پاسخ: مشاوره خرید چند قطعه
نقل قول:
خوب باید ببینید که ارزش داره برای شما یا نه اگر مادربرد رو دارید بحثش فرق میکنه اگر مادربرد را میخواهی خرید کنی بهتره به نسل نهم فکر کنید
نه مادربرد میخوام بگیرم و مادربردای زیادی دیدم از نسلای جدید و با تحقیق دیدم z97 از لحاظ کیفی یه سر و گردن بالاتره
نقل قول:
خوب باید ببینید که ارزش داره برای شما یا نه
اگر مادربرد رو دارید بحثش فرق میکنه
اگر مادربرد را میخواهی خرید کنی بهتره به نسل نهم فکر کنید
مادربرد تازه میخوام بگیرم
زیاد دیدم نسل جدیدارو ولی z97 نسخه دلاکس چشمو گرفته چون از لحاظ کیفی قابل قیاس نیست با این جدیدای ارزونتر یا همقیمت
نقل قول:
بله .
نه تنها برای این بازی ها ، بلکه برای اغلب قریب به اتفاق بازی های روز ، پردازنده ی i3 9100f کافی هه (ضمن اینکه با قیمت اش ، بالاترین ارزش خرید پردازنده ها در گیم را داره) .
افت فریم و اینها بصورت مستقیم به کارت گرافیک وابسته هست (اگه پردازنده ی 4 هسته ای مثل i3 9100f داشته باشین) .
در کل گفتم که ، الویتِ اول تون را برای خرید کارت گرافیک قدرتمند بذارید . پردازنده ی i3 9100f برای کارتون کافی هه . همچنین رم 16 گیگ تهیه کنید (اگه بودجه ی کمتر دارین ، 12 گیگ تهیه کنین . اگه باز کمتر دارین که زیر 8 گیگ دیگه پیشنهاد نمیشه) .
البته باز هم میگم ، بسته به میزان بودجه تون داره . یه وقت یکی ، 100 میلیون برای سیستم اش خرج میکنه ، در اون صورت پردازنده ی i9 10900K (با قیمتی بیش از 12 تومن) براش عالی هه (و یه rtx 2080 super با قیمت 48 تومن میگیره که عالی هه) اما تفاوت i9 10900k با i3 9100f در بازی های ریزولیشنِ فول اچ دی تقریبا 17 درصد هه و در بازی های ریزولیشنِ 4K که تقریبا میشه گفت اختلاف بسیار ناچیزی دارند و میشه نادیده گرفت . در هر دو ریزولیشن (مخصوصا 4k) ، پردازنده ی i9 10900K نسبت به i3 9100f ، نسبت به اختلاف قیمت ، اصلا ارزش خرید نداره .
درباره ی ایمیل ، نمیدونم .
بنده تقریبا ۲۵ بودجه دارم برای یه سیستم کامل با مانیتور و ...
و به i3 9100f هم فکر کردم این پردازنده به دو دلیل ارزونه یکی اینکه گرافیک نداره و دیگری i3
حالا چرا 4790k گرونه چون گرافیک مجتمع داره و i7 هست و هردو هم در یک سطح هستن.
من به دو دلیل میخوام 4790k بگیرم یکی اینکه اگه کارت گرافیک سوخت پشتیبان دارم و i7 بودنش
نقل قول:
مادربرد تازه میخوام بگیرم
زیاد دیدم نسل جدیدارو ولی z97 نسخه دلاکس چشمو گرفته چون از لحاظ کیفی قابل قیاس نیست با این جدیدای ارزونتر یا همقیمت
با نحلیل شما موافق نیستم . با توجه به بودجه قید کردید . به نظرم i5 9400f هم میتونید تهیه کنید با یک برد جدیدتر به روزتر
از رم ddr4 پشتیبانی کنه
همه چیز در حال پیشرفت هست . این که صرفا یک برد که چندین سال کار کرده و تاکید میکنم احتمال خرابی بیشتری نسبت به برد نو دارد .
