریدنقل قول:
درمورد این دوستمون اگر به فکر یک سیستم هستی که دیر قدیمی بشه باید حداقل 400 خرج کنی :wink:
نقل قول:
من الآن یه نگاه کردم به یه چارت که بالاخره از رو تعصب عجیب ما ایرانی ها به اینتل و ای ام دی که واقعاً مسخرس به دور و رسمی به هر حال...دعوت می کنم دوستان اگه تا الآن ندیدین که حتماً دیدن یه نگه بندازین...من تقریباً امر بهم مسجل شد که اینتل حتی با فرکانس به ظاهر پایین تر از ای ام دی حالا طرفداراش بیشترن تو دنیا یا هر چیز دیگه که رنکینگش بالاتر و نمره ی بالاتری هم گرفته...
در مورد این 4 هسته ای های ای م دی که فرمودین اون جوری که من دیدم اینتل با کش 12 مگ و بالاتر هم سی پی یو زده که...!!!بعضی مین های حتی قیمت خوب(120 تا 150)هم اونارو ساپرت می کنن....من فکر می کنم این جوری بهتر باشه...فکر کنم به آمار جهانی نگاه کنیم بهتره چون تو یاران واقعاً نمی دونم چرا حتی تو همین سایت من دیدم دعواهای عجیب غریب شده بود سرش که هیچیم نداره واسمون...!!!
[برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مقایسه بین e2200و 5200+ بود که من پیشون بودم...!!!:merci:
فکر کنم شدنی باشه دیگه...نقل قول:
خود شما بودی اولین بار گفتی که من اینتل e2180رو بگیرم تو چارتی که من دیدم اختلافی خداییش با 5200 ای ام دی نداست فقط کمی کمتر بود الآن e2200 خوب اختلافش نسبتاً بیشتر به 5200 و من فکر می کنم در مورد مین اگه همون پیشنهاد شما رو بگیرم خیلی بهتره چون تکستریم هم ساپرت می کنه یعنی حتی اگه مشکل سی پی یو پیدا کردم هم می شه به خوبی ارتقا داد مین پیشنهادی شماP5QL PRO بود که فکر کنم خیلی خوبه...راستی مین مشابه این گیگا نداره؟؟؟اگه هست لطف کنید معرفی کنید ممنونتون می شم...
:1. (40):
Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه :great: من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن :yes:
قربون دستت...نقل قول:
تو سایت های ایرانی هم من قیمتی ازش ندیدم...احیاناً بیشتر از ای سوز نباشه دیگه؟....!منو جو گرفته شاید p5q رو بگیرم...(زیاد تفاوتی ندارن...نمی دونم شاید به کار من نمی یاد یا درست حالیم نشدش)
قیمت گیگا که اصولاً باید کمتر از ای سوز باشه دیگه؟؟؟:1. (40)::love::love::love::love::love::love:
اين بايوستاره برد خيلي عاليه . خيلي پر فروشه يكي از دوستانم تو بازار رضا ميگه هر وقت مياريم . سريع تموم ميكنيم مرجوعي هم نداره . tpower p45
احساس سرخوردگی کردم...این از p5q هم شاخ تر بود که...تو ایران نیومده بهتره چون دچار یاس فلسفی می شدم من...!!!در نوع خودش خیلی خوب بود...:1. (28)::whistle:نقل قول:
تو سایتای ایرانی چیزی ازش ندیدم...اگه لینکش دم دست می شه بفرستی واسم...من مارکش رو نمی شناسم..درست درمون هست؟؟؟؟گارانتی خوب داره؟؟؟:cool:نقل قول:
من گرافیک کارد 6200 pcie گیگا دارم با این اینتل 2200 و یکی از این مین ها و فعلاً دو گیگ رم پاور چقدری جواب گو هست...البته بعد مدتی گرافیکم رو ارتقا می دم؟؟؟380 بسه یا 430 یا بازم بالاتر...پاور فکر کنم از کل سیستم مهم تره،الآن پاورم خیلی صدا می ده فکر کنم همه زورش رو داره می زنه بیچاره...:cool::great:
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه...دیدمش،امکاناتش که تقریباً هموناس اما چه جوری باندازه ی اونا کارایی داره؟؟؟قیمتش چه جوریاس؟؟؟اسمش که فکر نکنم اصلاً قابل قیاس با گیگا و ای سوز باشه اما امکاماش خیلی خوب بود...:merci:
برادر بزرگش كه از اين قويتره ركورد داره fsb تو دنياست با 727 مگاهرتز . قيمتش حدود 150 هست . اون مدل قويترش رو بگيري 200 تومن . بايوستار بردهاش از نظر كيفي چيزي از گيگا و اسوس كم نداره . تو كشور ما بر اساس اسم خريد ميكنن . اونجا بر اساس كار و كيفيت چون اينقدر رقابت نزديكه كه برند به قول خودشون مسخره هست . مدل قويتر همين برد رو بگيري واقعا ازش لذت ميبري . بهت قول ميدم .
