پاسخ: SSD چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
دلیل ای ، توضیحی، چیزی؟
دلیل برتری نسبت به Geil و Kingston که هر دو گارانتی معتبر دارن و این نداره؟
نقل قول:
ممنون
دلیل ای ، توضیحی، چیزی؟
دلیل برتری نسبت به Geil و Kingston که هر دو گارانتی معتبر دارن و این نداره؟
درود
از نظر فناوری بکار رفته و کارایی تقریباً سامسونگ از همه سازنده های دیگه برتری داره، خصوصاً استفاده از کنترلر درست حسابی و تراشه های ساخت خود سامسونگ
من باشم بازم بدون در نظر گرفتن گارانتی سامسونگ رو انتخاب می کنم:11():
سه رود :Love-ssa~! (1):
ممنون
برای کنترلر حق داری اما از طرفی گارانتی اگه معتبر نباشه ، خود اون جنس هم ممکنه تقلبی باشه که در این صورت دیگه اعتبار داشتن یا نداشتن سامسونگ و هر برند دیگه ای معنا نداره
کلا موندم چی کار کنم!!
نقل قول:
سه رود :Love-ssa~! (1):
ممنون
برای کنترلر حق داری اما از طرفی گارانتی اگه معتبر نباشه ، خود اون جنس هم ممکنه تقلبی باشه که در این صورت دیگه اعتبار داشتن یا نداشتن سامسونگ و هر برند دیگه ای معنا نداره
کلا موندم چی کار کنم!!
شما از فروشگاه معتبر تهیه کنی، اس اس دی تقلبی نداریم چون فناوری اس اس دی خیلی پیچیده است! سامسونگ هم بحدی با کیفیت هست فکر نمیکنم گارانتی خیلی مهم باشه( برخلاف دیگر قطعات)سری 850 هم حسابی آزمون خودش رو پس داده
کنترل های کدوم شرکت بهتره؟ :
sandforce
ocz
samsung
AMD که تو مدل OCZ Radeon R7 Series 120GB اش از کنترلر ocz استفاده میکنه ، چی؟ اگه ocz بهتر نیست پس چرا AMD این قد گرونتر از سامسونگ داره میفروشه؟
کنترلر amd این هست OCZ Barefoot 3 M00
چیپ های فلش هم Toshiba 64Gbit A19nm MLC
نقل قول:
کنترلر amd این هست OCZ Barefoot 3 M00
چیپ های فلش هم Toshiba 64Gbit A19nm MLC
آره میدونم
نظر تو چیه گلپسر با توجه به مطالبی که گفته شد (اعتبار گارانتی) و همینطور کدوم کنترلر بهتره؟
در خوب بودن سامسونگ شکی نیست . ولی در مورد SSD ترجیح میدم . جنسی تهیه میکنم حتما گارانتی معتبر داشته باشد . اولین انتخاب هم CRUCIAL هست . چون استاد تجهیزات ذخیره سازی و حافظه هست .