نه من اشتباه دیدمنقل قول:
یکی سرعت Sequential Write شو با Read اش اشتباه دیدم وگرنه هر دو 550 بود . ببخشید:Love-ssa~! (1):
ای کاش کروشال M550 128Gb هم تو بازار بود
سامسونگ بگیرم به نظرت اوستا امید؟
Printable View
نه من اشتباه دیدمنقل قول:
یکی سرعت Sequential Write شو با Read اش اشتباه دیدم وگرنه هر دو 550 بود . ببخشید:Love-ssa~! (1):
ای کاش کروشال M550 128Gb هم تو بازار بود
سامسونگ بگیرم به نظرت اوستا امید؟
یک هفته صبر کن . اگر موجود نشد سامی رو بگیر .نقل قول:
من خودم رو گارانتی واقعا حساسم.تحقیقات زیادی هم درباره ssd ها کردم که تو 120-128 گیگهایی که تو بازار ما هستش با قیمت حدود 300 تومان evo 850 سرعت خواندن و نوشتن تصادفیش از همه بیشتر بود.اونقدر درصد خرابیه ssd ها کم است که حاضرم ریسک بدون گارانتی بودنش رو هم بپذیرم.
اینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یکی از رده بندیهای ssd ها در سال 2014 توسط تامزهاردور
ممنوننقل قول:
میدونم درصد خرابی ssd ها کمه اما مشکل من درصد خرابی نیست . اگه گارانتی نامعتبر باشه حتی شاید کالای قاچاق یا تقلبی وارد کنه ولی اگه کالا آدم مطمئن باشه تقلبی نیست ، جنسش اگه خوب باشه ، گارانتی زیاد به درد آدم نمیخوره (کلا یکی از تقش های اساسی گارانتی خوب اینه که کالای تقلبی نیست)
درباره ی 4K Random Read و از این جور چیزا من اعتماد ندارم چون موقع خرید همین Adata XPG SX900 64GB هم به این آمارها و اینکه سرعتش 550 مگ هه توجه کردم که دیدم سرعت خوندنش که اصلا بالای 400 نرفت و سرعت نوشتن اش هم بالای 80 مگ و فهمیدم که تو SSD یکی از چیزای مهم ، تجربه ی خود آدم هه
آری. تو annandtech هم دیدم کلا خیلی به هم نزدیک بودن اما در کل میشه گفت سامسونگ امتیازش یه کم بهتر بود
راستی فرق EVO و PRO چیه که این همه اختلاف قیمت دارن؟ میدونم کنترلر و ... هست اما تو کارایی که اختلاف چندانی ندارن و کلا ارزش خرید نداره!!؟؟
PRO برای کسی که بودجه داره انتخاب خوبیه . سرعتش بالاتر از EVO هست .نقل قول:
بنچمارک هاش هم توسط STREAM تو انجمن گذاشته شده .
یک مورد هم در خرابی ssd بگم . اینطور که دوستان میگویند که خرابی نداره نیست . تو دریا کامپیوتر ssd های gskill که وارد میکردیم . نسبت به تعداد واردات مقدار بالایی برای گارانتی میومد . ایراد کنترلر سند فورس هم توشون زیاد بود . پس حتما با گارانتی معتبر بگیرید .
ممنون گلپسرنقل قول:
میدونم که این طور نیست
اما با این اوضاع گارانتی ، کلا به نظرت نباید سامسونگ گرفت؟
اگه آواژنگ نیاره چی؟
نماینده ی آواژنگ به این پرسش جواب میده که کی وارد بازار میشه کروشال 120 گیگ؟
آواژنگ به احتمال زیاد میاره . چون فروش خوبی داشته . وقتی یک محصول اتمام موجودی میشه یعنی خوب فروش داشته و به احتمال زیاد دوباره موجودمیشه .نقل قول:
سامسونگ هم در مورد گارانتیش از لیون بپرس .