صدای پاور به دلیل وجود فن های 8 mm هستنقل قول:
اگه بعدا قسط ور داشتن گرافیک رو به بالا مثل 8800 Gt یا پایین تر یا بالا تر رو ور دارید پاور 535 از green
یا 400 از ocz پیشنهاد من هست
ضمننا پاور قلب سیستم هست یک پاور خوب می تونه از سوختن قطعات در هنگام نوسان برق جلوگیری کنه درسته کارش عملا به چشم نمیاد اما چیزی که مهمه اینه که در پشت تمتم قطعات شما هست موفق باشی
نقل قول:
از ای سوز ها هم پس گرون تر...!!!حیف که بودجه ی زیاد ندارم...واالا حتماً بهترش رو می گرفتم اما الآن قیمت مناسب واس من همون p5ql pro و خیلی دیگه ول خرجی کنم P5Q...
ممنون از راهماییت:love::1. (40):
نقل قول:
عملاً اون کسی که واسم سیستم جمع کرده بود گند زدش...تنها نکته ی + گرافیکم بود که از سه سال پیش منقرض نشده هنوز...حتی به پاور هم رحم نکرده بود اگه مثل آدم یه مین خوب داده بود الآن شاید مجبور نبودم اصلاً سیسم رو عوض کنم یه رم DDR2می نداختم کارمو راه می نداخت...
:merci::great:
نه دوست عزیز اصلا ساختار amd و اینتل فرق داره نوع کش اینها فرق داره بدون شک کش ای ام دی سریعتره در ضمن اون 4 هسته ای ها 6 مگ کش سطح 3 دارند که اگه سطح 2 و 1 هم بهش اضاف شه اصلا کمبودی نداره در برابر 12 مگ کش اینتل من اینو به شما قول میدم که اون 4 هسته ای ها از این 4 هسته های اینتل خیلی جلوتر خواهد رفت
آقا این گیگا کهP35 Ds3l عملاً دیگه داره عورش به پایان می رسه دیگه؟؟؟؟؟؟نمی شه اینو جای P5Ql pro گرفت؟؟؟؟نقل قول:
بعد اگه می تونی یه ذره من رو کمک کن در مورد تفاوت بین P5QL pro با P5Ql ...من زیاد در مورد این IEEE سر در نیاوردم اگه لطف کنی تفاوت این دو تا مادربورد برام بگی ممنونت می شم...در ضمن قیمت روز بازار این دو چنده؟؟؟من تو دو تا سایت دیم یکیش P5QL رو زده بود 185 تا و یکی هم زده 150 تا...که همون سایت 150 ایه قیمت مادربورد دیکه ای رو 15 تومن گرون تر از یه سایت دیگه زده....
ممنون می شم:1. (2)::great:
قیمت P5QL Pro حدودا 130 هست و قیمت P5Q حدودا 150 البته قیمت ها رو یکم بالا گفتم که جور دربیاد
من پیشنهادم اینه
برای مادربرد P5Q بهتر برای شما و برای پردازنده 2180 زیاد هم به حرف و حدیث های در رابطه با AMD توجه نکن آینده سخت افزار قابل پیش بینی نیست و اینکه اینتل برنده بشه یا AMD مشخص نیست ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که در حال حاضر اینتل قوی تر است
یک سوالی که این وسط هست اینه که شما حداکثر میتونید چقدر خرج کنید ( آخره آخرش رو بگو )
این سوال آخرمو جواب بده تا بقیش رو بگم :yes:
نهایتاً دیگه 260 270 جم شه...نقل قول:
یعنی می گی اگه بیام P5Q بگیرم با 2180 بهتر از اینه که pro رو بگیرم با 2200...البته معقولم هست....این جوری مین تا ابد جواب می ده !!!!!!!!!!:lol:تفاوت بین 2180 با 2200 هم زیاد نیست هر چند قیمتشون 10 15 اختلاف دارن ظاهراً...مرسی عزیز از کمکات...منتظر تفاوت های این دو هستم...فکر کنم این جوریم بهتر باشه همین اینتل می گیرم گور بابای آینده!!!فعلاً که اینتل معقول تره...!
شما به سایت اصلی سر بزنید و بخونید خودتون تفاوت ها رو میفهمید
از من گفتن بود یه جا بهتون گفتم مانیتور lg نگیرین گوش نکردین آخرشم پشیمون شدین حالا میل شماست شما هم گوش نده از من گفتن بود که ای ام دی با صرفه تره و سال دیگه بدون شک از اینتل خیلی جلوتره چون مجبوره تکنولوژی شو بهبود بده مطمین باشید