لطفا مراقب نوشته های خود باشید . شما فروشنده سامسونگ 850 هستید طبیعی هم هست که از این محصول طرفداری کنید . شما میگید گارانتی میکنم . آدرس و محل گارانتی . من فروشنده نیستم که بخوام باند بازی کنم .نقل قول:
Printable View
لطفا مراقب نوشته های خود باشید . شما فروشنده سامسونگ 850 هستید طبیعی هم هست که از این محصول طرفداری کنید . شما میگید گارانتی میکنم . آدرس و محل گارانتی . من فروشنده نیستم که بخوام باند بازی کنم .نقل قول:
ممنون میشم تاپیک تلخ نشه :give_rose:
واقعا ممنون ام از همگی
از نظرات اوستا امید که همیشه از نظر و راهنمایی اش استفاده کردم و همینطور همه ی بچه های گل دیگه که نظر دادن
همونطور که تایید کردم ، کروشال و سامسونگ دو برند مطرح و پرقدرت تو SSD ها هستن که نقطه تمایزشون ، گارانتی کروشال هه . به چند تا از سایتا زنگ زدم و گفتن شاید کروشال 120 رو بیارن و یا نیارن و اگه بیارن همونطور که اوستا امید گفت ، گفتن حدود 10 تا 15 روزی طول میکشه
منم آدم کم حوصله :Love-ssa~! (1): ، سامسونگ 850 Evo رو گرفتم و الان خیلی راضی تر از Adata ام
بازم ممنون از نظرات همگی
:give_rose:
سجاد جان مبارکت باشه . بنچمارکش هم دیدم . سرعت خوبی داشت .نقل قول:
ممنون اوستا امیدنقل قول:
راستی یه چیزی اینکه انگار یه نموره دماش بالاتر از بقیه هست
بصورت عادی دماش 40 تا 43 درجه هه و تو فول لود به 49 تا 50 میرسه (تو فول لود انگار زیاد مشکلی نداره اما تو حالت بیکاری نمیدونم چرا همه تو 30 تا 35 هستن ، این چرا 40 تا 42 یا 43 هه)
فکر نکنم مشکلی باشه . این دما برای این چیپ ها مشکلی ایجاد نمیکنه . کلا حرارت ها بستگی به نوع کنترلر و تکنولوژی ساخت چیپ های فلش و خود برد داردنقل قول:
آقا سریال اورجینال آنتی ویروس eset رو کی میخاد؟ اگه تعداد زیاد بود قرعه کشی کنین به اون نفر پیام خصوصی بدم سریال شو
آخه آنتی ویروس قطی بود سریال این آنتی ویروس رو گزاشتن؟ :Love-ssa~! (1):
پادویش هم نزاشتن آدم استفاده کنه
آقا مبارکت باشه.هد که نداره واست بچرخه ولی کنترلرش ایشالله همیشه پر قدرت باشه:great:همه دوستانی که میان اینجا مطمئنم که عشق کامپیوتر و کلا فن آوری هستند و به فکر باندبازی و این حرفا نیستن.خود جناب reddevil هم مشخص بود از کسانی بودند که همیشه میخواهند بهترین راهنماییها رو به دوستان برسونند.امید خان هم که در سطح معلومات و نیت خیر همیشگیشون شکی نیست.همه دوستان پیروز و موفق باشند.:11():نقل قول:
سجاد جان دما همیشه روی 44 هست ؟ مثل یک هارد تقریبا حرارتش هست . با توجه به مواردی که قبلا بستم از برندهای دیگه بالای 32 درجه نداشتم .
الان که 5 دیقه هم نمیشه روشن کردم ، 31 درجه هه
تو فول لود هم 50 میشه حدودا
کلا حدودای 38 تا 42 هست
اون درایو adata چند درجه بود . یک شات هم با ssd-z بگیر سجاد جان .