پاسخ: مشاوره خرید چند قطعه
نقل قول:
سلام
من قصد دارم یه سیستم ببندم
قطعات زیاد هست برای من کیفیت مهمه نه کمیت
Asus z97 delux socket 1150 ddr3
Asus Rog strix 1050ti o4g
این دوقطعه چه طور هستن باهم
و اگر امکان داره یه cpu بدون igp معرفی کنید که با ۱۰۵۰ti o4g ست باشه و گلوگاه نداشته باشه
:)سپاس
سلام
برای این مادربرد بهترین پردازنده 4770 باید بگیرید .همه پردازنده های این سری دارای گرافیک تو کار هستند .
فقط قیمت 4770 i7 یا i5 4670 را چک کنید ببنید ارزش خرید دارند یا نه . لازم به ذکر هست این پردازنده ها به صورت نو در بازار موجود نیستند .
به نظر بنده اگه آدم اخرین ورژن نسل قبل رو بگیره بهتره تا ورژن های اولیه نسل جدید. البته با وجود محدودیت پولی عرض میکنم. اگه پول باشه که نسل جدید اولویت هست. به عنوان مثال مادربورد z370 و گرافیک 20xx یا 10xx اگه پول باشه اگه هم نه z97 delux و gtx 9xx
خواستم بدونم شما چقدر با این موضوع موافقید؟
بعد ببخشید اینجا این سوال رو میپرسم ولی امکانی توی فروم هست که اگه کسی پاسخ به سوالم داد من از طریق ایمیل یا پیامک مطلع بشم؟ من که هر چه گشتم ندیدم.
نقل قول:
به نظر بنده اگه آدم اخرین ورژن نسل قبل رو بگیره بهتره تا ورژن های اولیه نسل جدید. البته با وجود محدودیت پولی عرض میکنم. اگه پول باشه که نسل جدید اولویت هست. به عنوان مثال مادربورد z370 و گرافیک 20xx یا 10xx اگه پول باشه اگه هم نه z97 delux و gtx 9xx
این وسط قیمت مهمه . ابتدا قیمت پردازنده 4770 را در بیارید . ببینید چه قیمتی تعیین کردن . اگر خیلی بالا بود شاید یه i31 9100f و یک برد h310 انتخاب بهتری باشد .
نقل قول:
این وسط قیمت مهمه . ابتدا قیمت پردازنده 4770 را در بیارید . ببینید چه قیمتی تعیین کردن . اگر خیلی بالا بود شاید یه i31 9100f و یک برد h310 انتخاب بهتری باشد .
قیمت 4790k 5300, 4790 3200 نو اک همین الان. خوبه یا نه؟
راستی بهترین پردازنده 4790k نیست؟
نقل قول:
سلام
همونطور که آقا امید گفتن ، قیمت ، مهمترین عامل برای تعیین قطعات هست .
برای گیم که پردازنده الویت اول نیست ، قطعا خرید نسل جدید هم از لحاظ ارتقاء و هم از لحاظ مصرف بهتر هه .
پردازنده ی i3 9100f از پردازنده ی i7 4770 در خیلی از بازی های روز ، اندکی بهتر عمل میکنه (ممکنه هم در خیلی از بازی های روز اندکی ضعیف تر عمل کنه) اما بصورت میانگین ، اندکی بهتر عمل میکنه . بجای 4770 ، میشه پردازنده ی 9400f گرفت که از 4790K هم بهتر در بازی ها عمل میکنه اما تفاوت چندانی ندارند .
اگه بازی مد نظرتونه ، الویت تون را با کارت گرافیک بذارید و اگه بودجه تون محدوده ، پردازنده ی i3 9100f بگیرید .
نقل قول:
اگه بازی مد نظرتونه ، الویت تون را با کارت گرافیک بذارید و اگه بودجه تون محدوده ، پردازنده ی i3 9100f بگیرید .
والا گیم میخوام 60 fhd رو راحت بکشه بدون افت فریم و بازی های سنگین هم بازی نمیکنم(اینا معمولا coh,cod,dark souls ii, mortal comabt, ...) ولی دلم میخواد تو رنج خودش بهترین باشه کیسم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
بعد ببخشید اینجا این سوال رو میپرسم ولی امکانی توی فروم هست که اگه کسی پاسخ به سوالم داد من از طریق ایمیل یا پیامک مطلع بشم؟ من که هر چه گشتم ندیدم.
لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
والا گیم میخوام 60 fhd رو راحت بکشه بدون افت فریم و بازی های سنگین هم بازی نمیکنم(اینا معمولا coh,cod,dark souls ii, mortal comabt, ...) ولی دلم میخواد تو رنج خودش بهترین باشه کیسم.
لطفا راهنمایی کنید.
بله .
نه تنها برای این بازی ها ، بلکه برای اغلب قریب به اتفاق بازی های روز ، پردازنده ی i3 9100f کافی هه (ضمن اینکه با قیمت اش ، بالاترین ارزش خرید پردازنده ها در گیم را داره) .
افت فریم و اینها بصورت مستقیم به کارت گرافیک وابسته هست (اگه پردازنده ی 4 هسته ای مثل i3 9100f داشته باشین) .
در کل گفتم که ، الویتِ اول تون را برای خرید کارت گرافیک قدرتمند بذارید . پردازنده ی i3 9100f برای کارتون کافی هه . همچنین رم 16 گیگ تهیه کنید (اگه بودجه ی کمتر دارین ، 12 گیگ تهیه کنین . اگه باز کمتر دارین که زیر 8 گیگ دیگه پیشنهاد نمیشه) .
البته باز هم میگم ، بسته به میزان بودجه تون داره . یه وقت یکی ، 100 میلیون برای سیستم اش خرج میکنه ، در اون صورت پردازنده ی i9 10900K (با قیمتی بیش از 12 تومن) براش عالی هه (و یه rtx 2080 super با قیمت 48 تومن میگیره که عالی هه) اما تفاوت i9 10900k با i3 9100f در بازی های ریزولیشنِ فول اچ دی تقریبا 17 درصد هه و در بازی های ریزولیشنِ 4K که تقریبا میشه گفت اختلاف بسیار ناچیزی دارند و میشه نادیده گرفت . در هر دو ریزولیشن (مخصوصا 4k) ، پردازنده ی i9 10900K نسبت به i3 9100f ، نسبت به اختلاف قیمت ، اصلا ارزش خرید نداره .
درباره ی ایمیل ، نمیدونم .
نقل قول:
قیمت 4790k 5300, 4790 3200 نو اک همین الان. خوبه یا نه؟
راستی بهترین پردازنده 4790k نیست؟
خوب باید ببینید که ارزش داره برای شما یا نه
اگر مادربرد رو دارید بحثش فرق میکنه
اگر مادربرد را میخواهی خرید کنی بهتره به نسل نهم فکر کنید