کیفیت pcb و مدار رگلاتور ولتاژ روی بردهای جدید به مرانب بهتر است . مخصوصا صمعت سخت افزار که با سرعت چشمگیری رو به جلو در حرکته
نقل قول:
بنده تقریبا ۲۵ بودجه دارم برای یه سیستم کامل با مانیتور و ...
و به i3 9100f هم فکر کردم این پردازنده به دو دلیل ارزونه یکی اینکه گرافیک نداره و دیگری i3
حالا چرا 4790k گرونه چون گرافیک مجتمع داره و i7 هست و هردو هم در یک سطح هستن.
من به دو دلیل میخوام 4790k بگیرم یکی اینکه اگه کارت گرافیک سوخت پشتیبان دارم و i7 بودنش
آقا امید درست میگن .
شما بخواین مادربردی که در پست اول گفتین را تهیه کنین ، بیش از 6 میلیون قیمت شه . ضمن اینکه چیپست سری Z به کارتون نمیاد .
با این هزینه ، یه مادربرد چیپست B360 یا B365 میتونین تهیه کنین .
i7 یا i3 بودن مزیت نیست . این مدل دقیق هست که مشخص کننده ی جزئیات هه . ضمن اینکه کاربردتون را باید ببینین که قطعه ای که برای کارتون انتخاب میکنید ، چقدر کاربرد داره . تفاوت i3 9100f با i7 4790K در بازی ها ، بصورت میانگین 5 درصد هم نمیرسه (اون هم نه در تمام بازی ها اون هم فقط در ریزولیشن FHD نه در ریزولیشن های بالاتر) . همچنین تفاوت 9100f با 9400f هم حدود 7 درصد هست (با همون شرایط) .
اگه دوست دارین بخاطر 5 درصد یا 7 درصد ، چند میلیون اضافه تر خرج کنین ، خودتون میدونید .
نمیدونم چه کارت گرافیکی میخواین بخرید ولی مثلا اگه RX 5500 XT را در نظر دارید ، میتونید این 2 تومن یا چند تومن خرج اضافه ی پردازنده را روی کارت گرافیک بذارید و بجاش RX 5600 XT بگیرین که 30 درصد ازش قویتر هه . حتی میتونین یه کارت گرافیک با خنک کنندگی قویتر در همون مدل (مثلا مدل RX 5500 XT) بگیرین و اورکلاک کنین و جبرانِ این 5 درصد تفاوت بشه .
نقل قول:
با نحلیل شما موافق نیستم.
همه چیز در حال پیشرفت هست . این که صرفا یک برد که چندین سال کار کرده و تاکید میکنم احتمال خرابی بیشتری نسبت به برد نو دارد .
کیفیت pcb و مدار رگلاتور ولتاژ روی بردهای جدید به مرانب بهتر است . مخصوصا صمعت سخت افزار که با سرعت چشمگیری رو به جلو در حرکته
شما درست میگید جناب اما مادربورد z97 نو هست نه کارکرده
و قطعا من روی قطعات انتخابی پافشاری نمیکنم اگه گزینه های بهتری برای انتخاب باشه حتما اونا رو انتخاب میکنم اگه نه که از شما اساتید نظر نمیخواستم
نقل قول:
آقا امید درست میگن .
شما بخواین مادربردی که در پست اول گفتین را تهیه کنین ، بیش از 6 میلیون قیمت شه . ضمن اینکه چیپست سری Z به کارتون نمیاد .
با این هزینه ، یه مادربرد چیپست B360 یا B365 میتونین تهیه کنین .
i7 یا i3 بودن مزیت نیست . این مدل دقیق هست که مشخص کننده ی جزئیات هه . ضمن اینکه کاربردتون را باید ببینین که قطعه ای که برای کارتون انتخاب میکنید ، چقدر کاربرد داره . تفاوت i3 9100f با i7 4790K در بازی ها ، بصورت میانگین 5 درصد هم نمیرسه (اون هم نه در تمام بازی ها اون هم فقط در ریزولیشن FHD نه در ریزولیشن های بالاتر) . همچنین تفاوت 9100f با 9400f هم حدود 7 درصد هست (با همون شرایط) .
اگه دوست دارین بخاطر 5 درصد یا 7 درصد ، چند میلیون اضافه تر خرج کنین ، خودتون میدونید .
نمیدونم چه کارت گرافیکی میخواین بخرید ولی مثلا اگه RX 5500 XT را در نظر دارید ، میتونید این 2 تومن یا چند تومن خرج اضافه ی پردازنده را روی کارت گرافیک بذارید و بجاش RX 5600 XT بگیرین که 30 درصد ازش قویتر هه . حتی میتونین یه کارت گرافیک با خنک کنندگی قویتر در همون مدل (مثلا مدل RX 5500 XT) بگیرین و اورکلاک کنین و جبرانِ این 5 درصد تفاوت بشه .
کیفیت مهمتر از کمیت هست توی سخت افزار از نظر بنده چون کمیت همه روزه در حال تغییره سخت افزار های جدید تر میان و ما نمیتونیم با تکنولوژی سینک بشیم چون بودجه نیست پس من اینطور فرض میکنم که دارم تکنولوژی 2017 رو میخرم ولی با کیفیت بالا و الان نمیتونم با کیفیت ترین قطعات روز رو بخرم چون بودجه ندارم.
یه وقتی شما میری مانیتور بگیری میگی من برام نوع پنل و رنگ و dpi و کنتراست مهمه، اینها کیفیته، یکی دیگه هم براش فقط 144hz مهمه فرقی نمیکنه tn باشه یا چیز دیگه
نقل قول:
کیفیت مهمتر از کمیت هست توی سخت افزار از نظر بنده چون کمیت همه روزه در حال تغییره سخت افزار های جدید تر میان و ما نمیتونیم با تکنولوژی سینک بشیم چون بودجه نیست پس من اینطور فرض میکنم که دارم تکنولوژی 2017 رو میخرم ولی با کیفیت بالا و الان نمیتونم با کیفیت ترین قطعات روز رو بخرم چون بودجه ندارم.
یه وقتی شما میری مانیتور بگیری میگی من برام نوع پنل و رنگ و dpi و کنتراست مهمه، اینها کیفیته، یکی دیگه هم براش فقط 144hz مهمه فرقی نمیکنه tn باشه یا چیز دیگه
کیفیت مادربرد ، بصورت مستقیم ، به قدرت مدار تغذیه اش وابسته هست .
ربطی به صحبت های من نداشت . من درباره ی چیپست سری B360 صحبت کردم.
یکی میتونه ، یه چیپست سری H310 بگیره با مدار تغذیه ی عالی که کیفیت بردش حتی از مادربردهای چیپست سری Z97 هم بهتر باشه .
نقل قول:
شما درست میگید جناب اما مادربورد z97 نو هست نه کارکرده
و قطعا من روی قطعات انتخابی پافشاری نمیکنم اگه گزینه های بهتری برای انتخاب باشه حتما اونا رو انتخاب میکنم اگه نه که از شما اساتید نظر نمیخواستم
من توصیه نمیکنم ترکیب I5 9400F و یک برد B360 بسیار بهتره . مادربردی که بیش از 5 سال از ساختش گذشته حتی در جعبه نو به حساب نمیاد . چون در شرایط استاندارد در ایران نگهداری نمیشه
نقل قول:
سلام
من قصد دارم یه سیستم ببندم
قطعات زیاد هست برای من کیفیت مهمه نه کمیت
Asus z97 delux socket 1150 ddr3
Asus Rog strix 1050ti o4g
این دوقطعه چه طور هستن باهم
و اگر امکان داره یه cpu بدون igp معرفی کنید که با ۱۰۵۰ti o4g ست باشه و گلوگاه نداشته باشه
:)سپاس
سلام
بهترین کار ممکن اینه که شما اول ببینی دقیقا چقدر بودجه برای خرید سیستم داری و تا چقدر دقیقا می تونی هزینه کنی و بعد چه قطعاتی نیاز داری و کاربرد نهایی شما از خرید سیستم چیه.
بعد این موارد رو اینجا اعلام کنی تا استاد امید بهترین انتخاب ممکن رو برای شما انجام بدن حالا ممکنه از نسل جدید باشه یا از نسل قدیم.